Gå til innhold

Age of Conan - forventninger. Noen prøvd Beta?


Anbefalte innlegg

Jeg er vel en slags veteran når det gjelder mmorpg og har litt blandede forventninger til age of conan. Derfor er jeg lveldig interessert i å høre hva betatestere har å si om saken. Om det er mange bugs, om det kommer til å komme ut i tide, hva slags hardware som kreves for å spille (da snakker jeg ikke om minstekrav, men jevn flyt på anstendig grafikk), om det er høy brukerterskel, om gameplay er tilfredstillende etc. Rett og slett om det har potensiale til å vippe wow av tronen som tidens ledende mmorpg.

 

I tillegg så ønsker jeg å vite hva slags forventinger den jevne gamer har til dette spillet, og vil sete stor pris på gjennomtenkte svar, og linker til artikler fra annerkjente gamersider.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om det er noen som har prøvd beta, så har de desverre ikke anledning til å fortelle om det pga NDA (Non-Disclosure Agreement) - men muligens har noen fått prøvd seg litt på diverse "stands" på messer og slikt, og de kan fortelle hva de vil fra det de har sett, tror jeg.

 

Mine forventninger til spillet, etter å ha fulgt utviklingen både på de offisielle sidene og alle andre kilder jeg kommer over, er skyhøye for å si det mildt. Det kommer ikke til å være WoW-tendenser med mange millioner spillere - men jeg tror absolutt at spillet kommer til å gjøre braksuksess. Mine WoW-dager er omme så snart jeg får kloa i dette spillet her.

Lenke til kommentar
Open betas er det vanligvis ikke NDA på, men den betaen man har sendt request til nå er closed, og de er edt mer eller mindre alltid NDA på.

8341620[/snapback]

 

 

LOL, det er det vel!

 

"Open" beta betry bare dem tar inn SVÆRT mangen brukere UTEN å lese igjenom spesifikasjoner og annet i "søknaden". At hvem som helst er velkommen inn.

 

NDA er der HELE TIDEN helt til spillet er lansert.

Lenke til kommentar

Er ingen regler på hvordan spill utviklere behandler NDA saken...

 

Vil noen ha NDA på gjennom open beta, så ja, da har dem det, mens andre har ikke..

 

Min forventning av AoC er enorme.. Bare det att spillet skal være mer "skill" based enn andre gjør meg bare lykkelig.

 

Jeg kan skrive ett par bøker om hva jeg forventer av AoC, men akk.. orker ikke ;) Kom heller med mer konkrete spørsmål så kan jeg kanskje svare, da jeg følger ganske godt med på hva som skjer.. ^^ Jeg har også allerede skrevet endel om spillet allerede på forumet her.

Lenke til kommentar

håper det får lignende skills som TES Morrowind..

der er det et skill per type våpen(two handed sword, longsword, shortsword, dagger, axe, spear, staff osv.)

og typer armour(heavy, medium, light..)

ja... skills for det meste.. passer bedre til MMORPG spill enn morrowind synes nå jeg..

 

håper også at man kan smi ting selv.

Lenke til kommentar
Hva er NDA?

Blir Age of Conan sånn med masse skills sånn som i Runescape for eksempel?

Runescape har jo masse skills sånn som attack, defence , strengt osv.. Blir det sånn?

8347256[/snapback]

 

NDA = Non Disclousure Agreement, dvs. at du ikke skal fortelle noen om det du driver med. Må skrive under på at du kun skal rapportere tilbake til moderselskap, osv..

Lenke til kommentar

Jeg har søkt på beta, og fikk beskjed av noen jeg kjenner i Funcom at NDA'en til Funcom er sykt streng, så om jeg fikk beta, kunne jeg ikke si det til noen engang. Den jeg snakket med hadde vært utfor en som beta testet en expansion til AO og holdt ikke NDA'en og ble utestengt. Hvis jeg får beta kommer ikke jeg til å si noe til noen.. det spillet her har jeg syke forventninger til og vil ikke bli utestengt eller liknende..

Lenke til kommentar

Ja, sånne avtaler er veldig strenge, i tillegg til juridisk bindene, men ikke sitèr meg på det.. Man kan ikke si noe om det spiller man tester, ikke at man er med engang eller at "jeg har en hemmelighet men kan ikke si det".

 

Er så mangt man kan si om AoC, det er ihvertfall noe jeg gleder meg noe enormt til. Men jeg synes lyd og bilder sier bedre enn ord, og de tre gameplay videoene fra mars:

 

http://www.gametrailers.com/player.php?r=1&type=wmv&id=17855 http://www.gametrailers.com/player.php?r=1&type=wmv&id=17856 http://www.gamespot.com/pc/rpg/ageofconanh...?mode=exclusive

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...