Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"Alle synes attention whores er slitsomme."

 

"Enig, alle liker de som er mystiske."

 

Jeg er absolutt enig med dere om at attention whore hele tiden kan være slitsomt, og at mystiske menn skaper interesse. Men dette er begge ytterpunkter. Ingen vil påstå at det å være mystisk hele tiden, eller attention whore hele tiden, er bra. Det gjelder å mixe litt. Gi forskjellige inntrykk. Skape forvirring.

 

Og når det er sagt, synes jeg at det er verdt å nevne at denne diskusjonen har tatt en negativ retning hvor det virker som folk er ute etter å dømme hverandre, enn å gjøre hverandre bedre. Det gjelder å ha det morsomt, det gjelder å kose seg, og det gjelder selvsagt å dra damer! ... men alt til sin tid, og på sin måte. Og noen ganger må man være litt attention whore, eller mystisk. Alt ettersom situasjonen og tidspunktet ;)

Lenke til kommentar
Ser bare for meg en gjeng unggutter med ADHD fyrt opp på speed foran skjermen, med en helt vill selvtillit som ikke likner fanden :p

Det var noe med det at state ikke oppnås så lett foran en TV/PC. Ellers tror jeg det ikke dreier seg 100% om selvtillit, dreier seg like mye om man kan plukke opp damer slik... og det funker til en viss grad.

 

"Woooo! CSI, fy faen jeg tar av her" :p

Lenke til kommentar

For you Dicktator, Always! :cool:

 

 

Dorian, Joda, det er sikkert folk som synes at det man gjør når man pumper state er teit, rart eller latterlig. MEN, det er før man går bort og blir kjent med dem. Tross alt, det er forskjell på å svanse bort og snøvle frem "Få se på Daiene!" og det å faktisk ha det jævlig gøy for begge parter.

 

Det å være i state OG dra andre inn i state, is nothing short of Awesome!

 

 

Dorian! Gled deg! Nikken, Chasseur og jeg kommer på besøk og skal dra deg inn i state.

We will SHOW you The Glory!

 

 

Nikken! Du kom meg i forkjøpet! :grin:

Lenke til kommentar
Når Raijin drar tilbake dit, og jeg drar nedover i sommer skal vi drege deg med oss ut! :D

We shall make you one of us!

 

 

Dorian! Gled deg! Nikken, Chasseur og jeg kommer på besøk og skal dra deg inn i state.

We will SHOW you The Glory!

 

Sa de at han skulle få velge selv? : D

 

Men sånn før alle tror jeg er helt idiot, jeg er faktisk i stand til å føre ganske normale samtaler og. Mulig jeg tar litt mer på jentene enn det andre gjør, jeg er litt mindre redd for å snakke med fremmede og jeg er fult troenes til å stoppe de og si at "deg må jeg snakke med". Det resulterer unisont i at jentene smiler og i alle fall har hatt fått et ekte, genuint komplimang og fort en klem og et bitte lite nuss. Jeg ble ikke skutt ned en eneste gang (tror jeg, jeg merket det i alle fall ikke) og det må vise at de har synes jeg var helt grei.

 

Eneste jeg egentlig angrer på er at jeg ikke dro meg siste damen jeg snakket med på Samfunnet, hun var helt grei, litt sjenert, fine pupper - men jeg skyldte på at hun var warpig, mens det nok egentlig var fordi jeg feiget ut.

 

Og seriøst så utrolig mange som ser på tråden nå plutselig!

Endret av Chasseur
Lenke til kommentar
Jeg klarer ikke nightgame. Går bare ikke. Er så mange rundt meg i state og fulle folk som sier alt mulig piss. Skiller seg langt ifra like mye ut som på dagen. Det er da alt funker. Føler meg bare mer og mer chode når jeg går ut i den lille drittbyen her. Funker mye bedre andre steder. Blir bare helt satt ut av alle mulige pisskommentarer og alt går bare i dass.

 

Men på dagen er plutselig alt forandret og folk er hyggelige igjen. Latterlig.

 

Så ikke dette innlegget før nå, men ArmenminAU; Dette her viser hvor viktig state er på byen. Når du kommer fra et utgangspunkt med mindre trøkk, vil de andre med langt med energi bare sveve over deg fordi du ikke rekker opp og alt vil bare gå til helvete. Uten state fungerer bare ikke et bra game.

Lenke til kommentar

Koselig tema. Absolutt. Skulle gjerne likt å sitte som "jury" på en slik uteplass!

Men altså; Støtter de få her inne som mener at man kan vise en viss utstråling av energi og "hey, jeg er gøy" uten å måtte oppføre seg helt spedalsk og vimse som små kidZ på fylla for første gang. At dere har det artig mens dere holder på er det sikkert ikke tvil om, men at dere går alene hjem den kvelden er jo nesten garantert.

Lenke til kommentar

Æsj, faen heller:

 

Jeg er en barnslig drittunge, som oppfører meg som en liten kid på fylla for første gang, aldri får meg noe, ikke kan gi jenter orgasme, ikke skjønner noe som helst av sosial samkvem - og jeg vil heller sitte å være juryen i steden for å være den som gjør noe.

 

Og ikke minst: jeg bedrar meg selv hele tida, for det gir meg en jævlig god følelse.

Takk for meg - kos dere.

Endret av Chasseur
Lenke til kommentar

*snip*

En tanke det er verdt å ta en titt på ;)?

Veldig godt sagt. Høres ærlig talt ut som du har fått smake litt på helse-negativitetens gunst du også. Jeg veit kjedsomhet kommer når man ikke akepsterer nuet. Men vanskelig å akseptere nuet jævlig ofte og lenge om gangen. Å stå i kø sliter jeg ikke med å akseptere lenger, men å sitte foran PCen og ikke orke å dra ut er noe jeg ikke vil ha noe mer av egentlig. Men takk for et godt tilbakeinnlegg, er ganske fan av karma sjæl så får se hva tiden bringer :)

Endret av BadBeer
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...