Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Din merkeligste drøm?


genstian

Anbefalte innlegg

  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Jeg har også hatt flere "to be continued"-drømmer. Drømte det samme tre netter på rad, begynte å bli mer og mer spennende, gledde meg skikkelig til å få vite fortsettelsen på drømmen, men neida, da slutta jeg plutselig å drømme om det der :p

Ellers drømte jeg en gang at jeg var Lille Rødhette, det var skikkelig skummelt :ph34r:

Har også drømt at det store, blå dyret fra Monsterbedriften skulle fange meg :thumbdown:

Lenke til kommentar

Drømte ganske mye rart i dag:

 

Var ute på en annen planet med klassen min, det var snøstorm og vi dro langt unna basen våres. Vet ikke hva vi gjorde der, men jeg dro tilbake før de andre, og på veien bort så jeg en sti med store marsipanstenger som var dekket i sjokolade. Tok opp en og spiste litt, liker egentlig ikke marsipan, men denne var god.

 

Rett før jeg skulle dra inn til basen ble jeg begravet i snø, der fant jeg en mp3 spiller som noen hadde mistet, jeg tok den. Jeg kom meg ut av snøen og gikk inn i basen, der satt klassen min og ventet på å dra, læreren ville snakke med meg, han sa at ingen måtte ta noe som helst på planeten. Jeg sa at jeg hadde tatt litt marsipan(ville ikke si mp3 spiller, siden ingen så meg), og dette var ikke ok, så jeg måtte bli igjen i et par uker.

 

Så tilbake på jorda ble vi delt inn i grupper på 3-4 stykker, vi skulle vise noe til læreren som vi hadde laget, og vinneren skulle få 1 millioner kroner. De andre gruppene før oss sugde, så jeg var sikker på at vi ville vinne 1 million. Når det endelig ble våres tur så måtte vi dra til Rema 1000, hvorfor var nokså usikkert. Vi dro langt inn i butikken og møtte resten av klassen som satt og snakket, så kom butikkeieren og skulle høre på oss snakke om det vi hadde lagd. Så våknet jeg :|

Lenke til kommentar

2 stykk drømmer fra jeg var liten:

 

Den ene er at jeg blir jaget av en sulten t-rex som vil drepe meg. Han jager meg ut på enden av en klippe. Istedet for å spise meg, så drar han frem en gedigen stein som han kaster mot meg og treffer meg når jeg våkner.

 

Andre drømmen er litt mer fredfylt med ender i en ganske lik skjebne. Husker ikke preluden, men det har seg slik at jeg hører isbilen nede igaten der jeg bor. Jeg løper til isbilen for å kjøpe is men bilen vil ikke stoppe. Det er en liten bro i nærheten, så jeg løper opp på broen og gjør meg klar til å hoppe på bilen. Når jeg hopper roper jeg "Supermann!" bommer isbilen, lander i bakken og våkner.

Lenke til kommentar
Gjest Gjest_maestro_*

Drømmer av og til at jeg og søskenbarnet mitt holder på, i senga. Jeg er gutt og hun er jente, og vi har ofte overnattet med hverandre som har ført til en del klåing. Ikke noe jeg er stolt av(!), men som tydligvis sitter godt i hodet siden jeg drømmer om det....

Vi er gode venner, og har lovet hverandre at slikt ALDRI skal skje igjen.

Lenke til kommentar

Når jeg var mindre pleide jeg å drømme at jeg falt:S Falt ned fra ribbevegger, fjell, drømte faktisk ganske ofte at jeg datt ned mellom trappetrinnene og ned en hel etasje.. Veit ikke om noen vet hva dette betyr, men jeg mener at jeg har hørt at det at man drømmer at man faller betyr noe..? :p

Lenke til kommentar

drømte ein gang at ein kompiss nettopp hadde komt heim fra ein ferietur, og med seg hadde han ein flaske med vin som vi begynte å drikke. ingenting rart i det.

seinare når eg (aleine) begynte å drikke var flasken plutselig blitt til ein kartong med blåbær biola blanda ut med sprit.. merkelig kordan ting bare forandres i drømmer.

seinare på kvelden, går eg på skulen dritings etter litt biola. på skulen blir eg sendt heim, av læraren. osv.

