Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Kjøp av '96 Volvo 850 stasjonsvogn


Βlur

Anbefalte innlegg

Jeg har nå muligheten til å kjøpe min første bil, en Volvo 850 Stasjonsvogn '96-modell (visstnok registrert i 97). Saken er at foreldrene mine har kjøpt seg ny bil, og skal selge 850en sin, og jeg har sagt jeg er interessert. Motor aner jeg ikke spesifikasjoner på, annet enn at den går på bensin og at det ikke er er det minste alternativet. Den ligger nok ganske midt på treet.

 

Bilen er i veldig god stand, bortsett fra noe ubetydelig rust på bakluka og en liten boble i lakkeringen. Det var i alle fall alt takseringsmannen kunne påpeke. Hvilken pris han antydet bilen er verd har ingen betydning for hvilken sum jeg evt må ut med, så jeg lar være å nevne det.

 

I og med at jeg kjøper av foreldrene mine, har de sagt at de skal utbedre alle slitasjer osv på drivverk og det som trengs, før bilen muligens går over til meg.

 

Jeg har selv kjørt bilen i 4 år nå, og vet det er en veldig god bil, men jeg er usikker på om den blant annet blir for dyr for meg. Penger er på sett og vis ingen hindring, for jeg har fått jobb til neste år som gir meg råd til denne bilen. Jeg lurer også på om dette er en bil jeg kan ha endel år, for jeg kan jo selvsagt ikke bruke mye penger på en bil som ikke holder "lenge nok".

 

Det er i bunn og grunn fordi nettopp denne bilen selges at jeg er interessert i å kjøpe. Jeg vet det er en god bil og den er i veldig god stand. Jeg trenger ikke alternative biler jeg kan kjøpe.

 

Jeg vil gjerne høre synspunkter på dette kjøpet, omtrent hva bilen er vil være verdt, fordeler ulemper med nettopp denne bilen eller andre tips og triks.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...