Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Senebetennelse i foten/ankelen


Melkekartong

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg har fått en heftig senebetennelse i ankelen/foten (noe som sannsynligvis skyldes de føkkings verneskoene mine. om de ikke er årsaken, har de hvertfall ikke bidratt med noe positivt :realmad: ) som har vært der siden ei uke eller to før påske. Denne har blitt verre, og nå har den blitt såpass ille at jeg var borte fra jobb i dag. (Gårsdagen var helt forj.. og jeg ble mye verre ut på kvelden/morgenen i dag)

 

Jeg jobber som elektriker og går VELDIG mye. Opp og ned av stiger (noe fastlegen min spurte om) og rundtomkring.

 

Jeg var hos fastlegen min i dag, som skrev ut resept på Voltaren (smertestillende for folk med idrettsskade). Han ville derimot ikke sykemelde meg fordi jeg måtte holde foten i aktivitet...? Med mindre disse tablettene har umiddelbar virkning og er reneste mirakelkuren, lurer jeg på hvordan det skal gå.

 

Er ikke dette igrunn helt riv ruskende feil? Jeg har hatt senebetennelse i den ene armen én gang og da måtte jeg holde den helt i ro. At jeg brukte armen gjorde bare tingene verre.

 

Er det mulig å få sykmelding av annen lege enn fastlege? Kan jeg dra på hvilket som helst legekontor og forvente behandling? Vil da den legen skrive ut en sykemelding til meg når ikke FASTLEGEN gjorde det?

 

*har aldri syntes noe godt om fastlegeordningen*

Endret av Melkekartong
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Man kan vel bytte fastelege 2 ganger i året? mulig jeg tar feil.. men hadde jeg vært deg, så hadde jeg nok prøvd å fått en ny mening fra en annen lege, evt, bytte fastelege så fort du kan over nettet..

 

Har hatt senebetennelse i armleddet en gang og da måtte jeg gå med sånn støttebandasje-greie.. Skulle tro du måtte holde foten i ro inntil smerten hadde gitt seg.. en slik betennelse kommer vel av for mye kontinuerlig belastning på samme sted på kroppen.. da må man jo avlaste den, det virker ihvertfall logisk for meg :hmm:

 

kan jo prøve å gå tilbake til den samme legen å forklare at du ikke klarer å holde foten i bevegelse, og hvis ikke noe blir gjort nå, så må du bli enda lenger sykemeldt senere, for foten kommer bare til å bli verre...

Endret av Melisma
Lenke til kommentar

Jeg hadde det pga. forballen på framsiden av leggene for noen år siden. Da gikk jeg til en lege som blandt annet var lege for Molde FK, altså en som burde ha peiling på det. Jeg fikk noen tabletter, men det var iallefall ikke smertestillende. Forballen måtte jeg kutte ut i 3 uker eller noe i den duren. Jeg ble iallefall helt bra igjen etter forholdsvis kort tid og har aldri fått det igjen.

Lenke til kommentar

Mm. Har prøvd disse tablettene.. Det går an å gå, men jeg kjenner hver meter ganske godt, for å si det sånn! Dere vet følelsen av å gå med en gummistøvel med vann oppi? Samme følelsen har jeg inni foten (noen timer etter å ha tatt en tablett).. Tror tablettene egentlig er en kraftigere variant av IBUX, men usikker..

 

jaja, legen har sikkert rett. tabletter løser det helt sikkert. eller så later jeg bare som jeg har det vondt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...