Gå til innhold

Installere Windows Mobile på Symbian?


Anbefalte innlegg

Hallo!

Det er en ting jeg har lurt lenge på, og det er om det går ann å installere Windows Mobile på en Symbian mobil. Har en P910 med Symbian UIQ, og det hadde vært morsomt å installere Windows Mobile...

 

Har det noe med firmwaren på mobilen at det ikke kan gå eller skal ikke dette ha noe å si? Blir det det samme som å installere Vista på en pc med et eldre OS? Siden OS er jo noe du installerer, og det vil jo ikke forandre firmware? Firmwaren ligger vel i telefonen på et eget minne, som i en PC hvor det ligger i bios, eller er jeg helt på jordet nå?

 

Takker for svar! :D

post-118832-1180222450_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om det i det hele tatt skulle være mulig kan jeg garantere det er svært, svært vanskelig å få til.

 

Blant annet tviler jeg sterkt på at HWen i P910i i det hele tatt vil klare å drive WM. Om den skulle klare det må du nok også gjøre flere endringer i OSet, og det er ikke noe hvem som helst klarer (ikke at jeg vet dine programmeringsskills).

 

P910i'en er ikke akkurat ny heller så mitt råd til deg er å kjøpe en mobil som kommer levert med WM. :)

Lenke til kommentar

Oi, oi! Dette høres svært spennende ut. Jeg har vært kjempenegativ til dette før, nettopp fordi jeg trodde det var umulig. Det jeg lurer på, er hvordan skjermen på P910i passer til WM. WM bruker jo 240 x 320 pikslers skjermer (eller 640 x 480) mens P910i bruker 208 x 320 piksler. Vil ikke litt av skjermen "forsvinne" da?

 

hadde vært kjempefint dersom du kunne laste opp noen bilder av din P910i, balaba6 :)

Lenke til kommentar

vell skjermen ble ikke mindre, den ble tvidet så det ble ikke fullt så bra grafikk som den pleide å ha.

 

 

 

ps. grunnen til at jeg byttet oset til mobilen var for å delta i en konkuranse. og jeg stakk av med 3000 kr pluss en pokal. har desverre ingen bilder av telefonen siden jeg auksjonerte den bort på ebay. hvor jeg fikk yterlige 6500 for telefonen.

Lenke til kommentar

Oi! Var det fordi det var så vanskelig eller fordi alle syntes det var så spesielt? Du hadde ikke giddi å gikk litt nermere forklaring på hvordan du gjorde det? Ser ut til at det kommer til å bli laga en ny Sony Ericsson her nå :p Men når du sier at kvaliteten på skjermen ble dårligere mener du at det ble helt for jævli eller bare synbare forandringer. Jeg leste også om dette i en artikkel på Amobil hvor en bedrift i Sør Afrika lagde noe lignene en skin pakke som gjorde om Symbian til Windows mobile. Det går nå ann å gjøre om S60 til windows mobile, som en betapakke for de som vil gi tilbakemeldinger om bugs i OSet og lignende, hvis det høres interrisant ut er det bare å søke på Windows Mobile på Symbian eller no... Versonen for UIQ kommer ikke før i October...

Lenke til kommentar

Jepp, du kan designet menyene på SE-telefoner. Det er ikke snakk om å ender hvordan menyene skal være bygd opp, men for eksempel fargene på skriften, bilde i bakgrunnen i menyene o.l. Bruk programmet Sony Ericsson Themes Creator.

 

Det er mine e-postadresser på siden, ja. Bare å sende en e-post om du lurer på noe ;)

Lenke til kommentar

Balaba6, du kan jo egentlig bare røpe at du ikke vil gi bort "bruksanvisningen" på det du gjorde med telefonen din :p Jeg har jo spørt deg mange ganger om hvordan du gjøre det, men det eneste du svarte på var jo første svaret du la ut om at man skal bruke noe som heter cracksystem, noe jeg ikke fant noe info om... Og det ser jo ut til at flere også begynner å bli litt nysgjerrige ;)

Lenke til kommentar

I og med at Qtek 9100 kjører WM fint med en 199 Mhz prosessor og 64 MB RAM, så er det mulig at P910i greier det med 156 Mhz og 32 MB RAM.

 

Må dessverre henge meg på du-har-ikke-lagt-inn-WM-på-P910i-folka. Jeg trodde på deg, men du har ingen sokumentasjon på at du har fått det til, og hadde du fått 6500 kroner for den på ebay, da hadde du nok flashet flere! Dessuten ser det ikke ut til at du har lyst til å dele informasjon med oss. Kom med dokumentasjon! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...