Jump to content

johnami599

Medlemmer
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Her er jeg veldig enig. Jeg synes derimot ikke at grafikken er noe å rope høyt hurra for, karaktermodellene er fine, men unreal 3 motoren har ikke AA og jeg har heller ikke klart å force det via nvidia kontroll panelet. Chat systemet er latterlig og det å begynne å røre med det på en PvP server = insta death, en forbedret utgave kommer visst i en patch snart i følge DC forumet. Det som har gjort at jeg har blitt fullstendig oppslukt av dette spillet (spesielt i PvP) er combatsystemet: blokking, dodging, combos og counters gjør at det ligger en en stor dybde her på tross av at man kun har seks Powers + healing pot og trinket. For meg har det allerede betalt for seg, så får jeg heller se hvor lenge jeg faktisk kommer til å spille.
 2. Litt skuffet over at anmelder tilsynelatende ikke har prøvd spillet med ratt og pedaler engang. Forstår at de fleste vil spille dette med gamepad, men for oss som liker simulatorbilspill best, ville det vært nyttig å vite om spillet også fungerer bra slik jeg mener alle litt seriøse bilspill bør spilles, nemlig med ratt og pedaler. Ellers var anmeldelsen fin, og jeg må si jeg ble positivt overrasket, hadde egentlig ikke helt troen på dette spillet. Skal prøve demo først (om det finnes), så får vi se om det blir innkjøp, savner i hvert fall et Formel1 spill!! Jeg kjøpte dette på Steam i går og fikk (etter endel fikling) det til å fungere med det gamle Logitech Force pro rattet, fikk kjørt litt timetrail før sengetid . Konklusjon: Det fungerer ganske så bra. Føles ikke 100% som simulator når man skrur av alle hjelpemiddler, er relativt enkelt å kjøre (kanskje litt for enkelt), god styrefølelse, god force feedback. Kan også nevne at det ser meget bra ut i 3D med nvidia vision kittet.
 3. Hvis dette er din smak innen film må jeg se å fullføre kampanjen snarest, historien må jo være mye bedre enn jeg på forhånd hadde trodd.
 4. Morsomt at det ble litt debatt av dette. Min topp ti liste ser ganske annerledes ut ICO Dette spillet tok meg helt på senga, det har sikkert litt med å gjøre at jeg ikke hadde noen forventninger (...og det er jo som regel best). Art (grafikk), presise kontroller, animasjon, historie og ikke minst det faktum at jeg aldri har brydd meg mere om noen npc (jenta man skal redde) enn det jeg gjorde i det spillet. Richard Burns Rally For en som er (litt over middels) interessert i rally og bil generelt var dette spillet/simulatoren en gave fra oven. På tross av sine mangler er det ikke noe annet bilspill jeg har "investert" mer tid i enn dette. GTA III GTA 1 og 2 var noe sære, men overgangen til 3D gjorde til et av de morsomste spillene jeg har spilt. Det var det første sandbox spillet jeg spilte og strengt tatt også det beste. Price of Persia Sands of Time Jeg er faktisk gammel nok til å huske 2D versjonen av dette og en ting som virkelig imponerte den gangen var animasjonene til prinsen. Sands of Time satte en ny standard for animasjon og platformhopping og jeg koste meg hele veien igjennom. Gothic II Det er ikke noe som er eksepsjonelt bra med Gothic II, men som alle som er fan av Pirana sier: Det er bare en helt spesiell atmosfære i gothic spillene (samt risen), men Gothic II var spesiell. Mass Effect Her skulle det strengt tatt stått KOTOR, men siden CD frøys rundet jeg aldri dette spillet. Jeg liker veldig godt Bioware sin måte og fortelle historie på (...Selv om det blir litt Dan Brown aktig med at det alltid er en plott tvist i plott tvisten). Mass Effect har topp grafikk, meget interessante karakterer, god combat og verdens tregeste heiser. Nå er det ikke lenge igjen til 2ern, jippi! The Elder Scrolls Oblivion Dette har jo i ettertid blitt et hat eller elsk spill, men jeg storkoste meg for det meste. Fikk aldri helt samme følelsen i verken Elder Scrolls 3 eller Fall out 3. Metal Gear Solid 3 Hadde bare Metal Gear Solid kommet ett år senere ville den klart ha stått her. Over-the-top mellom sekvenser, stealth gameplay som definerte sjangeren og utrolig detalj fokus er noe av det som gjør serien så spesiell. Grunnen til at 3ern vant over 2ern i mine øyne er ene å alene boss fighten mot sniperen. Grand Turisimo 2 Ser på wiki at dette faktisk kom 28. jan 2000 til Europa. Jeg kan ikke huske at jeg spilte GT1 så dette var min første "virkelige" bilsimulator. Tuning muligheter, hundrevis av biler og "fotorelistisk" replay. Episk! Tiende plassen deles med ca 40 andre spill som allerede er nevnt her.
