Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Problemer Passat TDI


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Enkleste måten er vel å ha den på service, slik lampen forteller? Kan bli dyrt å la være, spesielt dersom reg.remmen skal byttes på den servicen den forsøker å fortelle deg om. Dersom den HAR vært på service, og verkstedet har glemt å 0-stille serviceindikator, kan du bare stikke innom et hvilket som helst Møller-verksted for å få den 0-stiilt (dersom service er tatt hos Møller, da...).

Lenke til kommentar

Gjør følgende for å nullstille displayen:

 

Slå av tenninga.

 

Trykk og hold nede knappen(minuttknappen) som kommer ut ved speedometeret, slå på tenninga og slipp knappen.

 

Vri knappen(timeknappen) ved turtelleren med klokka.

 

Slå av tenninga.

 

Voila! displayen er nullstilt. :)

Lenke til kommentar

da har jeg prøvd. Trykker først inn den knappen ved speeden. Da jeg starter motoren står det OIL, da jeg vrir den andre knappen med klokka så blir det resatt, så skrur jeg av tenninga. Da jeg starter bilen står det fortsatt Service Inspection i ca. 1minutt. Kanskje det bare er en kontroll bilen tar hver gang man starter? At det ikke betyr at man skal dra på service.

 

PS! Boka til bilen står på Tysk, noe som jeg behersker veldig dårlig. OIl betyr visst drivstoff, en detalj som kan være greit å være klar over:)

Endret av taurus-1979
Lenke til kommentar

jeg har akkurat skifta reg.reim, bremser, olje, manifoldføler, luftmassemåler, luftfilter, cupefilter,bremsevæske, kjølevæske. Noe på verksted og andre ting sjøl. Så jeg tror det er greit å fjerne den meldinga. Er ikke så veldig mye som egentlig blir gjort på de servicene....

Lenke til kommentar

du skal ikke starte motoren..

 

Prøv og trykk på knappen en gang til når det står oil. det kan være fler service indikatorer. oil, insp1, insp2, in01, in02, service osv.

 

Det er mange forskjellige instrumenter så det kan variere hvordan du nullstiller den. Hvis den er innstilt på long-life service må du inn med data for og slette/nullstille.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...