Gå til innhold

Trenger et spill som er ute nå


Carlgutt

Anbefalte innlegg

Er sikkert tusen tråder om dette alt men, men. :ermm:

 

Mens jeg vanter på mass effect, halo 3, army of two. osv trenger jeg et spill å holde på med. gears of war begynner og blir litt ensformig og forza2 er ikke super gøy uten ratt (selv om det er veldig bra uten også)

 

Jeg kunne tenkte meg et slags rpg aktig spill vurder overlord sterkt har prøvd demoen litt og syntes den var ganske gøy. noen som kan fortelle litt om spillet fks online delen storyen og sånt?eller Er det noen bedre Rpg til xbox fortiden? (vet de fleste rpg spill og sånt er til data men jeg spiller ikke mer på pcen :) )

 

tar gjerne imot forslag til andre bra spill som er ute for tiden eller kommer veldig snart.

 

takk. :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vil ikke kalle Overlord et rpg akuratt.

 

Oblivion inneholder ganske mange timer spilling, mener du kan kjøpe shivering isle også på marketplace som gir enda flere timer. Går du for achivements så kan du nok spille oblivion til de spilla du snakker om kommer ut.

 

The darkness som noen nevnte er ganske kort i tillegg til at det er et fps ikke rpg :), Kjøpte det for ikke mange dagene sia og har allerede runna det i normal og hard, har også tatt en god del av achivementsa, mangler vel 1 av singel player achivementsa. Døds bra spill men kort så om du skal spille noe lenge så ekke det spillet å gå for :)

Lenke til kommentar
  • 3 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...