Gå til innhold

Casio EXILIM V7


Anbefalte innlegg

Jeg er ute etter et nytt digitalkamera i prisklassen 1500 - 3500.

 

Det som er viktig for meg er at kameraet er kompakt og lett å ta med seg overalt. Bildekvalitet er også ganske viktig. Video er også et pluss.

 

Jeg har vurdert Casio EXILIM Hi-ZOOM EX-V7. Er det noe som er dårlig ved den? Burde jeg unngå å kjøpe dette kameraet?

 

Dersom jeg skal kjøpe dette kameraet: Burde jeg kjøpe det i utlandet? Skal reise snart, og kan kanskje kjøpe kameraet på en flyplass i Frankrike eller i Singapore. Det er jo sikkert billigere, men er det noe forskjell på kameraet om jeg kjøper det her i Norge eller i Frankrike/Singapore?

 

Si i fra dersom det er noe mer dere lurer på...

 

Takker for alle svar! :thumbup:

 

EDIT: God batterilevetid er også viktig.

Endret av varun91
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det er i alle fall neppe noe å spare på å kjøpe det i Frankrike, men muligens i Singapore. Det eneste er at når prisen er under 3000, så er det et spørsmål om det man sparer er verdt å gi opp forbrukerrettighetene dine for. Neppe.

9022368[/snapback]

 

Takk :thumbup: !

 

Men jeg kjøpte et Olympus kamera på en flyplass i England for et par år siden. Og den hadde worldwide garanti, så jeg fikk levert kameraet til service hos Olympus.

 

Har Casio kameraene også worldwide garanti? Hvilke andre forbrukerrettigheter går man glipp av dersom man kjøper i utlandet?

 

Er det noen forskjell på kameraversjonene i Europa og Asia?

Lenke til kommentar

Reklamasjonsretten på fem år mister man, og verdensgaranti er sjelden mer enn et år. I Norge er den lovpålagt til to år.

Små aparater som dette kan ofte vise feil etter at det ene året er over, så det kan komme godt med å ha slike rettigheter.

Regner med at Afseth kan komme med en oppklaring her.

 

Er det noen grunn til å velge noe så tynt? De tynneste Casio-kameraene har fått ganske dårlig kritikk grunnet svært dårlig optikk, noe som kanskje skyldes de keramiske linseelementene de bruker for å få dem minst mulig. Jeg vet ikke om dette er en av disse modellene, fordi de har også hatt noen som har fått god kritikk. Denne ser dog ut som en slik modell, fordi den ikke har standard objektivkonstruksjon. Den har en slik type som ligger i kamera, og tar bilder via en speilkonstruksjon.

 

Det kan hende jeg tar feil mht denne modellen, så jeg tar forbehold for det. Det er ofte lurt å gå litt opp i størrelse hvis det skal være ditt eneste kamera, og ikke bare et supplement til en slr, for eksempel. Du trenger ikke gå mye opp i størrelse for å finne en modell med mer konvensjonell type optikk, som vil være en stor oppgradering mht bildekvalitet. Megapixler er verdiløse hvis de begrenses av oppløsningen til objektivet.

Lenke til kommentar

Så du (PMNormal) mener at jeg ikke burde kjøpe kameraet i utlandet. Jeg kan jo spare opptil ca. 1000 kr... Men jeg skal tenke på det...

 

Men jeg tror jeg går for dette kameraet (Exilim V7), siden det er så tynt og lett å ta med seg overalt. I tillegg til at den har gærn design... Og jeg er også ganske imponert over videokvaliteten :thumbs: .

 

Er det noe annet jeg burde vite før jeg kjøper denne?

Lenke til kommentar

Enkelte modeller er billigere i noen land, andre i andre land. Hvordan det stiller seg med denne spesifike modellen aner jeg ikke, men en tusing er jo ikke verst. Regner med at det er i østen du finner det så billig. Likevel bør du vurderer din sikkerhet i forhold til kunderettigheter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...