 

var ein ganske snål drøm eg hadde i fjor, som eg ikkje klarer å glemme heilt :p er ofte litt vanskelig å skrive/fortelle ka som har skjedd i drømmer. alt blir bare noen fjerne bilder i hauet liksom :p

Lenke til kommentar

kom på en anna ein :p

 

husker ikkje kordan det begynte men eg hadde fått nokken super krefter, så eg kunne hoppe salto og flere meter høgt :p trur det var spiderman krefter eller nokke sånt :p

så skal eg på fyllafest nede med barnehagen (av alle plasser), og når eg kommer ned til barnehagen der dt er full fest skal eg vise meg med å ta salto, men går bare på tryne og dummer meg ut.....

 

trur eg såg spider-man på kino dagen før :p

drømmer ganske barnselige drømmer egentlig :p

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Speaking of to be countinued :p

 

Sjer ofte med meg, men forsettelsen kommer aldri :p

 

 

Drømte en gang at jeg måtte komme ut av ett hus, men jeg fikk ikke opp døra, så så jeg en papegøye i ett bur, og tenkte, aaah, såklart. Så slapp jeg den ut, og døra spratt opp med en gang :p

 

 

Fin logikk jeg har om natta :p

Lenke til kommentar

Har hatt mange drømmer der jeg våkner opp og har følelsen av å falle gjennom senga...

 

Ellers går det mest i våte drømmer :blush:

 

Har en som jeg husker ganske godt... det er ei høygravid dame som går inn i et mørkt rom, så hører jeg en summing...og plutselig sprenger magen hennes og det flyr ut masse morderbier, og det er blod og gørr ovealt :cry:

Lenke til kommentar

Hadde en syk en i sommer en gang... Jeg sykla på en damesykkel, helt vanvittig fort, og det var på toppen av en bakke, og jeg satte uttfor, alt for fort. Jeg skjønnte at jeg kom til å dø så bare som en siste løsning tok jeg sats og på merkelig vis fløy jeg igjennom lufta, Så var det masse tretopper der, og jeg tok tak i oppen av en gran, og klatra ned. og overlevde på mirakuløst vis. Det var en veldig realistisk drøm, særlig følelsen av å fly...

Lenke til kommentar
Gjest anonym... (god grunn)

2 rare drømmer jeg husker godt:

 

1. Jeg(gutt) var gravid, og putselig hoppet det kattunger ut av kroppen min, dei blei født lignende som i filmen gremlings.. Ganske intens drøm, var ganske svett når eg våknet.. :p

 

2. Når jeg var i seng med ei anna dame en ho jeg egentlig skulle delt seng med, drømt jeg at alle togene i verden hadde stoppet opp, og til folks store forundring gjekk dei rundt disse tomme togene for å se hva som gjore dette.

Ut fra ingen plass kom ett tog som kresjet i dei tomme togene for å få drepe mest mulig tilskuere.

Etter 2-3 slike tog kresj befant jeg meg for nærmt ett når det ville toget kom for å kresje, det ville toget snudde og putslig kjørte mot meg. Toget klarte å spise ene fingeren min før eg våknet som om det faktisk skjedde :S

Lenke til kommentar
Gjest gutt 20 år

jeg husker 2 drømmer jeg har hatt den siste uka som jeg kan nevne da.

Den første satt jeg og sleika og sugde på foten til ei bekjent jente:P søt jente, men uansett :!: har iallefall aldri drømt det før.

 

Den andre var, vi spilte fotball på en merklig plass husker ikke hvor nå:s etterpå ved siden av møtte vi på en gjeng som skulle ta oss, var noen bekjente i den gjengen såvidt jeg husket, husker ikke utfallet men tror jeg ble dyttet over ende :s så etter på når de hadde gått gikk vi hjemover og måtte krysse ei høy bro som også var i litt bevegelse opp go ned og det blåste d var hull i og sånn ca laaangt ned(1000 meter ned. vi måtte hoppe over det hullet som var ca 1 meter langt eller noe den første hoppet over, så hoppet neste mann(vi andre 3-4+ meg sto og ventet på å hoppe) han tok på merklig viss salto men bommet og forsvant ned:s så litt etter det våknet jeg.

 

Har egentlig endel mareritt synes jeg, jaja :s

 

En gang drømte jeg at jeg våknet med en slange ved siden av senga mi tror den skulle til og bite meg i leggen så våknet jeg :s det er heller ikke så lenge siden.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Har ikke hatt noen drømmer som jeg husker på en lang lang tid nå, men for noen år siden var det en syk drøm som jeg drømte mange ganger.

 

Kongen er på besøk i bygda mi og har startet å hypnotisere folkene som bor her, og de har samlet seg utenfor barneskolen.

