Gå til innhold

Når fikk du mest vondt?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hm den gangen jeg som barn slo hodet i et bord av marmor var ganske jævelig(blødde nokså jævelig også, og måtte lime igjen litt av skallen eller lignende etterpå etter det jeg husker), men det verste var den gangen jeg svidde huden som holder tommelen sammen med pekefingeren på en glovarm rist, det svidde som et helvete hele natten gjennom.

Endret av Dark Archon
Lenke til kommentar

Alle mine 3 kravebeinsbrudd var mer enn nok vonde ja ;P

IKKE prøv å storme kongen på haugen i 7 klasse med høyre skulder først :p

1 venstre 2 høyre) De andre to skjedde da jeg som veldig liten kjørte utfor en liten kant med leketraktoren min.

Husker en intens smerte den ene gangen og at jeg måtte spise litt annerledes. Kunne ikke bruke begge hender..

Lenke til kommentar

Når jeg fikk mest vondt:

Da jeg knakk kjeven, nesa, arma og brista to ribbein. Var ganske vondt, vil ikke oppleve det igjen :nei:

 

Andre ting er jo da søstersen sendte meg ned en akebakke. Endte opp med en brukket arm.

Og da jeg datt i skibakken; fikk hjernerystelse og skrubbsår i halve fjeset (halve fjeset var rødt) - så ikke ut :p

 

Har flere slike historier...

 

Ja, jeg er litt av en ulykkesfugl :!:

Lenke til kommentar
Da jeg fikk mest vondt, var i en naturfag time i niende, jeg skulle sette på et glassrør på en gummipropp med et høl i, glassrøret satt seg fast og ville ikke ordentlig ned. Jeg tok i for hardt og glassrøret knakk og skjærte seg imellom fingeren min, fingertuppen hang bare i en lite skinnfelle. Det var no sinnsykt vondt :cry: . Jeg måtte på legevakta for å få sydd på fingertuppen igjen, bedøvelse fungerte ikke 100% så jeg kjente litt at nåla ble stukket i fingeren min og tråden gikk imellom, det var creepy.

Syntes du det var vondt? Husker du da jeg skulle hoppe ned fra liften.?

 

det var da jeg skulle hoppe ned fra en lift som akkurat hadde vært oppe en tur. jeg hoppa ned og traff et av støttebeinene med hode. så tøff som jeg var holdt jeg meg der og bestemte meg for at jeg ikke skulle grine. da jeg kom tilbake komenterte tante(morra til Gnålern) At jeg blødde og da jeg tok bort hånda så jeg at den var rød. Men det i seg selv var ikke vondt. det var da jeg skulle sy. det var en Lærling som skulle sy og hu klarte og skrape nåla på beinet i hode mitt(Kraniet?) Det var vondt det*!

 

 

De sa at de kunne se hjernen og alt støvet som var inni der!

Lenke til kommentar

Jeg har skada meg mangen ganger, mest når jeg var mye mindre. Men de jeg husker best er den ene når jeg gikk i 10.klasse, jeg og en i klassen sto å lekte oss på isen å plutselig skle jeg får hardt mot bakken, prøvte å ta meg imot bakken, men falle ble får fort og hardt så jeg knakk venstre skulder. Fikk fra skolen 3 uker da :)

 

Den siste som jeg husker best var når jeg hadde nettopp begynt på min nye jobb som CNC operatør får 1år si.

