Gå til innhold

I/O plata: må det være på?


Korka

Anbefalte innlegg

Jeg har nettopp fått mitt Asus P5N-E SLI hk og skal installere det i Antec P180B kabinettet mitt... Det jeg ikke skjønner er det å sette på I/O plata der... Jeg greier og sette den i kabinettet men jeg vet ikke hvordan jeg skal greie å få inn kontaktene som er på hovedkortet der.. Noen som har noen erfaringer? Trenger jeg en I/O plate der?

 

For dere som tenker dere "For en noob!", dette er min første gang, så ikke klag på meg!

 

Takk på forhånd!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettes-xwByZdFZ

Nei du trenger den ikke. Den kan riktignok ødelegge litt for luftinga, men dette er minimalt.

Endret av Slettet-xwByZdFZ
Lenke til kommentar

Ok, takk for svar... Et spørsmål til... Når jeg skal sette inn Intel Core 2 Duo prossesoren min....

 

Jeg tar opp lokket på hovedkortet og setter det nedi rett vei med den gull trekanten ned mot der den skal og når jeg skal ta ned den stanga som lukker igjen så blir det dritt tungt å ta igjen... Må jeg bruke makt? Det "knaker" liksom litt og. Hva skal ejg gjøre?

Lenke til kommentar
Gjest Slettes-xwByZdFZ

Det skal være motstand. Om prosessoren ligger flatt og jevnt inni sokkelen er det bare å klemme til (ikke så hardt at du knekker noe).

Lenke til kommentar

ok, broren min kom og hjalp meg...

 

Tidligere idag så hjalp en venn av meg å ta på kjølepasta på prossesoren og han sier at det skal være et tynt lag på den, broren min sier at jeg skal ha et tjukt lag og klæsje en dunge med kjølepasta på den. Det er kjølepasta på box-kjøleren (ikke brukt) og jeg bruker artic silver om det skulle hjelpe!

Lenke til kommentar

Skal ikke være noe tjukt lag. Du legger en liten klump med pasta midt på CPUen, på størrelse med en halv ert, og setter kjøleren på og lar trykket fordele den. Det skal være nok bare til å fylle ujevnhetene på bunnen av CPU-kjøleren og på IHSen til CPUen. Et tegn på at det er passe er at du har hatt på så lite at du kan se teksten som står på CPUen. Det er forøvrig viktigst at kjølepastaen er bra påført akkurat på midten av CPUen, der hvor kjerna er.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...