Gå til innhold

Nytt Riddick-eventyr til høsten (PS3/X360)


Anbefalte innlegg

SBS har rett. Ifølge han jeg kjenner som er i Starbreeze teamet, så er det en remake av originalen, hvor de har lagt til 40% mer singleplayer spilling i en helt ny del i spillet, og lagt til multiplayer.

Var vel strengt tatt det jeg sa... men noen må jo ha det inn med teskje i suppose. :ermm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nå var jo Riddick spillet en god del lengre enn bare 4-5 timer langt da. Iallefall når jeg spiller det, men så driver jo jeg og leter rundt etter hemmeligheter og gjør quester, og ikke bare rusher igjenom ;)

8665415[/snapback]

 

Jeg gjorde det også. Første gang tok det naturligvis litt lengre tid (muligens åtte timer så mye som), men andre, tredje, femte, og tusende gang jeg gikk gjennom, klarte jeg det fint på 5-7 timer, og da gjorde jeg ALLE sideoppdragene og alt sånt.

Endret av Hr. Jenssen
Lenke til kommentar

Åh, dette blir bra, fikk spillt noen timer av riddick på xbox, før dvdromen, døde på boxen, og jeg fikk aldri spillt mer av dette geniale spillet, og at det heller ikke virket på 360, var også surt,

 

Men skjønner nå at de aldri lagde patch for dette til 360, fordi de hadde planer om en re release. jeje, dette skal i hylla uansett.

Lenke til kommentar

Dette gleder jeg meg voldsomt til. Synes grafikken på det gamle var fantastisk, (spilte pc versionen på max.) og nå skal de forbedre den enda ytterligere, gleder meg til å se resultatet av det.

 

Og er meget spent på hva de ekstra 40% kan inneholde. Uansett hva det blir så blir det helt sikkert kjempe bra.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...