Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Familiebil med plass til 3 bilstoler (100-150K)


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Vi er en stor familie med 3 små barn som alle benytter bilstoler, vi trenger en romslig bil for å få plass til alle 3 bilstolene. Vi har sett en del på Chrystler Grand Voyager, men kombi av denne har relativt trang plass mellom baksete og framsetene (og joda, det er fra 2000 modellen vi har sett på med tanke på det dårlige ryktet Chrystler hadde på 90 tallet)

 

Noen som har noen gode tips til en relativt driftssikker og behagelig bil i prisklassen 100.000 - 150.000. Det blir mao bruktbil vi går for.

 

Mvh,

 

Andain

Endret av Andain
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hei,

 

Vi er en relativt stor familie med 3 små barn som alle benytter bilstoler, vi trenger en romslig bil for å få plass til alle 3 bilstolene. Vi har sett en del på Chrystler Grand Voyager, men kombi av denne har relativt trang plass mellom baksete og framsetene (og joda, det er fra 2000 modellen vi har sett på med tanke på det dårlige ryktet Chrystler hadde på 90 tallet)

 

Noen som har noen gode tips til en relativt driftssikker og behagelig bil i prisklassen 100.000 - 150.000. Det blir mao bruktbil vi går for.

 

Mvh,

 

Andain

8620102[/snapback]

Hei hva med å invester i en Chevy van f.eks kan få fin bil her med ett hav av plass, kjørekomfort utover det vanlige og forholdsvis billige deler (hvis man handler på rett plass) sjekk ut finn.no å se hva du kan få. anbefales på det sterkeste.

Lenke til kommentar

Hei,

 

Min mor har en Chrysler Voyager 2.5TD 1994 modell. Jeg synes den er veldig komfortabel å kjøre, samtidig som det er god plass til de i baksetet.

 

Chrysler Voyager

 

Våres er som den i annonsen fra Finn.no med 7 seter. Da blir bagasjeplassen ganske liten, men ettersom du bare har brukt for fem av setene så er det bare å ta ut de to i midten der, og flytte frem tre-seteren.

Lenke til kommentar

Subaru forester :thumbup:

Det kommer helt ann på hvor driftsikker du vil ha bilen. Japser er helt klart best, men det blir fort litt mye plastikk. Kjøp mørkt interiør, 3 unger ødelegger interiøret over tid.

 

Chrysleren(5 seter) har veldig liten beinplass bak og et dårlig ryktet som du sier. Jeg vil anbefale deg og holde deg unna denne og renault laguna/espace og freelander.

Lenke til kommentar

Hvis du virkelig skal ha stor plass og driftsikkerhet kjøper du en Toyota hiace(96-98) og bygger om til personbil(går ikke ann å registere bil som kombi lenger). Da kan du omtrent sete baksetene hvor du vil og det er ikke krav til skillevegg.

 

Kjøp en med 2,4td og 4wd, er ganske lett i ræva og med rwd kan det bli vanskelig på vinteren. Ulempene med den er at den bruker ca 1liter diesel på mila uansett, kjøreegenskapene er ikke de beste, men passer til en bil med 90hk som veier 2000kg. Også viktig å rust behandle disse, koster deg 2000-3000kr annenhvert år.

 

Er hvertfall fornøyd med vår hittil, hatt den i et år. Byttet demperene foran og klosser når vi kjøpte den(kostet 1500kr for delene) og batteriene, er 2 stk. Vår kom på 130.000 ink ombygging og avgifter. Motoren(2,4TD) på disse skal være skuddsikre og litt til så lenge du bytter olje og regreim når det skal gjøres.

Endret av trra
Lenke til kommentar

Skal du ha masse plass satser du på en varebil og bygger om denne til personbil. Er bilen over 10 år er dette gratis, men også når den nærmer seg 10 år gammel blir ikke dette nødvendigvis store summen. Ulempen er att en del av disse er reine varebiler og kanskje ikke de mest trivelige innvendig...

