Gå til innhold

Gjort ''mirakel'' når du har spilt fotballkamp?


Raste

Anbefalte innlegg

Hallo.

 

Siden det har blitt en tråd om teite ting på banen, så lager jeg en ny tråd om det beste du har gjort på banen. Det motsatte da :)

 

Her kan du fortelle ''deiligste'' du har gjort på banen.

 

Her er min deiligste :

Vi var et lag som ALDRI hadde tapt, vi hadde 4-5 uavgjorter gjennom tiden og vi kom i avisen å :)

 

Vi spilte vår siste cup på 7'' og nest siste kamp på 7''.

Vi spilte mot Skeid tror jeg det var på Frigg cup.

Vi hadde en jævlig dårlig kamp og la under 2-0 når det var 8 minutter igjen så fikk vi straffe den puttet vi.

Men vi ville ikke tape vårt første tap, så når det var 5 minutter igjen så skjedde det no.

Det var et angrep, som en av spissene ikke satte og spratt ut igjen, og der kom jeg og fikk skytet den i mål. Men det var ikke slutt ennå.

Når det var 8 sekunder igjen, fikk jeg en ball utenfor dems ''16'' og så var det 2-2 og 5 sekunder ca igjen.

Jeg plasserte ballen rett i krysset og da sto det 2-3, det er den deiligste seieren i mitt liv og kommer alltid til å huske det :D

 

Kom igjen og fortell hva dere har gjort :) ?!

 

Raste

Endret av Raste
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bra jobba det :) Har noe liknende her:

 

Spilte også kamp på 7", men dette var midt i serien tror jeg. Spilte mot det vi trodde var det beste laget, pga vi alltid hadde tapt. Lervik tror jeg det var.

 

Uansett da, så var det veldig stor forskjell på 7"-laget vårt, pga vi hadde 6-7 gode, og 6-7 utrolig dårlige. Så vi starta kampen med blanda lag, og til pause var det 0-6 i Lerviks favør.

 

I pausa kom jeg endelig utpå, hadde masa så jævelig se, så jeg fikk ikke spille første. Men dommeren var treneren vår, og han så passe lei seg ut. Så sa jeg; "vi har gjort det her før, guttær, kom igjen nå". For vi hadde faktisk tatt igjen 7-0 før, så dette var ingen umulighet.

 

5 minutter før slutt, satt jeg inn mitt andre mål, og laget sitt 7ende. Vi vant kampen, og treneren var så stolt. Det var fett :)

 

Ellers var det min første 11" turnering med gutter som var 1-2 år eldre enn meg, så kom vi til bronsefinalen i A-sluttspillet og var drit glade. Spilte, jeg scora 2 mål og vi vant 2-0. Husker noen av guttene på laget sa til mamma at de var glade for at ho fødte meg :)

Lenke til kommentar

Var ikke meg men..

 

Kan huske vi spilte kamp en gang.... Var på 11'er.

Var 2-2 og like før slutt.

Så var det en midtbane som egentlig aldri har scort før(han var mer en løpe-raskt-men-ikke-klare-å-treffe-ballen-riktig-person)..

Vel, han sto cirka på midtbanen, ingen som egentlig brydde seg om han, plutselig kliner han til, ser ut som om ballen flyr langt over mål, men like før mål skrur den nedover og går i "tvæla" og rett inn, var ingen som rakk å reagere.

Vant kampen 3-2 :)

Lenke til kommentar

Mitt beste mål kom for et par uker siden. Var 7er turnering (guttelag), hadde spilt 3 kamper fredagen, men hadde fått masse smeller så hadde litt vondt da :p

på lørdagen var det 3 nye kamper. de 2 første kampene gikk helt som vanlig. Men i den tredje så spilte vi mot Burfjord. Lå under 1-0 når vi får frispark på egen banehalvdel. Jeg som er midtstopper på laget har holdt Burfjord laget langt unna målet så langt (målet dem hadde var et langskudd som jeg ikke kunne gjøre noe med :p ) men altså jeg tar da frisparket og slår den nydelig over alle andre på banen å rett i mål :)

men blir byttet ut pga foten som va veldig vond. Da tar Burfjord helt over å til slutt blir d 6-2 til dem :cry:

drar senere på kvelden til lægen å får vite at jeg forstuet foten på fredagen og at jeg aldri burde ha spilt kampene på lørdagen og at viss jeg spilte kamp på søndagen kunne jeg bli skada for resten av livet :cry: så det endte med at jeg måtte gå på krykker i 2-3 uker :mad:

Lenke til kommentar

Jeg satte den i krysset med venstrebeinet fra typ 17 meter. Jeg suger med venstrebeinet og det skjer en gang.

