Gå til innhold

Har man en nøyaktig dato for Samsung U600?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bestillte min i går fra Pixmania :) 365 Euro inkl 24-48h express levering til Spania.

Synd jeg ikke får den før på Torsdag pga fridagen i dag :\

 

Skal bli digg å prøve denne ja. Har hørt en del klager på de trykkfølsomme knappene. + at noen har problemer med at skjermen vingler når tastene er nede.

Men så er det andre som sier du blir vandt til tastene og at skjermen ikke vingler :)

Lenke til kommentar

Det er garantert Sapphire Blue du får.

 

Fikk forresten U600'en min i dag fra Pixmania:) Var til og med Norsk meny og T9. Var fransk manual osv da men har lasta ned den norske på nett.

 

Førsteinntrykket er at den er veldig liten og tøff! Skjermen er utrolig bra.

Har kun hatt den 1 time, så har ikke fått lekt så mye med den enda.

Touch-tastene er faktisk ikke så vanskelige som jeg hadde trodd. Kommer nok til å ta litt tilvenning før jeg er 100% vant med dem dog.

 

Kameraet er ekstremt bra! Ikke så bra som K800i, N73 eller N95 men mye bedre enn 2 Megapixel kameraene til f.eks Nokia. Videokvaliteten er også meget bra med opptil 352x288 oppløsning.

 

Alt i alt en knall telefon, både på utsiden og innsiden.

Lenke til kommentar

Fortell gjerne mer om hvordan dere opplever/erfarer batterilevetiden på U600.

 

Valget mitt står imellom SonyEricsson K810i og Samsung U600.

 

Det som holder meg igjen i å kjøpe K810i er manglende EDGE og vekten (I hvert fall i forhold til U600). Her jeg bor er det dekning for EDGE men ikke for 3G. Hastigheten mellom EDGE og 3G er jo ikke spesielt stor. Videotelefoni har jeg heller ikke bruk for.

 

Det som holder meg igjen i å kjøpe Samsung U600 er batterilevetiden og litt dårligere bilder enn K810i (Noe mørkere bilder). Og så er jeg litt skeptisk til touchkappene. Har ikke prøvd det, men lest litt forskjelling erfaring med det. Fortell mer om det etter hvert som dere har prøvd det.

 

Så hva skal man velge :hmm:

Lenke til kommentar

Tenkte selv litt på K800i og K810i men det som gjorde at jeg ikke kjøpte den var:

 

-Ikke EDGE

-Mye dårligere video opptak

-M2 minnekort (dyre og kan ikke brukes senere hvis du kjøper annet mobilmerke)

-ALLE har K800i og kommer til å kjøpe K810i :)

 

Etter noen times leking med U600 så har jeg nesten blitt 100% vant til touch knappene. Jeg synes at de er litt kule. Og telefonen låser seg jo når du ringer og skyver ned telefonen så ingen problemer enda iallefall.

Lenke til kommentar

Har selv tenkt til å kjøpe denne, selv om det er lite å utsette på d500'en min =) Sykt bra telefon, har holdt seg så vanvittig godt, største grunnen til å kjøpe ny telefon er vel egentlig bare at jeg er litt lei av å ha hatt samme telefon i 2.5 år.

 

En av de tingene jeg er mest fornøyd med på den er at den er så rask gjennom menyene. Hadde en symbian telefon før denne, og det tok jo evigheter å komme inn for å få skrevet en melding, samme er det med diverse andre telefoner jeg har sittet og lekt litt med mens jeg har drevet og bestemt meg nå.

 

Derfor lurer jeg på om denne er like rask? Jeg mener, d500 er jo inne "ny melding" nesten før du trykker på snarveien :p

Lenke til kommentar

U600 er meget rask i menyene! Har selv hatt gamle Symbian (6600 og 6630) og disse er sørpe treige :) Qtek 8310'en min (med Windows Mobile) er også mange ganger treigere enn U600.

 

Merker ingen lagg noen steder utenom når man browser igjennom hundre bilder lagra på minnekortet. Da er den bitte litt treigere.

 

Trykker man på pil til venstre (snarvei til skriv sms) så er man inne før man har trykka nesten ja ;)

Lenke til kommentar
Bestiller nok fra Lefdal i dag :)

 

Hvordan virker skjermen mtp. mulige riper? Min iPod Nano ble ripet opp veldig fort da jeg hadde den i lommen.

8563631[/snapback]

 

Vel, greide seff å miste den i går ute så landa den med skjermen ned!

Kom en liten ripe under skjermen. Men merker at den har en del sånn "regnbue" riper. Nå vet jeg ikke om den ble sånn før jeg mista den da jeg ikke fikk brukt den så lenge før det.

 

Uansett, batteriet har fortsatt 3 streker ("fullt") etter snart 24 timer med litt kamera bruk, mp3, radio og 2 samtaler. Skal poste igjen når det er tomt :)

Lenke til kommentar

Tror jeg vil gi den karakter 5.

Er faktisk ikke mye som plager meg på telefonen (ihvertfall ikke enda), utenom at man ikke kan legge inn java spill og programmer fra usb kabel men kun via WAP. Dette visste jeg jo fra før (har hatt Samsung tidligere), men det finnes koder for andre Samsung som gjør at man kan bruke 3. parts programvare for å legge det inn med. Men får håpe at det kommer en kode snart til U600 også.

 

Litt kjipt også at man ikke kan legge inn flere Themes (er kun hvit på svart bakgrunn eller svart på hvit bakgrunn), men dette er også noe jeg visste fra før. Ikke det at temaene ikke er pene for det er de, men man kan jo fort bli lei de når man ikke kan bytte.

 

Noen vil nok irritere seg over de trykkfølsomme knappene, men jeg synes faktisk at de er kjempegode! Og det etter kun 1 dags bruk.

Andre irritasjonsmomenter kan være at du ikke kan ha vibrere og tone samtidig på SMS (ikke at den skal vibrere først heller) men man kan ha det endelig på ringing. Og hvis man har telefonen på lydløs og har satt på en alarm så vil ikke telefonen lage lyd når alarmen ringer.

 

Men ingen av disse irriterer meg noe særlig.

Endret av AeroX
Lenke til kommentar

Litt info for dei som har tenkt å bestille frå Lefdal.

Eg bestilte igår kl 13.00, og fekk nettopp ein mail om at den blir sendt idag (25 timer etter bestilling). Så det ser ut til å vere ok raskt behandlingstid.

Det er også fri frakt dersom ein betaler på forhånd.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...