Gå til innhold

Utviklerdagbok: Enemy Territory: Quake Wars


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja, har egentlig mistet litt interessen for dette etter jeg så at teamet bak Desert Combat modden til BF1942 har begynt å lage et spill som heter "Frontlines: Fuel of War". Så greit ut dette, men synes grafikken har tapt seg i forhold til de videoene vi fikk se først av ET:QW. Gameplayet ser vel og bra ut det, men vet ikke helt om det er noe for meg, ikke noe stor Quake fan egentlig.

Lenke til kommentar
Gleder meg utrolig mye til dette. Håper på release i slutten av måneden, men tviler egentlig på det skjer siden utviklerne ikke har kommet med noen annonsering ennå.

8597082[/snapback]

 

Spillbar beta av Quake Wars skal være like rundt hjørnet i følge utviklerne. Den skulle etter planen vært ute i midten av april, men har av ukjente grunner ikke blitt sluppet ut. Jeg regner med at spillet går "gull" rett etter betatiden er ferdig. De har også konstantert at demoen vil komme ca 2 uker før spillets utgivelse. Jeg tviler med dette på at utgivelse finner sted i neste måned, men vi kan alltids håpe. Mange tror fremdeles at spillet har offisiell utgivelsesdato 5. juni, men det er feil. Den er fremdeles "When it`s done". Derfor har de ingen unskyldninger for å ikke slippe en polert og nesten feilfri utgave av spillet. ;)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...