Gå til innhold

LOTRO: Gruppe og Solo kamp taktikk


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Gjennomtenkt taktikk er Alfa-Omega for å lykkes i de vanskeligere fellowship questene.

 

Synes det kunne være morsomt og få andre sine erfaringer på dette område. Først vil jeg henvise til denne meget gode linken for A Basic Combat Primer For Fellowships.

 

Oppsummering av mine erfaringer etter å lest og prøvet ut gudelinen for gruppetaktikk:

 

Generelt:

Avklar på forhånd hvem som skall trigge mobben (who pulls) Jeg bruker å spørre om Guardianen vil gjøre jobben selv eller ha hjelp, dette burde være opp til han/henne.

 

Avklare Cunjunction farger på forhånd. Det å benytte litt tid på dette før man starter questen vil betale seg.

 

Fokusere energien på en og en Elite.

 

Holde seg samlet. Hvis fellowshipet blir spredt i et område med Elites er dette en sikker død.

 

En forsvarer healeren. Som det står i guiden ”Hvis healeren dør, dør Guardianen, hvis guardianen dør, dør hele gjengen.

 

Hvis man begynner å få skikklig juling, løp mot Guardienen ikke vekk. Denne er ganske så viktig, det virker litt rart i starten, men Guardianen vil trekke Agro så det holder. Monsteret vil fort glemme deg etter å ha fått noen lusinger fra Guardianen.

 

Hunter:

Aldri bruk Rain of Arrows for å trigge mobben. Det eneste man oppnår er at man tiltrekker seg Agro fra flere fiender som rusher forbi Guardianen og rett på deg.

 

Jeg benytter ’Precision Stands’ når jeg er i gruppe og ’Strenght Stands’ når jeg er solo. Precision gjør at jeg tiltrekker meg mindre Agro.

 

…Men det er mange spørsmål. Hvordan holde liv i Guardianen hvis man ikke har Minstrell? Kan en high level Captain gjøre en Minstrels jobb? Hva er din fovoritt fellowship sammensetting?

 

 

Aranond, Elf Hunter lv. 28 Laurelin

Arngard, Hobbit Burgler lv. 18 Laurelin

Endret av johnami599
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
En forsvarer healeren. Som det står i guiden ”Hvis healeren dør, dør Guardianen, hvis guardianen dør, dør hele gjengen.

8749047[/snapback]

 

QFT :love:

 

Etter nok en kveld med utrolig høye rep bills fortjener det der en quote. Det virker som om mange ikke har fått med seg det der :no:

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Huff og huff... Ett... nei TO grusome nederlag i lone lands, epic chap 3, en rep bill på nesten 100 silver og det på ca 10 min, dritt!

 

Ingen ville snakke om taktikk, alle løp i hver sin rettning, ingen diskusjon om Cunjunction farger, ingen kontroll og det værste var at alle var lv 26 +.

 

Det blir bare flere og flere fellowship quests utover i spillet... Hvis denne trenden fortsetter tror jeg at dette kommer til å bli slutten for min LOTRO spilling :no:

Lenke til kommentar

Healeren bør vel helst unngå agro da. Guardian tar agro, så begynner resten å hjelpe Guardian. Healeren gjør jobben sin = healer Guardian. Guardian dør, Healer finner nytt target å heale, den osv osv osv. Eller? :ermm:

 

EDIT: Eller, en Hunter angriper med bua, Guardian overtar agro, også fortsetter man som jeg forklarte tidligere.

Endret av Amored
Lenke til kommentar

Det er ett problem knyttet til at Hunteren "Puller" mobben, selv på auto er hunteren for kraftig. Det er endel Guardan's som synes det blir vanskelig og overta agroen. Dette er forutesatt av at alle har omtrent samme lv. en low lv hunter i en gruppe med en high lv. Guardian vil sikkert funke som en god "Puller".

 

I guiden beskriver de en Main Assist, det er denne som velger ut hva mål. Guardanen holder agro på resten av mobben, Minstrellen passer på guardianen og resten assisterer MA.

 

Det viktigste synes nå jeg er at det prates om taktikk, ikke bare før, men også under questen.

Lenke til kommentar
Det er vel ikke det at ikke skillen til Guardianen funker, men at det er vanskeligere å få kontroll over mobben når Hunteren "Puller" mobben, fordi hunterens DPS er så høy (og Threat lv. like så).

8889812[/snapback]

Ok :) Da så. Da få vel Guardian ta en løpetur gjennom de slemme da, og trekke dem med seg.

 

Sånt er moro å se på. Enda morsommere å gjøre selv :p

Lenke til kommentar

Hobbit Burgleren min begynner å bli ganske så morsom å spille. Er nå på lv 19, men gleder meg til 20 da kommer enda en Stun skill.

 

Det er alltid like morsomt og snike seg opp bak tre intetanende Orcer, aktivere Aim...

Dundre til den første i bakhodet (med aim og stealth har dette gitt meg 8x normal damage), se halve moralen til nr. 1 forsvinne. Nå kommer de andre løpende, raskt bytte til nr. 2, han blir Riddlet (Stunnet). Bytter tilbake til nr. 1, aktiverer Touch and Go (Som gir 50% økt Evade) fullføre nr. 1. Gå til nr. 3, som med slag og Debuffs går ned på no time ;). Går til nr. 2. lar han få samme behandling og vips så er 3 til av Sourons minions borte :thumbup: ... Til de spawner igjen om fem min :tease:

Lenke til kommentar

Jeg gjorde verdens hardeste instance igår. Den var spekket med 45 mobs (og jeg er jo bare 40). Men vi klarte oss. MEN, vi måtte drepe en Nazgûl, og sånn her gikk det:

 

Nazgûlen i seg selv var jo lvl 46 Master Elite, med 37-8k hp. Først fikk vi han ned til 20k og tenkte "Yep...we're gonna make it." Helt til jævelen sender ut 3-4 ghost-mobs i samme lvl. "TAKE THE ADDS" roper alle, men jeg treffer jo faen ikke en eneste. :p Og vår eneste 50lvl (Mahimas) var low on hp. Og minstrelen healet faen ikke (out of power). Typisk nok var jeg og tanken de eneste med power igjen (jeg mister aldri power mot high-lvl mobs.) Når vi endelig var back on our feet igjen, sendte han ut FEM nye adds. "For en feig kukhomo! -___-", tenkte jeg. Men det ble en close match...But we fekkin' made it. Alle sa at groupen enten burde vært spekket med 45's eller 42+...groupen vår i lvl var:

 

Lvl 40 Champ (Meg)

Lvl 50 Champ

Lvl 44 Minstrel

Lvl 41 Captain

Lvl 41 Grd.

Lvl 42 Lore-Master

 

 

Gz meg med ny chest, Luth Klath. :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...