Gå til innhold

Defekt og brukt Guitar Hero II


Anbefalte innlegg

Beklager om dette oppfattes som "yet another defekt xbox-skive", men et sted må frustrasjonen få utløp, og hvor heller da enn hos mine medgamere ;)

 

Tingen er at jeg plukka opp Xbox360-versjonen av Guitar Hero II på Expert for noen dager siden. Hadde ikke tid til å få testa det før i dag, men gleda meg selvsagt som en unge. Når jeg åpna pakken, virket det kjapt som om noe ikke helt stemte. Gitaren hadde små merker enkelte steder, som om den var brukt tidligere. Selve spillcoveret manglet den "xbox guaranteed something"-greia som det er forseglet med, og lå åpent i boksen uten noen form for plastomslag. Vet ikke om det skal være sånn på akkurat denne bundelen, for all del, men når jeg åpnet coveret fjernet det vel enhver tvil om at dette var et second hand-produkt. Plata lå og slang løst inni coveret, samt at det var riper på den i roterende retning!

 

Nå hadde vel de fleste pakket ned stashet og flydd tilbake til butikken(rent bortsett fra at klokka var 21.00), men i min iver etter å endelig få testet dette spillet, tenkte som så at "ok, hvis det funker kan jeg leve med det". Om det funka? Think again Longshanks. Klarte å fullføre treninga samt 1 1/2 sang før gode gamle "Disc Unreadable"(ikke at jeg har opplevd det tidligere, men har hørt nok av historier) sveipet over skjermen. I mangel av et bedre ord, kan vel min sinnssituasjon der og da beskrives som smålig frustrert. Scenarioet jeg selvsagt ser for meg, er at en annen person har fått spillet høvla i sin Xbox, levert det tilbake til Expert i henhold til angrerettsloven, hvorpå de har pakket det pent inn igjen og satt det på plass(forhåpentligvis) uvitende om dette.

 

Bundelen skal selvsagt returneres i morgen. Meget spent på hva de sier, men de kan prøve å insiunere at dette er noe jeg har forårsaket, da vet jeg ikke helt hvor jeg gjør av meg. Spørsmålet er vel bare om jeg skal lufte min frustrasjon for full akkord der og da, eller bare ta det hele med et smil og gå rolig ut av butikken med en ny Guitar Hero-bundle(forhåpentligvis).

 

Takk for meg :)

Endret av Adrianinh0
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja ikke sant.

 

Har selv ikke hatt dårlige erfaringer med dem tidligere, men kom til å lure på noe: Hvor stort "overtramp" er egentlig dette? Er det på et slikt nivå at jeg bør/kan prøve å få en slags ekstra kompensasjon for dette, eller bør jeg bare nøye meg med å få hevet kjøpet/erstattet varen? Noen som har noen tanker/erfaringer rundt det?

Lenke til kommentar

Det er klart de spekulerer i at det kommer en kjøper som ikke typen som kommer tilbake for å klage.

 

Og bare for å informere om GH II disken. Den skal ligge forseglet inne i boksen sammen med gitaren, akkurat som når du kjøper et nytt spill fra hylla.

Lenke til kommentar

Hmm, der sier du noe. Googlet b-vare og fikk opp følgende sak:

Kjøp B-vare, få A-vare hos Elkjøp

 

Dersom man leverer inn et produkt på 30 dagers returrett hos Elkjøp, blir den trolig ikke testet før den går ut som tilbudsvare til kundene. Dette kan bety billigere nye varer for deg.

 

"Vår mann" opplevde dette ved at han kjøpte et stk. Ericsson-telefon med tri-band da han skulle til USA.

Telefonen var såkaldt B-vare hos Elkjøp, noe som stort sett betyr at telefonen enten har blitt tilbakelevert hos Elkjøp innen 30 dagers returrett, eller at det har vært en feil som er utbedret på service.

En slik vare er gjerne en del rimeligere en de nye og ubrukte.

 

En B-vare hos Elkjøp har like lang garanti, og returrett som alle andre varer.

 

Telefonen, som tilsynelatende virket ok, viste seg å ha allvorlige feil på tastene, flere av dem fungerte nesten ikke i det hele tatt.

 

Da "vår mann" bestemte seg for å levere tilbake telefonen hos Elkjøp på grunn av problemene, fikk han bekreftet av selger at slike varer ofte ikke blir testet i det heletatt etter tilbakelevering.

 

Valget man får i en slik situasjon er å enten få pengene tilbake, eller få en ny vare, maken til originalen.

Dette vil si at du som kunde kan ende opp med en helt ny vare til sterkt redusert pris, men litt jobb blir det jo.

Saken er uten sammenlikning forøvrig, men den sier litt om hva en b-vare er og hvordan den skal selges/markedsføres. Kanskje elementært for mange, men er selv ikke så stødig på akkurat dette feltet.

Lenke til kommentar

Nei ikke sant :p

 

Får heller tilstrebe et kroppsspråk som gir uttrykk for hvor oppgitt jeg er. Kan vel være greit å iallefall forsøke å hente ut de 10% rabatt de fleste medarbeidere har anledning til å gi uten samtykke fra sjefen. Expert solgte jo denne bundelen 100 kroner billigere for under 2 uker siden, så skal ikke akkurat være umulig vil jeg tro ;)

Lenke til kommentar

Var innom Expert for å klage i dag. De la seg(selvsagt) helt flate, beklaget hendelsen og sa at dette ikke skal skje. Spurte om det var mulighet for å kjøpe den defekte bundelen(gitaren fungerte jo fortsatt prima), og etter mye pruting med daglig leder, fikk jeg kjøpt den gamle for 300 kr. It all works out in the end :D

 

Edit: Fikk selvsagt også erstattet den første bundelen hvis det var noen tvil om det, så sitter nå med 1 1/2 fungerende Guitar Hero II-bundle.

Endret av Adrianinh0
Lenke til kommentar

Jeg klarer ikke å fremtrylle kilder her og nå, men jeg har hørt om en annen situasjon hvor Expert har solgt brukte varer. Forundrer meg ikke om det er en litt ned-hyshet policy å prøve å selge returnerte varer videre, og heller spille dumme om de skulle blitt tatt på fersken. Kan tenke meg at svært mange kan ha kjøpt brukte varer, uten å være klar over at de er brukt.

Lenke til kommentar

Kan stemme det. Var en på jobben til meg som også nevnte at Expert visstnok var fersket for dette uttallige ganger, men er nok som du sier en ned-hysjet policy. Han nevnte noe om at det hadde vært tatt opp på TV2 Hjelper Deg, noen som har kjennskap til dette?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...