 

Om du ikke ønsker så stor bil, så ville jeg kikket nærmere på biler som Toyota Previa, Mazda Mpv, Peugeot 806 osv. Dette er nok også biler som vil dekke ditt behov og som du kan klare innenfor din prisklasse om du leter litt.

Lenke til kommentar
Subaru forester :thumbup:

Det kommer helt ann på hvor driftsikker du vil ha bilen. Japser er helt klart best, men det blir fort litt mye plastikk. Kjøp mørkt interiør, 3 unger ødelegger interiøret over tid.

 

Chrysleren(5 seter) har veldig liten beinplass bak og et dårlig ryktet som du sier. Jeg vil anbefale deg og holde deg unna denne og renault laguna/espace og freelander.

8623604[/snapback]

 

Har hørt rykter om at Renault laguna hadde et litt dårlig rykte diverse problemer/feil på bilene *sukk*

 

Noen som vet nor mere spesefik angående problemene rundt Renault Laguna ? Grunnen til jeg spør er at jeg akkurat nå prøvekjører denne :

 

http://www.finn.no/finn/car/object?finnkod...080&pos=3&tot=6

 

Bilen falt i smak både hos meg og samboeren, romslig med plass etc, syntes det var litt større plass i baksetet i forhold til Ford Mondeo.

Lenke til kommentar
:dribble: Ligg unna Laguna!! Bare trøbbel med den modellen der.

 

Jeg har selv en slik :thumbup: :

http://www.finn.no/finn/car/used/result?CA...keyword=&sort=2

 

Den er klassens mest driftssikre, og jeg kjører med 3 barneseter i den nå. Det går fint, men sjekk at det faktisk er plass til dine seter før du kjøper noe sånt.

8682050[/snapback]

 

Mazda 6 har jeg fått veldig sansen for, bare synd jeg må ta turen et stykke sørover dersom jeg skal få en til overkommelig pris (mao bor i nord norge)

 

Bilene jeg ellers akkurat nå vurderer er:

 

Citroen C5 2,0 HDI Stasjonsvogn

 

Peugeot 406 STDT 90HK HDI

Lenke til kommentar

En outsider som er vel verdt å se på er Fiat Multpla. Mange synes den ser rar ut utapå, men inni er den genial med 3 seperate framseter og 3 seperate bakseter. På grunn av bredden er bilen også veldig god og stabil å kjøre, og på grunn av det gode utsynet blir ikke ungene så lett bilsyke. Fordi siderutene står forholdsvis rett opp så er det god skygge under den store takflaten. Og når det gjelder bagasje er det både god plass inni, pluss at det finnes fiffige bagasjestativ for å sette sykler og ski bakpå.

 

De bilene som tross alt finnes i Norge er privatimporterte, for Fiat Norge tok aldri inn Multipla, men de fleste mekaniske delene er hyllevarer som også brukes på andre Fiat-er, så reservedeler er ikke noe problem. Det er få Multipla i Norge, men nede på kontinentet har Multipla vært den mest solgte MPV-en i flere år, og for å si det sånn, det skyldes nok ikke utseendet. Altså betyr det at bilen må være like genial som jeg hevder at den er.

 

Jeg kjenner opptil flere som har Multipla, og alle er veldig godt fornøyd med den, spesielt gjelder dette småbarnfamilier. Drit i hva naboene sier, ta med familien og prøv en Multipla! :)

Endret av SeaLion
Lenke til kommentar

Kjerringa har en Opel Omega 2000 mod 2,5 td som kone bil.

Flass til 3 stoler uten problem i den (har 3 unger i stoler).

Har god plass bak i den også (tvillingvogn), og fortsatt en god del plass til overs.

 

Om jeg anbefaler bilen, ja egentilig...Mange snakker dritt om den men folk er folk.

Er ikke sikkert dem har hatt en en gang, men hørt av noen som har hørt en den er dårlig.

 

Er våres andre Omega, første var helt feilfri, men denna har vi litt til tull med.

Men det er pga verkstedet ikke klarte å finne ut hva som var feil.

Bilen er kjempe god å kjøre, finner jo Omega B i alle prisklasser "nesten".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...