Gå til innhold

Når fikk du mest vondt?


Anbefalte innlegg

vel da jeg fikk mest vond var da jeg var oppe i Mosjøen og kjørte 4-hjuling. Var nr 1 og hoppet nesten over ett hopp, tryna på kanten det gikk jo greit, men jeg lå jo først så det var 16 4-hjulinger som skulle for by meg, så jeg tengte at jeg måtte av banen og da ble jeg kjørt på. det er det jævelikste jeg har opplevd...

post-121720-1197830308_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja, jeg har kanskje ikke hatt sånne voldsomme episoder som mange av dere. Men noe som jeg har opplevd er å bli påkjørt av en lastebil bak på bilen. Ryggen var vondt i en stund den. Ellers tror jeg det aller aller vondeste jeg noen gang har opplevd, til og med slår min knekte arm, så er det når det sprakk en cyste. For de som ikke vet hva det er cyste. Jeg våkna midt på nattan og jeg trodde jeg hadde fått blindtarmbetenelse eller noe. DEt gjorde så vondt, at jeg ikke klarte å grine en gang og bare lå å vred meg i smerter. Var hos legen og hun forklarte det som om det kjennes som om noen kaster syre på innvollene dine.

Lenke til kommentar

Fikk mest vondt når jeg falt ned fra en laste rampe og forstua foten så det så ut som om det lå en tennisball under huden ved anklen.

 

Sette på regulering var også jævelig vondt siden tannlegen måtte bruke hammer og meisel (helt seriøst) for å banke ned den ene metall greia som skulle på jekslene, sykt glad jeg er ferdig med regulering.

Lenke til kommentar

hehehe.. endelig.. mitt forum:)

 

vel har en HEL DEL arr men noe av det værste må være den o'så "gode" følelsen av og høre "løp da" og vite at søskenbarnet mitt står bake meg med en ladd hagle med salt patron.

var kanskje ikke mer en 15 på tidspunktet,

den følelsen av salt som borrer seg sakte men siktert inn i huden er noe av det værste man kan oppleve tror jeg..

jo mer man hopper/løper/hyl griner desto mer borrer saltet seg inn..

men siden jeg kommer fra en bygd er vel "fjøs mekk" det beste,

og en kompis av meg tenkte at vodka løste opp det meste og begynte og tømme på..

F**N i H hvor vondt det gjorde,

vel jeg skrek, de lo og vodkaen BRANT og saltet sve som F**N

tror aldri jeg har grini så mye siden jeg fylte 4 tror jeg.. heller ikke i etter kant..

det hele endte med lege besøk og kjeft fra politi (noen hørte skuddet og en drit unge som skrek), min mor, min tante, og naboen..

Lenke til kommentar

Vel har ikke hatt så mye smerte men har jo noe historier da:

- husker at vi hadde en ill sint katt når jeg var 6 år gammel dum som jeg var skulle jeg jo kose den da, det endte med at den klora av meg det meste av hud på den høyre håndflata. Det var jo ikke så hyggelig da.

- Var også en gang jeg dansa i sofan og falt med panna rett i et bord, blod over alt.

- ble også bitt i fingertuppen av en hamster en gang, var jævla ondt faktisk.

Lenke til kommentar

Innbiller meg at det var temmelig smertefullt da jeg nesten kappa av fingeren med en stavmixer. Husker ikke så mye av det bortsettfra mye blod og at fingern så ut som en kjøttkake. Fingern henger heldigvis på fremdeles da :)

 

Kan ellers meddele at det ikke er særlig deilig å miste en kalkulator på tåa heller...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM

Tråkket kraftig over i Gym'n på skolen i dag. Husker ikke akkurat hva som skjedde bortsett fra at jeg skulle takle en, og i det neste øyeblikket lå han oppå meg. Det er en forferdelig følelse å prøve å gå etterpå. Beinet vil bare ikke. Ingen mer trening på meg i nærmeste fremtid. :(

Endret av Slettet-XHLacM
Lenke til kommentar
Noe av det verste jeg vet er å gå ned en trapp, tråkke for langt inne på et trinn og skrape opp hele hælen når du går videre :(

 

Jeg gjorde akkurat dette for ca én time siden hos en kamerat. Har fremdeles vondt!

 

 

Haha, tro hvor mange ganger jeg har gjort akkurat det samme:P

"ler"

Lenke til kommentar

Skulle balansere på et gjerde engang.. Dere kan vel tenke dere resten :roll: (Tryna med beina på hvert sin side og slo verktøyet i mellom *Painfull*

 

Ellers så skulle jeg prøve dobbel frontflip på trampoline engang, kom rundt to ganger men slo hælen drit hardt i den jernstanga på kanten. Hælen min var vel dobblet så stor etter det :p

Lenke til kommentar

Jeg har knekt litt av vert som håndledd, nese og tær.. Men det verste var da jeg og en kompis kom med den fantastiske ideen at vi skulle hoppe fra taket og ned på trampolinen. Han hoppet først og det gikk bra, og da det var min tur hoppet jeg ned, spratt opp igjen i luften, snudde meg for å ta meg i mot og klarte å vri skulder og kne. Utrolig vondt. :cry:

Endret av Torstein1492
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...