Jeg og en kollega drev på med en coil maskin som har mye valserverk, og de valsene måtte smøres og renses av og til. Så jeg tok av meg det, var første gang jeg gjor det å. Jeg rensa valsene imens det var i drift noe som ikke skulle blitt gjort da men uansett så hang tuppen av hansken seg fast i valsen mens de gikk rundt å den klarte da å dra inn 3 av mine fingrer. Jeg prøvte så hardt jeg kunne å dra hele hånda ut men det gikk ikke så jeg dro ut foten bakover i en laser-sensor som heldigvis var plassert litt under en meter bak meg sånn at hele maskine stoppet. Da den stoppet fikk jeg tatt ut fingrene mine, tok av meg hansken å så 2 moste fingrer og en hadde sprukket. Jeg sto bare der å så på dem var i sjokk. Så kom han ene som jeg jobbet med å lurte på hva som skjer nå, og jeg viste han fingrene mine uten å si noe, han sa at jeg måtte inn til sjefens kontor å det gjore jeg, jeg gikk bare rett inn i sjefens kontor uten å banke på og sa ''jeg har klemt fingrene mine'' mens blodet dryppet på golvet. Sjefen fikk litt panikk å løp mot sånn der førstehjelp kit å pakka inn hånda min med ispose og bandasje og kjørte meg til sykehuset.

Heldigvis så gikk ikke fingrene langt inn nok i valsene til at jeg mista dem. De ble kun most på tuppene, mista neglene men de grode tilbake. Det gjorde ikke vondt da det skjedde, men smerte kom for fult etter noen minutter og jeg ble kvalm og svimmel av det. Husker jeg fikk problemer med å sove de neste dagene etter som jeg ikke klarte å få det bilde av fingrene bli fastklemt inni valsene ut av mitt hode.

dsc06284sc9.th.jpg

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
umm, var på åråsen (lillestrøm fotball stadion) der de varmet opp.

 

plutselig skulle Occean kline til på mål på keeperen. han traff like over, jeg fulgte ikke med.

 

traff meg rett i trynet.. det var ikke godt nei.. JA, jeg kan love dere at han skyter hardt!

 

Hehe, ja.. er en del kraft i skuddene til Occean. :yes:

Har lest gjennom en god del av innleggene i denne tråden og har ledd godt av noen av innleggene. Mange morsomme situasjoner! Men det kan være at det er litt sent og at jeg er trøtt.

 

Her er mine hendelser.

 

1. Smertefaktoren var høy da jeg røk korsbåndet og menisken på en fotballtrening. Uten tvil den verste smerten jeg noen gang har opplevd. Før jeg rakk å operere måtte jeg til legen for å tappe kneet. Jeg hadde en del veske (blanding av blod og vann) som måtte ut. Legen stakk en sprøyte inn over kneet mitt og "drog" ut væsken. Det høres kanskje ikke så vondt ut, men herregud, det var nesten like ille som å ryke korsbåndet, det sier sitt!

 

2. Må være da jeg tryna på Snowboard og knakk kragebeinet. Det gjorde ikke så kjempe vondt med en gang. Smerten kom først da legen skulle sjekke hva som var galt, han begynte å trykke på beinet osv. Jeg fikk morfin for smerten. :D

 

3. Jeg trakka på en spiker, den gikk ikke helt igjennom foten, men den kom seg et godt stykke inn. Gjorde ganske vondt de første minuttene..

 

Har selvfølgelig også gått med stortåa i dørkarmen og i bordkanten osv. Blir så sint på meg selv når sånt skjer, det er så utrolig unødvendig. :D

Endret av RyanReynolds
Lenke til kommentar

Tro det eller ei, men å få en wire-trosse på 4-5 cm i diameter over fingrene.

 

Jeg tvinnet den feil vei, det ender da med at den får et moment som vil skyte den andre veien (se på det som en strikk), og jeg hold med nevene på den.

 

Blå fingre et par dager etterpå.

 

Fanden, så vondt det var .

Endret av Hylo
Lenke til kommentar

Vel, vet ikke om dette er det mest smertefulle jeg har opplevd, men det var ganske vondt.

 

Jeg kjører ned på alpinski. Men så må jeg fikse litt på høyre hansken, siden den sitter ikke ordentlig på. Den venstre staven henger løst, mens jeg retter på hansken.

Plutselig, av en eller annen grunn, har staven festet seg til bakken. Og siden den er litt foran beina mine, lager det en perfekt vinkel til å sette den andre enden rett inn i magen på meg.

 

Vondt!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...