Gå til innhold

Sony HC7E og ekstern mikrofon


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Har lest masse om videokameraer og kommet frem til at Sony HC7E som ser ut til å gi det jeg har behov for. Men jeg ønsker også å ha en ekstern mikrofon for montering på kameraet for å få bedre lyd da jeg antar at intern mikrofon er så som så. Når det gjelder eksterne mikrofoner for montering finner jeg lite informasjon utenom http://www.sony.no/view/ShowProduct.action...CAC+Microphones

 

ECM-HGZ1 synes jeg ikke ser så veldig bra ut i forhold til Røde eller sennheiser. Noen som har erfaringer omkring dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Egentlig har jeg lyst på Røde Videomic http://www.fotovideo.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=34734 men Sony er så sinnsykt sære at de ikke har standard tilkopling. Derimot har de noe kalt AIS, dermed passer ikke Røde. Jeg sendte mail til dem og forespurte nærmere info, men fikk politiker svar tilbake...

 

Virker som HC7E er et meget bra kamera og det er vel ikke så mange andre alternativer. Canon HV20 har kom litt dårligere i testet.

Lenke til kommentar

Røde Videomic er også en monomic uten at det gjør den dårlig. Vanskelig å få noe hørbar stereovirkning uansett om du velger denne, vil jeg tro.

Hadde nok brukt store krefter på å få til en slags overgang fra den Sony-tilbehørsskoen, slik at jeg kunne brukt andre mic-er. Ev. lagd en selv med printplate og strømførende lakk og litt loddinger? :)

Lenke til kommentar

Jeg også tenkte på en overgang, ikke noe loddinger. Jeg har søkt en hel del på nettet og fant tilfeldigvis denne siden: http://www.b-hague.co.uk/camcorder_microph...accessories.htm sjekk ut single shoe adapter.

Det er ille at Sony lager et så bra kamera men at mikrofoner de har tilgjengelig er så pass dårlige, iallfall i de testene som jeg har lest.

Endret av pser
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...