 

Jeg går og forteller fattern og det som skjer, han sitter jo i komunestyret så dette må han kunne ordne tenker jeg, vi reiser så på butikken hvor jeg insisterer på å kjøpe tegnestifter, så står jeg plutselig utenfor skolen og ser på de hypnotiserte folkene og oppdager at fattern er en av de.

 

Så oppdager de meg og jeg begynner å løpe opp vegen som går over en år og ut av bygda, plutselig oppdager jeg at det er strødd tegnestifter på vegen og jeg er barbeint, men jeg fortsetter å løpe og de følger etter med fattern i spissen.

 

Løper og løper alt jeg kan, men jeg beveger meg knapt nok fremover, er som å løpe i sterk motvind.

 

Kommer til slutt opp på åsen som i hvirkeligheten bare har dyrkamark og skog, men nå er det plutselig en stor byggeplass der med noen høyhus som er under oppføring. Jeg begynner å løpe oppover trappa i husene, og jeg kommer til slutt opp på toppen hvor jeg løper rett inn i kongen.

 

Så våkner jeg. Har sikkert hatt denne drømmen 20 ganger.

Lenke til kommentar

Lillbroren min fikk fryktelig sansen for Forrest Gump så han så den liksom 10 ganger på en dag og jeg ble fryktelig lei den. Jeg var i samma rommet.

 

Drømmen er slik:

 

Jeg står på en helt åpen gress-slette og plutselig kommer det noen militær-vakter og løper etter meg og jeg begynner å løpe. Og jeg løper og løper og løper. Inn på en byggeplass og videre til en militærbase. Der putter de meg i et bur og jeg klarer og rømme og løper og løper. Plutselig blir jeg til en slags action-figur med en slags spesial-drakt (noe ala batman-drakt) mens jeg løper og jeg fortsetter å løpe og plutselig løper jeg gjennom en slagmark og krig og blod og greier og plutselig opp noen slags rør som står på skrå inntil en vegg og øverst på røret står det en helt random jente og så våkner jeg og tenker wtf?

Lenke til kommentar

Min merkeligste drøm som jeg kommer på er sikkert ikke spessielt merkelig for alle andre, men fy faen så rart jeg så på folk når jeg møtte dem dagen etter. oO

 

Jeg tror alle jeg kjente var med i den drømmen, om enn ikke helt som seg selv. Det var ett slags mareritt da. Alle jeg kjenner (tror jeg, husker ikke om jeg kjente alle engang) og jeg ble jaget av ett slags villt kattedyr som lignet på hulken, med fråde rundt kjeften og diiigre tenner. Jeg gikk kledd slik som jeg normalt gjør (utenom at jeg hadde kappe på meg da). Men alle andre var merkelige. De var plutselig blitt store bamser eller noe. Blant annet en, han er ganske metaller av seg til vanlig, hadde lang, rosa, pjuskete pels. Ordentlig søtt, men LANGT fra ham. Men hodet hans var normalt da. Han snublet, så det rare kattevesenet fikk tak i ham. Jeg så ikke dette (altså, jeg'et i drømmen så det ikke, jeg'et som drømte så alt sammen ovenfra, kinda). Men det gjorde en kamerat av meg, han var blitt gul. Sånn, Alfa fra Sesam Stasjon-aktig. Veldig, VELDIG skummelt å se ham slik.

 

Anyhow. Han stoppet, snudde, og tok tak i den rosa metalleren, og dro i armen hans for å få ham opp. Slik at ikke det rare kattevesenet skulle få tak i ham. Han så nemlig ikke at kattevesenet hadde fått tak i ham allerede. Også stoppet en og en av hele gjengen for å hjelpe den siste som hadde prøvd å hjelpe. Og alle var helt merkelige pjuskete bamser, utenom noen av dem, som var kinda nakne. Men ikke med sine kropper. Altså, de var dyr (ugjennkjennelige dyr, men fremdeles, dyr) uten pels. Helt merkelig.

 

Helt til sist er da meg. Det drømmende jeg'et fikk endelig kontakt med jeg'et i drømmen, og gav beskjed om å se til helvete å snu. Men da har kattevesenet bestemt seg for at det ikke var intresert i den rosa metallerduden likevel. Så kattedyret løper forbi rekka (jeg er stoppet for å hjelpe nå), for å få tak i meg. Akkurat idet kattedyret biter meg i kappen (ja, det kjente jeg, kinda) så våkna jeg.

