Gå til innhold

sykest/rarest transport av pc til LANet


Anbefalte innlegg

Skulle på ett lan hos en kompis som bor langt pokkerivold opp en bakke over hekker og berg og siden jeg hverken hadde lappen eller en disponibel bil eller fører samt ingen trillebår som jeg har brukt ved tidligere annledninger, fant jeg det mest nyttefullt å ta PCen i begge hendene og BÆRE den opp ca 3-4 kilometer.

Når jeg kom fram tryglet jeg rasshølet om ett glass vann. Problemet var at armene mine ikke fungerte etter å ha hatt en last på ca mange kilo på armene de siste 3 kvarterene så jeg skyldte vann nedover hele meg mens jeg skalv værre. Jeg fikk ikke lanet stort den dagen så jeg la meg og sov. D:

 

hahahahaha :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skulle på LAN på andre siden av landet en gang. Fant fram en SVÆR koffert, la en dyne i bunnen og miditoweret inni. Brettet dynen over toppen og lukket kofferten. Så ble den sendt som bagasje på flyet. Videre derfra med tog og bil.

 

Når jeg kom frem oppdaget jeg at prosessorkjøleren (tung kobber-greie) hadde løsnet og flydd rundt inni der på veien.

 

Jeg satt den på plass igjen, og på mirakuløst vis så alt ut til å fungere.

Lenke til kommentar

For et par år siden skulle vi campe i kjelleren til en kamerat på sommeren med PCer. Det var varmt ute og kaldt i kjelleren.

 

Dette var naturligvis før noen av oss hadde lappen, så vi stjal en handlevogn fra det lokale kjøpesenteret og trasket rundt i byen fra hus til hus for å plukke opp PCer vi skulle ha ned dit.

Lenke til kommentar

Hahahaha

 

Jeg må si takk for historiene :p Har ledd så jeg har grini her jeg sitter :p Venter på jobb på å kunne dra hjem og til TG :D

 

Ellers så har jeg vel ingen spesielle transporter. Eneste var i 04 når jeg skulle på tg.

 

Liten Golf 84 mod cab. Meg og en lang kompis med pc, CRT skjermer og bagger. Bagasjerommet er ikke stort ;) Og der var det en basser fra før :p Han satt med knærne inntil hanskeromdøra med beina i mer enn 90 grader :D

 

Artig :D

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Min sykeste transport til LAN... hehe kor skal eg begynne :D

Eg har prøvd alt i fra trillebåre/spark/akebrett/slede/koffertriller og mange andre lure/rare metoder å transportere PCen+utstyret til et eller annet LAN... men sykeste måten er vel en sykkeltur på ca 5km kor eg sykla på en stor herrresykkel med en bæresekk som man har i militæret(den som gakk-gakkene bruker... ja den STORE pølse-sekken) som eg hadde en stor tung PC kasse(alà serverkasse av metal) og en (CRT)dataskjerm øverst i sekken... og i tillegg hadde eg 2 poser med resten av pc-utstyret på styret.. åhh ja glemte at eg hadde en pose på bæreren og!

 

Og der ruller eg av gårde i en hellsikkes fart i nedover bakken... (glad at bremsene holdt!)

 

Gud kor folk glante da! :D

Tipper eg såg ut som han ludvik i flåkluppa da. Etter 20 min. var eg fremme.. ahh deilig!

F**** F*** det va TUNGT.

 

Den vilja man hadde for å komme seg på et LAN er STERK!!! Var i alle fall det da før nettet kom, for da spilte vi (5-8 personer) spill som CS,StarCraft,TA,TibSun,RA2,MOO2,RA2,AOF2,HMM2,HMM3,HMM4,BF1942,WBC2,WBC3,WC2,WC3,C&C-G

Det var i gamle dager det :D når spillene ikke var så "hypa", da det var GØY å spille...

Frykter det værste når det gjelder spillverden... spillindustrien kommer til å bli som musikkindustrien... HELT PÅ RÆVA Musikk som masseproduseres.

Eg vil ikke høre ordet WoW her asså!!! (WoW på LAN er fy fy!!)

 

Min spådom er at LAN-party blir noe vi må fortelle våre barn om hva det var for noe.. sukk! :(

Lenke til kommentar

Det må være den gangen da jeg smalt pcen mellom bena på en scooter. Det var sinnsykt usikkert. Pcen var nesten ny og scootern vingla som bare det på ferden fra Bærum til Oslo. Blandet av latterkrampe og redsel tenkte jeg på hvordan dette her så ut fra bilistene sin vinkel.

Lenke til kommentar

Husker jeg og noen kamerater skulle ha lan hjemme hos meg, men han ene kameraten hadde ikke transport, og alle foreldre var bortreist eller på jobb. Vi måtte derfor 3 karer bære PC, bag, CRT-skjerm og sovepose 4km :S

 

da vi kom fram og jeg skulle ringe mamma for å si at hun måtte huske et ller annet, var jeg så slapp i armene at jeg knapt kunne holde telefonen :D

 

edit: leif

Endret av Valkyria
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...
Sist lan kom jeg kjørende på en sånn gressklipper man kan sitte i. Artig, artig.

 

 

 

Eid !

 

 

 

Vell min sykeste transport var en Sykkel som var skrudd sammen med en rullestol det var lizzom 50 prosent sykkel 50 prosent rullestol.

 

 

Det var merkelig, men litt chill og siden jeg ikke møtte trø grunnet rullestol motoren som var bak :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...