Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

What Chosen said :p

 

Men angående at man MÅ være natural for å bli en PUG; må man virkelig det? Ingen som har troen på at det kanskje ligger et skjult talent i enkelte nerder/choder bare de lærer seg opp og går ut på byen nok. For alt vi vet kan det hende at de har DET draget når de først får selvtilliten. Har på følelsen at de fleste PUG'er var nettopp slik (Tim, Jeffy, Tyler, Ozzie, Style, Mystery, u name it..)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
La meg bryte det ned for deg:

 

Natural = En som IKKE har vært i kontakt med PU materiale og som samtidig er flink med kvinner. Å analysere på egenhånd og lese fra en bok er to, helt forskjellige ting.

 

PuA = En som har måtte lese seg opp (andrehåndserfaringer).

 

Dette betyr altså at noen Pu "guruer" er natural. Overgangen fra chode til natural er altså fint mulig.

 

Natural er misbrukt her inne, jeg mener at man ikke kan gå fra å være en PuA til natural. Iværtfall ikke 100%.

Jeg er enig i definisjonen din, nettopp derfor sier jeg at man fint kan være en natural og likevel vite hva man driver med.

 

Så hvis man bare er naturlig god sjekker, men skjønner hva man gjør bra, så er man ikke natural? Dummeste jeg har hørt..

 

Bare skrev en logisk slutning ut i fra hvordan du definerte det. Litt merkelig at det skulle være det dummeste du har hørt.

 

Du skrev at en natural er en naturlig god sjekker, som tenker over sjekkingen sin. Men med en gang han ikke lenger gjør det som er naturlig, men følger sine egne satte rutiner, så er han jo per definisjon ikke lengre natural, men en rutinefølger?

Jo.

Natural = god sjekker som ikke kjenner til/bruker PU. At han er klar over hva han gjør bra og ikke er ingen hindring. Og man kan fint skjønne hva man gjør galt/rikitg, og pusse på det, uten å bli en "rutinefølger", man kan simpelthen implementere den erfarte kunnskapen i sin personlighet/naturlige væremåte/sjekking.

Lenke til kommentar

Bare som en tease, tenker jeg. Derfor jeg spør etter metoder for noen man allerede kjenner, istedet for å spørre etter den "normale" metoden.

 

Haha, og btw, var ikke jeg som laget den andre posten ;)

Endret av Haxy
Lenke til kommentar

Hei,

 

Hva svarer man når jenter spør om du kan kjøre dem dit eller datt?

 

F.eks "Hei. Lyst til å kjøre meg på jobb nå/snart?"

 

Greit nok om man skal hente dem på jobb, da kan man jo finne på noe etterpå. Jeg får titt og ofte meldinger fra både kompiser og venninner om jeg kan kjøre dem rundt om. Sier som regel nei, viss jeg ikke allikevel skal ut på ett annet æren.

 

Er ute etter en playfull måte å si nei på. Det finnes nok av verdens snilleste gutter som tror de får possey ved å busse jentene rundt om til enhver tid.

Lenke til kommentar

For dere som er på facebook anbefalles gruppen iform :)

 

Da får man ukentlig ganske flotte mails:

 

et er et sørgelig faktum at det er ufattelig mange som gjør det samme dag ut og dag inn uten å komme noe sted. Vel, de kommer et sted, men det er definitivt ikke drømmedestinasjonen som dukker opp, snarere en holdeplass med fortvilelse og frustrasjon og til og med likegyldighet.

 

Det er sistnevnte som er problemet, for når man finner seg i at ting ikke går som det skal, ja, DA er man virkelig ute å kjøre. Det er seriøst på tide å røre litt i gryta med dårlige resultater og stagnasjon og er vi riktig heldige, ender vi kanskje opp med en rett som smaker suksess.

(Les mer om dette lengre ned i denne meldingen)

 

Få med deg disse sakene i uke 23 på iform.no

- Styrketrening for idrettsutøvere – de beste og mest essensielle øvelsene for optimale idrettsprestasjoner

- Coach for proffene gir deg 10 tips for større muskler!

- 4 årsaker til at treningen din FORVERRER plagene dine!

- Trenger du å bli kontrollert?

- Tøyning og bevegelighet.