 5. Hvis du er horde, level 30+ og er i hillsbrad Foothills: Ikke er den lang, men hvis man har flaks (slik som jeg hadde) kan finalen være hysterisk morsom (spesielt på en PvP server). Helcular's Revenge Hm, etter å ha tenkt meg om er det ikke sikkert finalen er like episk nå som i "gamle dager", men den er verdt å prøve.
 6. øh, man kan si mye om Fable 1 og 2, men at det til tider kan oppfattes som et "shabby pek-og-klikk spill" har aldri falt meg inn. Jeg gleder meg derimot stort, selv om Molyneux alltid klarer å over hype disse spillene har de en spesiell "feel-good" atmosfære som jeg virkelig liker.
 7. He he, tråkker fansen på tærne her ser jeg. Ja, jeg har sett filmene og lest bøkene og ser strengt tatt ikke noe negativt med det. Jeg hang også med frem til lv 50 og spilte det meste av MoM, så jeg har litt erfaring fra spillet også. To Tårn var en feil måte å si det på. Likevel var intensjonen med spillet ved lansering at man skulle følge historien fra bøkene samtidig som flere parallelle historier ble fortalt. Dette fungerte veldig bra i starten, men etter hvert syntes jeg og ganske så mange med meg at fokuset ble for mye på de parallelle historiene. Kampen om ringen er fortsatt det mest sentrale i spillet - som det var i bøkene og jeg hadde forventet at man skulle ha beveget seg noe lenger i historien etter 2 1/2 år på markedet. Meg om det, som jeg sa over unner jeg Turbine gjengen alt godt og håper at de får flere kunder med denne utvidelses pakken.
 8. Helt enig Tryph! Selv om humret godt når jeg leste starten av sniktitten, synes jeg nok at den muligens fokuserer på feil del av introduksjonen, i allefall etter å ha lest eurogamer sin sniktitt. Eurogamer derimot avslørte for mye av historien og nå skal jeg ikke lese noe mer om dette spillet. Dette blir ett garantert kjøp uavhengig av kritikker.
 9. LOTRO var mitt første online spill og jeg har fortsatt mange gode minner derifra, men det er vel ikke til å skyve under en stol at dette ikke gikk helt som planlagt. Selv om turbine er flike til å levere ut oppdateringer savnet jeg fort at oppdateringene hele tiden la seg på siden av historien og ikke fulgte den (Ideen var hvis jeg ikke husker feil at Two Towers delen skulle ha kommet for en stund siden). Håper likevell de de klarer å kapre noen nye kunder med denne oppdateringen.
 10. Deilig å slippe plater og plastikk , jeg betaler gjerne litt ekstra for å slippe søppel.Mange måter å se en sak på ikke sant ? Dette er bare tull. En rein digital distribusjon har en langt lavere kost enn det å produsere dvd plater, cover, instruksjonsmanual og frakt til butikk. Dette burde selvfølgelig reflekteres i prisen på produktet.
 11. Denne kunne ha trengt en spoiler tag Edit: Takker og bukker Ares!!!!
 12. Jeg må også si at jeg blir mere og mere glad i dette spillet. Grafikken (etter å ha byttet tilbake til 180.48 nvidia driver), combatsystemet (selv om det utilgivlig til tider), voice acting, musikken, storyen, friheten osv, osv gjør dette til en kjempeopplvelse. Når det gjelder størrelsen på øya synes jeg denne er helt perfekt. Har nå spillt i snart 48 timer og kommer enda over nye huler eller ruiner som jeg ikke har sett før. Stort nok til at det er masse å utforske og liten nok til at jeg ikke trenger å sette av en hel kveld for å komme meg fra ene til andre siden. Uten tvil det spillet som har fenget meg mest på flere år! Men en ting (Tror ikke dette trenger spoiler tag): Til tider sier NPCer at: 'I'm going to mark the entrence/location on your map', men jeg har aldri sett noe i de kartene jeg har i inventoryen. Er dette noe andre har opplevd?
 13. Det er akkurat det jeg mener, siden man ikke kan aktivt blokke så må man bare holde den oppe hele tida, og da havner man opp med flaksbasert combat siden monsteret plutselig kan gjøre noe "uvanlig" og så slår de deg akkurat når du dropper blokken. Skjønte ikke helt denne siden man både har aktiv blokk (holder inne) og rask kontra ved å klikke høyre musetast (når fienden angriper). Dette sammen med flanking og hopp bakover (S,A,D + Space) gjør at jeg i de fleste tilfeller føler at det er min egen feil når fienden får inn ett slag. Det at jeg kan parrere angrepet til en møll, men ikke angrepet til et piggsvin med stav derimot er jeg ikke like sikker på at jeg er fornøyd med. Kampene kan være pokker så frustrende til tider, men 'go-følelsen' når jeg får tatt ned en vansklig fiende er værdt det. Edit: Det var veldig mange sitater jeg hadde klart å tatt med
 14. Fin artikkel TST, gleder meg til å følge med på fortsettelsen. ...om dette kommer til å fungere er en helt annen sak, men vi trenger absolutt nytt blod og inovasjon i MMO sjangeren.
 15. johnami599

  Infamous reviews

  Er det noen her som har kjøpt det i dag? noen steder står release dato 27.05 andre steder 29.05...
×
×
 • Create New...