 

Freaky.

Ikke det skumleste jeg har drømt, men helvete. Alle de folka som bamser eller dyr. FREAKY. xD

Lenke til kommentar

Dette er min drøm:

 

 

Mamma og jeg tar bussen med flere folk, de alle skal på samme plass som oss. En gammel dame tar oss med inni et stort og forlatt bygning. Hun forteller oss at vi må gjømme oss å prøve og komme oss langt vekk ellers blir vi drept. Jeg og mamma løper nedover gangen og å drar inn i et rom der vi knuser vinduet å hopper opp på et lite tak som vi går ned fra. Vi springer langs veien å prøver og komme oss langt vekk.

 

Jeg og mamma har greid å komme oss til byen, vi finner en hvit bil som det sitter 5 personer inni. En mann kjører og resten er damer, de hører på musikk og vi prøver å forklare at vi må komme oss vekk. Mamma dytter meg inni bilen og vi kjører fra henne. Jeg og resten stopper på en spillehall der de hadde bestilt time. så kjører de meg bort og der fiinner jeg mamma og hun sier vi må dra siden den gamle damen kommer. Mamma gir meg noe som hun sier jeg må passe på, jeg legger den i lommen.

 

Nå ser jeg den gamle damen kommer ned den lille trappa til den lille "gårdsplassen vi er i. Mamma og jeg springer for livet, så blir mamma skutt i ryggen og faller om. Hun puster ikke og rører seg heller ikke. Så kommer den gamle dama nærmere og jeg begynner å skrike siden hun drepte mamma. Så roper jeg skyt meg! Skyt meg også! plutselig kjenner jeg to skudd i hjertet og jeg faller på ryggen i snøen. Da lukker jeg øynene en stund også opp igjen. Da reiser jeg meg opp og ser at jeg ikke ligger der mer. Snøen er borte også, så ser jeg storesøsteren min og kjæresten kommer, de er gamlere, de går mot trappa og begynner å tenne masse lys. Så tar hun fram masse avispapir med bilder av folk som satt på den bussen og ble dratt til de forlatte bygningen. Jeg ser onkelbarnet mitt der også, hun overlevde. Søsteren min begynner og fortelle hvordan jeg var. Jeg skjønner at jeg er død, Jeg begynner og skrike og våkner fra denne drømmen skrikende.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Drømte at jeg drømte at jeg drømte.

''Våknet'' opp 3 ganger før jeg våknet og var skikkelig trøtt.

Og det som var enda frustrende er at av og til kan jeg drømer at jeg drømmer at jeg drømmer at jeg ikke får sove.... :yucky:

 

Drømte mye i drømene en periode før, men lenge siden nå.

Faktisk slitsomt, ihvertfal viss man drømmer noe heftig i ''3'' drømmer. :S

 

Noen som har gjort det?

 

Kunne skrevet en lang liste over merkelige drømmer, og noen skikkelig syke. :p

Eller husker jeg drømmer meget tydelig, husker drømmer jeg drømte når jeg var liten.

Men selvfølgelig en liten andel forholdt til andel netter som har gått til søvn.

 

 

Kom på en syk drøm og ikke minst pevers...

JEg var neger,gunukolog, insimeminering, sykkelpumpe,slått ned av en bolt neger pga jeg overdreiv det litt med dama hans,sprang etter 10 kvinnfolk mens jeg strøyk laksen klar for høne...

Og det er kort fortalt for å skjerme de yngste medlemene jer. :!:

Men det er sikkert 4-6 år siden jeg drømte den.

:)

 

Må virkelig legge meg, la ikke merke til de sinnsyke skrivefeila før nå, fikses i mårå...

Go natt..

Endret av The_Free_Man
Lenke til kommentar

1. Drømte om filmen Smokin Aces som jeg aldri har sett! o_ô

Det var helt jævlig .. Det lå en kis på et bord som hadde betalt for å få huden skjært av og armene og bena sagd av med tresag :S (hostelish)

 

Og utfor var de tre musketerer og bestemora mi i 10 sek, så blei alt Halo 3 også våknet jeg ..

 

2. Var på Rema 1000 og kunne plutselig skyte tannkrem ut av pulsårene som Spiderman :\

 

3. Og en gang for lenge siden når jeg var 10 år.

Jeg var på en måte blitt en megasvær enorm planet som slukte alt og jeg våknet og var livredd og hylskrek... Følte at jeg ble til Hulken :S

Endret av Agurkeland
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...