Gå til innhold

Multicom Compal IFL90 eller Multicom Compal HEL80?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mens HEL80 "kun" har Nvidia GO 7600 256MB har IFL90 Nvidia M8600 GT 512 MB. Altså vil IFL90 fungere en del bedre til spill på grunn av det bedre skjermkortet. Mens GO 7600 er et dirextx 9-kort er 8600M GT et directx 10 kort. Men om den er verdt de ekstra kronene må du nesten selv bestemme. Det finnes billige bærbare av andre merker. Zepto Znote 6625 som distribueres av Netshop her til lands er relativt billig den også, med mye av de samme spesifikasjonene. Dog er den noget dyrere.

Lenke til kommentar

Takk for raskt svar :)

Er det veldig stor forskjell på disse to maskinene med tanke på spill ytelse?

Det er ikke så farlig for meg om jeg må spill nye, virkelig tunge, spill på medium innstillinger. Men vil HEL80 takle det? Vil den f.eks. takle det mye omtalte "Crysis" på medium innstillinger? Eller må jeg over på IFL90 for å kunne takle sånne typer spill?

Lenke til kommentar

Hvis du har planer om å spille de nye spillene som kommer ville jeg valgt IFL90. Dette fordi mange av de nyeste spillene kommer til å støtte og etterhvert bruke DX10 og DX10-effekter. Dermed vil skjermkortet i IFL90 (8600M GT) være mer fremtidsrettet og kjøre fremtidige spill langt bedre. Så jeg ville si at IFL90 er bedre spesielt da med tanke på spill og media. :)

Lenke til kommentar

Bare for å bekrefte litt (så du har det fra flere enn en person ;): 8600M GT er en del bedre enn bedre enn Go 7600 ja. En del ytelsesforskjell vil man merke, men ikke noe gigantisk på dagens spill. Når spillene etterhvert får støtte for DirectX 10 derimot vil forskjellene bli større...

 

Santa rosa gir som sagt også noe høyere generell ytelse (pga. høyere fsb). Men dette er ikke snakk om veldig mye.

 

- Amund

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...