- German volum training

- MAR: Metabolsk alder.

- Muskelstrukturen

 

Det skal være sagt, jeg har vært der før og er der fortsatt fra tid til annen. Du kjenner sikkert til følelsen om at alt er som det alltid har vært og du har ikke lenger tro på at DU kan påvirke din egen fremgang, men lar heller omgivelsene styre dette, både når det gjelder trening, men også ellers i livet. Dette er en farlig situasjon å befinne seg i, rett og slett fordi man ender opp med å la ANDRE styre og kontrollere seg. Havner man ovenfor feil person (Hitler, anyone?) kan man virkelig ende opp med å drite på draget, men dette gjelder selvfølgelig også for ”mindre alvorlige” temaer, som trening (selv om jeg vil påstå trening er det mest seriøse i verden, hihi). Problemet når det kommer til trening er at man lar dårlig fremgang og mislykkede forsøk sette kjepper i hjulene for tro på egen suksess og i stedet for at man tar seg selv i nakken og gir 110%, så FORVENTER man i stedet at man også neste gang vil mislykkes, gir 75% i stedet for 110 og dermed er den onde sirkelen i gang. Dette kan dreie seg om en mislykket ”diett”, bom på et maksløft, dårlig tid i maraton og ellers alle mulige mål man måtte ha.

 

Det som er litt artig og som bør være en tankevekker er at en slik ond sirkel pleier å brytes ved en tilfeldighet. Plutselig en dag er tankene dine helt andre steder når du trener og når du er ferdig med økta, hva enn det måtte være, så har du klart det du før ikke trodde du hadde evnen til å klare! Derfra går det bare en vei, nettopp FREMOVER, fordi du begynner å TRO på deg selv igjen! Det skjer ikke rent sjeldent at en ny rekord, et nytt maksløft og lignende, rimelig kjapt etterfølges av ENDA en ny rekord. Det er mer ved psyken enn hva de fleste vil anta og nøkkelen ligger i hvordan man bruker den.

 

Hvordan gå fra motgang til suksess?

 

# 1 - Du er nødt til å jobbe hardt!

 

Noe du er nødt til å huske på er at selvtillitt er en absolutt nødvendighet for å oppnå gode resultater på sikt og det er ingenting som fostrer selvtilliten mer enn SUKSESS. Hadde man alltid nådd målene sine ville man stort sett alltid vært på topp og problemene hadde ikke vært så altfor mange, men det er dessverre ikke et faktum. Dette gjør det naturlig å fokusere på at selvtilliten fortsatt skal være på topp, til tross for mindre gode prestasjoner i ny og ne. Når man bommer på målene sine kommer dette som regel IKKE av at målsetningene er uoppnåelige, men at du ikke har troen på at du vil klare det, noe som fører til at du ikke gir alt du har. ”Å ikke gi alt” er som regel oppskriften på å feile og det er jo ikke noe vi ønsker.

 

# 2 – Du må tro på at du kan påvirke egen suksess!

 

Dette er meget fundamentalt. Om du ikke har troen på at du vil klare noe, så vil du i alle fleste tilfeller ALDRI nå målene dine heller. Spesielt om det dreier seg om litt større mål enn komme seg igjennom filmen ”Sex & Singelliv”. Jeg klarte dessverre å se den, men HEY! Jeg hadde troen på at jeg vill klare det og det var i det minste enda et oppnådd mål på min liste.

 

I visse tilfeller kan det rett og slett være at målene dine er for store for deg for øyeblikket. De må med andre ord være realistiske, så om du ikke klarer mer enn 80 kg i knebøy i dag, så er det urealistisk å satse på at du vil klare 200 kg i løpet av 4 uker (selv om det teoretisk er mulig). Og, ja… jeg snakker om knebøy med godkjent dybde og KVALITET, ikke de fislegreiene jeg så en S.A.T.S ”instruktør” reklamerte for, her: http://www.snutt.no/Movie.aspx?MovieRef=d8...56-4bb14608e966

 

Jeg får seriøst lyst til å banke hue i veggen av noe så tåpelige greier, men jeg lar heller troen på at det går an å omvende slik vranglære på sikt. Det er tross alt troen på suksess som vil drive den fremover.