 

Fikk en lang ball opp og kom i løpeduell. Rett utenfor 16 skjønte at jeg ikke vill få noe skudd med høyre og jeg tok en skuddfinte og lurte han jeg var i duell med. Tenkte at det bare var å prøve så jeg meide til ballen og den skrudde rett i krysset :love: 1-1!

 

Vi tapte dog kampen 5-2, mot Røa :p

 

 

Kommer ikke på noe annet nå!

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105476

Det beste jeg har gjort var vel da jeg på et friskpark fra midtbanen på en 7'erkamp skøyt ballen rett i mål :wee:

 

Ellers er det vel ikke store greiene å skryte av.

Lenke til kommentar

Husker en kamp mot Vinderen i fjor. Vi hadde et angrep som var som tatt ut av læreboka.

Begynte med at jeg trillet ballen til forsvarsspillerene og sentret litt frem og tilbake. Det andre laget presset høyt etterhvert som de dreiv på. BAM! På tre trekk var plutselig en av våre helt alene med keeperen og scorte!

Lenke til kommentar
Vant 29-0 mot Valder på 7'er.

 

Tror vi spilte 2x15 min eller noe. Var egentlig 30-0, men dommeren mista kontrollen  :!:

 

Herd 30 - Valder 0  :love:                    Utrolig deilig!

8559548[/snapback]

Gjorde no lignede laget vårt å, 34-3 :!:

Lenke til kommentar

Vi lå under 2-0 mot et lag. Jeg har aldri vært en stor målscorer delvis fordi jeg spilte i forsvar. Men når det var 20 minutter igjen av kampen hadde vi corner, og gjett hvem som stod på bakerste stang og nikket ballen inn?

Oh yeah, that was me. Digg følelse.

 

Etter det ble hele laget mer tent på å vinne og vi snudde kampen og vant 3-2 :D Tror heller aldri at jeg har jobbet så hardt i hele mitt liv før etter scoringen min.

Lenke til kommentar

Mirakel? Nei, men jeg har avgjort flere kamper med Maradonna triks. Ikke altfor ofte men det skjer som oftest når vi ligger under og jeg er sur på laget mitt, da klikker jeg og takler ned en ned før jeg tar ball og dribler den helt fram. Elsker denne følelsen når jeg har gjort det :love:

Lenke til kommentar

Skrytetråd? Ja ja, får skryte med da...

 

Vi spilte kamp på bortebane mot det antatt beste laget i avdelingen vår. Det er 0-0, vi har ballen i forsvar, og som høyreving starter jeg et langt løp mot deres 16-meter. Når jeg nådde forsvarsinja til det andre laget stoppet jeg og tok tre-fire skritt tilbake, før jeg bare løp som et helvete inn mot 16-meteren deres. Akkurat i det jeg passerer forsvarslinja til det andre laget blir ballen slått. Jeg er onside og mottar 60-meterspasingen på ett touch, ballen ligger helt død, jeg er på hjørnet av 16-meteren, to skritt frem og bang forbi keeper, i tverrliggeren, i stanga og inn. Husker ikke så mye av feiringen, bortsett fra at fire-fem spillere fra laget vårt hoppet oppå meg før treneren hoppet etter. Fantastisk følelse!

 

Og det som gjorde saken enda bedre var at når vi skulle møte dette laget på hjemmebane, så var de revansjesugne som fy. Men det første som skjer er at vi får frispark på 20 meter, en lagkamerat skrur den i krysset. Så er sambaen i gang. Det andre målet er brassespark fra seks-sju meter, det tredje er volley fra omtrent elleve meter, og det fjerde er utspark fra vår keeper som går over alle, spretter foran deres keeper og inn. Og på det femte var det min tur. Venstrebacken vår dribler seg oppover venstrekanten, slår en høy ball inn, jeg er alene med tre spillere fra deres lag, jeg hopper opp, setter ut hælen, treffer ballen og rett i krysset fra 13-14 meter. Jeg kan sikkert prøve dette igjen hundre ganger uten å klare det. Vanvittig gøy når sånt skjer!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...