Gå til innhold

Vampire: Masquerade: Bloodlines Generel Diskusjon


Anbefalte innlegg

Noen som er komt til kue jin? (or whatever husker ikke navnet) er ivertfall i china town har problemer med å drepe den sneila. Prøvd med katana og skytevåpen ingenting biter. Trenger hjelp asap! :whistle:

Hadde du patchet spillet? Jeg vet at det finnes en bug som foresaker at spillet kræsjer ved en spesiell quest, så det kan hende at det var den du støtte på. Denne ble fikset i patchen som kom ut.Bortsett fra det slenger jeg meg på resten av folket som anbefaler det; et strålende spill. Har fullført det en gang med Gangrel, men må nok prøve å få spilt gjennom det en gang til, denne gangen med Malkavian.Off-topic: Forfatteren som skrev hotellbiten (de som har spilt det vet hva jeg mener) jobber nå som forfatter for det kommende Alien-rollespillet til Obsidian.

Hotell delen?

det er enkelt! Jeg researchet torrent filene og fant en link på pirate bay.se downloadet filen på 1.96 gigabytes. Hjelper deg videre i spillet. Min save var på momentet der du skal stikke av etter du har drept Bach og redder Johansen. det var en bug som sørga for at spillet kræsja, tok jævlig med tid men worth the time;) spillet gir deg masse grøss;) link btw - http://thepiratebay.org/tor/3601997/Vampir...de_-_Bloodlines Endret av Floezz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...