 

En liten avsporing der, men altså, om målene dine er for store for øyeblikket (du har for eksempel prøvd et maksløft gjentatte ganger uten suksess), kan det være en fordel å rotere hovedøvelsen med en tilsvarende øvelse (for eksempel å gå fra benkpress til smalbenk, markløft til rumenske markløft, osv). Dette er for eksempel en av grunnene til at treningsmetodikken til ”Westside Barbell” fungerer meget bra i mange tilfeller.

 

# 3 – Om du ikke har troen kan du i det minste LATE som!

 

Om store mål og dertil eventuelle nederlag blir for mye for selvtilliten din kan du faktisk bare ”late som” om at det du gjør betyr noe for deg. Lat som du prøver hardt, trener og spiser bra, osv. Så lenge du bare later som spiller det ingen rolle om du feiler, gjør det vel? Dette er faktisk et meget effektivt psykologisk trekk. Prøv, så kanskje du finner ut av at du bør bruke det som er inne i hodet på en litt ”bedre” måte (no offence). Dette er ikke nødvendigvis det første du må gjøre om du har et problem med fremgangen din, men det er forsøket verdt om du ikke lenger tror at du vil påvirke egen fremgang. Husk at suksess er den beste oppskriften på selvtillitt!

 

# 4 – Skaff deg en treningsparter som kan fyre deg opp!

 

Ikke bokstavelig talt, men en treningspartner som er med på å skape en motiverende atmosfære. Dette er faktisk et meget viktig element som veldig ofte overses. Det sier seg selv at om du sliter med omgivelsenes påvirkning, så vil fremgangen din svekkes enormt om nettopp omgivelsene bærer preg av det stikk motsatte av motivasjon.

 

Gjør meg en tjeneste da? Tips dine venner om iform.no - få de med i iform.no gruppa her på facebook.

 

Tren hardt og ikke minst smart :-)

Geir Tverdal - Redaktør www.iform.no

PB 9811, 7082 Kattem - Norge

Personlig web: http://www.tverdal.info

Lenke til kommentar

I anledning at det er gratis i dag på q500 så fikk jeg en mail om automatch (har ikke betalt før så har ikke fått det)...

 

Ganske interessant, q500 hadde ingen matcher for meg, jeg er visst for kresen, også på nett. Har ikke helt begynt med nettgaming ennå, må visst finne fram til de eventuelle selv..

Lenke til kommentar
I anledning at det er gratis i dag på q500 så fikk jeg en mail om automatch (har ikke betalt før så har ikke fått det)...

 

Ganske interessant, q500 hadde ingen matcher for meg, jeg er visst for kresen, også på nett. Har ikke helt begynt med nettgaming ennå, må visst finne fram til de eventuelle selv..

 

q500 består vel hovedsakelig av desperate damer over 30?

Lenke til kommentar

jaja, va på fest i går. Skulle ta ein drink og se film...

 

 

Slikt endte det jo faen ikke, kom 3 jenter og en fyr bortom, laaaangt utpå natta var det meg, kompisen min og to jenter igjen. Jeg ble med de to hjem til dem, endte på soverommet til hu ene, men tror dere faen i helvete at jeg glemte kondom da, så ingen kos på meg.

 

Jaja, har nå gått fra å væra en som sitter i et hjørnet og sutrer til en som ble med to hjem da, sov over, men fikk ingen frokost :(

Lenke til kommentar

Pinsehelg. 30 grader og livet skal leves.

 

Har nå 3 flasker champis på is, jordbær i en kjempehaug og lett loungemusikk på anlegget.

Og utpå kvelden blir det dansing mellom meg og min ltr :)

 

Se filmen hos Youtube

 

Livet er helt klart best med en du er glad i og opplever verden sammen med. Og om du har en fortid med hundrevis av damer senker du selv din verdi i forhold til damer som kanskje vurderer deg som livspartner .)

Lenke til kommentar
Og om du har en fortid med hundrevis av damer senker du selv din verdi i forhold til damer som kanskje vurderer deg som livspartner .)

Som selvsagt viser hvor overfladisk hun er og gir deg en god grunn til å kvitte deg med henne. Evt så kan du lyge hvis du ikke bryr deg om å være ærlig med henne.

Endret av Dorian Gray
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...