Gå til innhold

Respons på logo til kommende CMS.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Syntes denne var stilren og bra! :thumbs:

 

For å sitere Wikipedia:

"Logo er en grafisk figur som kjennetegner en fysisk eller juridisk person så som en bedrift/organisasjon, eller en vare/tjeneste."

 

Tror ikke du traff helt på spikeren her altså.. Men logoen var fin den!

 

Google har jo en logo som ikke følger det wikipedia sier da..Smak og behag..

Lenke til kommentar
For å sitere Wikipedia:

"Logo er en grafisk figur som kjennetegner en fysisk eller juridisk person så som en bedrift/organisasjon, eller en vare/tjeneste."

8314123[/snapback]

 

Nå må det da nevnes at hvem som helst kan redigere artikler på wikipedia - så ta det med en klype salt. 90 % av logoene på markedet i dag kjennetegner ikke produktet/tjenesten til den det er snakk om på en direkte måte, slik wikipedia påstår at det er. Men for all del - det er ikke negativt om en logo kjennetegner et produkt eller en tjeneste. Tvert imot er det en fordel, men ikke et must.

 

Syntes logoen din er grei den, men savner å se litt mer av c-en. Ikke mye mer - litt. Litt vel heavy gradient på "eo", jeg tror å gjøre den litt svakere ville vært en fordel. Ellers pen.

Lenke til kommentar

At logoen kjennetegner tjenesten i den forstand at det absolutt må være et bilde som gjenspeiler hva produktet/bedriften er/driver med blir litt feil. Logoen skal bare gjøre at folk kjenner igjen produktet sånn at de kan huske de forhåpentligvis gode erfaringene de får med produktet/tjenesten/bedriften.

 

Din logo er individuell nok til at den folk kjenner igjen logoen, og i tillegg er det "CMS" i navnet sånn at folk (som i hvert fall kan være interessert i produktet) vet hva produktet er med en gang de får høre om det/sett navnet. Derfor er navnet/logoen helt grei i mine øyne, selv om det alltid er rom for forbedringspotensialet. Så har du tid, kan du sikkert prøve å fikle litt for å se om du greier å få den litt stiligere. Men det er absolutt ikke nødvendig.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...