Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Hvordan skille Vectra B modellene (95-99 og 99-02)


assi4

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ser det på lyktene nå ja.. De gamle var todelt med blinklys i seperat hus, mens de nye er sammenhengende. Stemmer det at baklyktene også ble byttet, at de gamle var klare mens de nye er svarte? Litt vanskelig å se på bildene på finn.no, så greit å ha flere punkter å se etter :p

 

Edit: Fant nettopp en '98 med mørke lykter, så det er visst ikke noe som ble endret på de nye modellene..

Endret av assi4
Lenke til kommentar

Vet dere om det er noen større ikke-synlige forbedringer? Lykter og anlegg kan jo lett oppgraderes selv, men jeg leste på wikipedia at det også var "somewhat improved handling characteristics and better equipment". Noen som kjenner hva dette innebærer?

Lenke til kommentar

Det er lett å se forskjell på tidlig og ny modell.

 

Det enkleste er kanskje å se på listene på dørene, de gamle hadde svarte plastlister mens den nye modellen har lakkerte (i samme farge som bilen).

Støtfangerne ble også forandret, de er hellakkerte på den ny modellen mens de har en svart list på den gamle.

Det er sideskjørt på den nye som er lakkert i bilens farge, klare frontlykter, mer firkantige baklykter (gjerne med litt mørk farge på). Hele bilen ble litt mer kantete, bagasjeluka ble også litt mer kantete. Tåkelyktene ble også forandret, de ble mindre og runde på den nye modellen.

 

Innvendig fikk den mer firkantige knapper på konsollen. Det var ganske mange småe ting som ble forandret på mens basisen på bilen er lik.

Lenke til kommentar

Hm, de feilene jeg veit om som er typiske på disse bilene er at airbag-lampen plutselig lyser. Vi hadde bilen inne på verksted (Opelverksted, der bilen ble kjøpt) og de sa at typisk grunner til dette er ledningsbrudd eller defekt sensor i fronten av bilen.

 

Ellers har morfaren min hatt problemer med at bilen bruker olje. Men dette er kanskje pga. at bilen ikke hadde blitt vinterbrukt før han kjøpte den, og bare hadde kjørt 18000 i løpet av de 4 første årene. Det hjalp i hvertfall med å skifte noen pakninger i samme sleng som han byttet oljemerke :p

 

Kan undersøke etterpå, da det er et flust av vectraer i familien :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...