Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Skal kjøpe ny router!Hvilken?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg skal kjøpe ny router nå, fordi jeg blir lei av å løpe helt ned til kjelleren for å dra ut kontaktene til modemet og routeren hver halvtime. Er ganske sikker på at det er D-link routeren som er ødelagt fordi det er en pc som er koblet til modemet og routeren( som ikke går på det trådløse nettverket) og den går hele tiden! Jeg skulle laste ned en demo på ca. 2 gb og da stoppet nettverket etter hvert(ca halvtime). Men vis jeg ikke laster ned no, bare er på msn og surfer funker det lenger. Skal ha en ny router og jeg kan ikke no om routere så derfor trenger jeg deres hjelp! Bruker internett til å surfe,spille, msn og nedlastning. nDen skal være stabil! Har slitt veldig med å få programmer(torrent, noen spill osv.)til å funke på datane som går på det trådløse. Har prøvd å åpne porten for torrent programmer og lignende men klarte ikke alltid det like bra så hvis jeg slipper det hadde det vært fint (uten at det går utover sikkerheten for det har vell med brannmuren i router å gjøre)

Når har jeg en DL-714P+. Har hørt at d-link er ustabile, og jeg vil ha en som er stabil og bra! Den skal stå i kjelleren og rekkevide bør være litt stort... Prisen kan være rundt 1000 kr. Har telenor adsl vis det har noe å si...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har selv dårlig erfaring med DLink og har også lest endel om at de ikke er så stabile. Nå holder jeg meg til Linksys-rutere. WRT54GL flashet med DD-WRT-firmwaren. Koster mellom 5 og 700 og er veldig stabile. Har satt opp og drifter rundt 10 slike, har selv ikke vært borti noe crash med disse. Takler fint mye torrents.

Lenke til kommentar

Nå har jeg funnet ut hva som var feil! D-linken jeg hadde taklet ikke for mye trafikk om gangen... Så når jeg og resten av familien satt på hver vår data på nettverket ble det for mye for den og koblet ut. Så når jeg slo den av og på begynte den på nytt med tomt minne igjen. Så da lurer jeg på hva dette heter som gjorde at det den ikke taklet så mye trafikk(skulle laste ned en fil på ca. 180 mb også kom jeg til 29 og den slo seg av.)er det Ghz i routeren eller hva er det?Så på forslagene til dere over og jeg er helt blank når det gjelder routere så jeg har ikke lyst til å overklokke og flashe osv. Har bare lyst på en som fungerer bra, ikke kobler seg av/på, tåler nedlastning av f.eks demo på 2 gb( har lyst å prøve company of heroes :tease: )nedlastning , og bli brukt av fler pcer samtidig. Skal helts være lett å sette om med modemet å datan...Bare plugge i og installere også er det trådløse nettverket oppe å går! :)

 

ps:vet ikke hva dd-wrt er... :hmm:

Lenke til kommentar
Routere som tåler mye last og har god rekkevidde:

Linksys WRT300N, Netgear WNR834b, D-link DIR655, D-link DGL-4300.

8316646[/snapback]

 

 

Alle de så egentlige greie ut til meg. Så hadde hvert fint hvis dere kunne sagt hva som var bra og dårlig med de forskjellige.

Ellers så jeg på denne: http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=322482

Etter det jeg har skjønt er det en ny type som er bedre, men må man ha no spesielt nettverkskort som takler det eller går det på hva som helst? Har hørt at noen av D-link sine er ustabile, er en av de over det? Også hvis det har noe å si med routeren, vil jeg ha minst mulig ping :)

Lenke til kommentar

legger til smc smcwbr14-n. skal ha bedre trådløst enn dlink, litt merkelg egentlig da de er bygd på samme reference design, men mulig de putter inn bedre kvalitetskomponenter i det trådløse. står mer på dinside der de tester de ulike, også test her på hardware av n-routere, forsåvidt masse tester og brukererfaringer rundt om på hele nettet.

dlink har vel aldri fått det til 100% når det gjelder trådløst. funka iallfall ikke på dgl 4300, men brukte den bare kablet så da bryr jeg meg ikke. klikka også ut ved mye torrent, men det gjelder kanskje alle.

trendnet har også en god n-ruter, nesten samme som dlink 635, men noe dyrere.

dir 655 kommer om noen uker og bruker nyeste ubicom pros. og med gig på lan og wan siden, men hadde vært skeptisk viss man har tenkt å bruke den mye trådløst, noe man nesten må til den prisen.

Endret av kense
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...