Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Problemer med 56k modeme mitt....


Anbefalte innlegg

Har ett stort problem med internette hjemme, jeg kobler på og er der i ca. 10 min før det kobler seg automatisk av. Jeg hadde samme probleme for 2 uker siden men plutselig så fiksa de seg helt til nå. Det begynte igjenn for ca. 3 dager siden og etter de har jeg prøvd og installert XP på nytt uten att det hjelper. Av og til når jeg ringer opp så kommer det en annen lyd enn det som er vanlig og de står att hastigheten er 33.6 kb f.eks når den skal være på 56.6 kb.

Har en bærbar pc og som vi bruker ruter på, men den har også samme probleme.

Har ringt til telenor men di fant ingen feil på linjen :hmm:

 

Noen som vet noe?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Oppkobling via 56Kb og router??

Bruker du ikke da bare vanlig analog telefonlinje?

 

At overføringshastigheten kan variere fra 33,6 og oppover er ikke uvanlig, det er avhengig av den eksterne linjekvaliteten, samt kapasitet hos "IPS" eller mottaker.

 

Er dette en dataforbindelse (VPN/kryptering) mot jobb, eller er det hovedlinjen mot internett?? (Hvis det siste er korrekt, da synes jeg synd på deg)

 

Hvis du har en splitter og forsøker å koble opp med to maskiner mot en vanlig analog telefonlinje, så vil du få opptatt på linjen når det ene er tilkoblet.

Hvis du har nettverkstswitch eller annen nettverksforbindelse mellom maskinene, så vil begge måtte "dele" på kapasiteten.. og 56kb kan vel enkelt sies at ikke er noe "kapasitet"...

Du har sannsynligvis bedre kapasitet fra mobilen din. (kjøp en 3G-telefon hvor du betaler et fast beløp for bruk av datatrafikk) Tror de beste nå kommer opp imot 128kb.. det er digitalt i tillegg.. (og fast pris pr mnd)...

Lenke til kommentar

Norge har lenge hatt elendig linje kvalitet, så det kan være en av grunnene til at den feks kobler opp med 33.6 hastighet.

 

Men om den har vert koblet til under lyn nedslag, så kan det være overspennings skadet, dekkes normalt ikke av garanti.

 

Du kan teste med feks et USB modem på elkjøp, om samme feil er der, retturner modemet på 30 dagers retur rett og klag til ISP.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...