Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Ny trødløs d link 4300, 2/3 av hastighet borte!


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Hadde satt stor pris på om noen kunne hjelpe meg! Kjøpte i går en DGL-4300 for å endelig få trådløst nett. Problemet er at når jeg får inn de trådløse signalene er 2/3 del av farten min borte. Jeg har den raskeste telenor adsl linjen. Når jeg tar internett kabelen jeg har inne i WAN porten på routern og prøver den på datamaskinen fra hastighet.tk får jeg mellom 1,44 og 1,55 MB/s nedlasting. Så setter jeg denne i WAN porten på routern og da får jeg via trådløst MAX 550 kb/s , dette er når datamaskinen står helt inntil den trådløse routeren med selvfølgelig full signalstyrke.

 

Flere problemer: testet akkurat hastigheten på nytt over trådløst til 550 kb/s. Streamer mye fra tv2 web tv da jeg ikke hare vanlig tv. Når jeg har hatt kabel i maskinen streamer jeg med 2700 kbit/s nå når jeg til og med velger 900 kbit/s får jeg en voldsom buffer som tar 30 sekunder!! og videoen klarer selvfølgelig ikke kjøre mer enn 1 sekund fra den starter til den må buffere. Dette skjer helt ned i hastigheter på 300 kbit/s fra tv2 web tv.. ikke en gang her kan det kjøre videoen uten å fryse og buffere hele tiden. Hva skjer?? dette er som sakt med en total hastighet på 550 kb/s over trådløst. Er dette noe som i instillingene blokker video-streamer??

 

Litt mer om mitt oppsett:

 

Nede: modem fra telenor Thomson Speedtouch 546T/T2, dette er også satt i router modus.. Burde jeg sette dette i bridged, og kun la den trådløse ringe opp? Uansett kan jeg ikke se at dette burde virke inn på hastigheten da kabelen jeg har som går opp gir meg 1,55 MB/s når den er plugget rett inn i datamaskinen.. Mens når den er i WAN porten på d linken får jeg max 550 kb/s over trådløst

 

 

Dette var veldig fortvilende har brukt nesten 2000 på denne routren og trådløst nettverksadapter til xbox 360.. Har ikke eengang prøvd å spille enda med de enormt lave generelle hastighetene jeg får..

 

Blir veldig glad for eventuell hjelp her!!

Endret av tjkhulen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Du kan sjekke om det er gamefuel (QoS) som gjør at du får trøbbel.

Får du samme respons om du slår av prioritering?

8593462[/snapback]

 

Ja får samme problemer. Prøvde å disable dette da jeg ikke klarte å streame noe selv med latterlig lav kvalitet. Ingen bedring ;(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...