Gå til innhold

Tråden for Norges fotball-landslag


Anbefalte innlegg

Nå snakker jeg ikke bare om Island, men andre småland i Europa generelt. Jeg synes ikke vi forsvarer 29. plassen på FIFA lista, selv om mange mener at den er helt håpløs. Vi spiller bare uavgjort og tap. Vi klarer ikke komme videre fra kvallik. Vi taper mot lag vi skal vinne mot. Jeg mener vi har spillerene, men vi mangler en trener som vet hvordan fotball skal spilles. Hareide blir bare mer å mer håpløs.

 

Du ga meg en ide Sameboe: Hva med Solskjær som trener? Eller er han vanskelig å rive bort fra Man utd en stund kanskje.

 

Helt uenig. I dag er 7 av 11 spillere som starter fra tippeligaen. Og kun 2 av dem spiller på et lag som ligger på medaljeplass i tippeligaen. Etter min mening er spillermaterialet syltynt, og resultatene kommer deretter. Hareide har ikke vært fantastisk, men jeg føler det blir litt feil å skylde på han når man ser hva han har å jobbe med. I hvert fall i forhold til forventningene fra folket og kvaliteten på tippeligaen. Semb og Hareide var 2 av Norges beste trenere i tiden før de overtok landslaget, men hvordan kan man spille fin angrepsfotball og unngå langpasninger med middels gode fotballspillere? Man ser jo i dag at langpasningene florerer. Og jeg er ganske sikker på at Hareide & Co ikke ville framstå slik på forhånd. Men det blir slik når Island ligger lavt og vi verken har fart nok i laget eller pasningskvalitet nok til å varte opp med bra angrepsspill. For ikke å snakke om teknikk til å dra av en spiller eller to. Og da tyr man til nødløsningen, som er å pumpe lange baller inn i boksen.

 

Jeg er sikker på at vår neste landslagstrener får samme problemet når han kommer med visjonen sin om å spille fin angrepsfotball.

 

PS. Håper ikke Solskjær blir vurdert engang når Hareide gir seg. Om minimal trenererfaring med et engelsk reservelag er nok til å bli landslagstrener så står det virkelig ille til.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-EIV2CS
Synes Reginiussen skal ta skylden for siste målet og jeg. Idiotisk av han å lage det frisparket der. Men synes ikke de på topp skal føle seg noe mye bedre. Carew/Helstad var en flopp, og Iversen var den eneste som kjempet der oppe, og han våknet ikke før ut i andre omgang. Forsvaret har sett bedre dager, men er det virkelig noe mer man kan gjøre der? Tipper Demidov og Tarek blir med mot Nederland, men tror det blir tap der og gitt.
Noen av dem måtte jo bli en flopp når det spilles med tre klassespisser, på litt feil posisjoner.
Lenke til kommentar
Det er bare å innse at norske fotball spillere er for dårlige

 

Gamst presterer ikke på landslag, heller ikke Riise. De to antatt beste spillerene på landslaget.

Begge er spillere som har markert seg og spilt regelmessig i tøffe ligaer. At disse ikke greier å prestere på landslaget sier mer om hvordan landslaget spiller enn at norske fotballspillere er for dårlige.
Lenke til kommentar
Å si at Norge dritter seg bare ut vis de kommer til et sluttspill er så idiotisk som man kommer. Grow up.

 

Det er riktig. Kvalifiserer man seg så har man jo selvfølgelig noe i VM å gjøre. Og selv om man ikke har store vinnersjanser i selve sluttspillet så er det uansett godt gjort for en så liten nasjon å komme seg dit, og det skal man være stolt av.

 

Men vi er langt unna å kvalifisere oss. Og jeg skjønner ikke hvordan vi skal klare det når vi spiller slik som i dag. Vi klarer jo ikke å slå noen for tiden..

 

Norge - 4 millioner innbyggere

Island - 300 000 innbyggere

 

Norge - Island 2-2

 

EDIT; Exactly, Rampage ;P

Endret av Akselja89
Lenke til kommentar

http://www.youtube.com/watch?v=fTGl8H2C6GE

 

Høydepunktene fra kampen - men det rare er at her er alt filma fra den andre siden :p. Var det virkelig 2 produksjoner av kampen i går?

 

EDIT: Anyway, etter 1.55 - den andre reprisen av det første målet til island, så ser vi godt hvem det er som slipper mannen sin - Hangeland. Ikke stopperkollegaen.

Endret av Alastor
Lenke til kommentar
http://www.youtube.com/watch?v=fTGl8H2C6GE

 

Høydepunktene fra kampen - men det rare er at her er alt filma fra den andre siden :p. Var det virkelig 2 produksjoner av kampen i går?

 

EDIT: Anyway, etter 1.55 - den andre reprisen av det første målet til island, så ser vi godt hvem det er som slipper mannen sin - Hangeland. Ikke stopperkollegaen.

Det har du jammen rett i. Herlig! :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...