Gå til innhold

Den store Antec kabinett tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Satt akuratt å lette etter P190 :p

 

Men 3214,- er altfor dyrt! Fytti!

8709657[/snapback]

 

er ikke helt eni der, 2stk psu av den typen som er i(Neo serien fra antec) vil koste rundt 1200kr minst. og vil man ha et Bra tower så koster de rundt 2000kr. men man kan sikkert finne billigere vist man vil vente :hmm:

Endret av Oternakn
Lenke til kommentar
Satt akuratt å lette etter P190 :p

 

Men 3214,- er altfor dyrt! Fytti!

8709657[/snapback]

 

er ikke helt eni der, 2stk psu av den typen som er i(Neo serien fra antec) vil koste rundt 1200kr minst. og vil man ha et Bra tower så koster de rundt 2000kr. men man kan sikkert finne billigere vist man vil vente :hmm:

8709676[/snapback]

 

Ser at amentio har den til salgs nå også 2924kr

https://prisguiden.no/goto.php?kate...encoding=base64

Lenke til kommentar

Håper det kommer en versjon av Antec P190 uten strømforsyninger. Hvis man ikke har bruk for de to som følger med, så er jo 2924 kr + frakt i dyreste laget...

 

Regner med den største kundegruppen for P190-kabinettet er folk med high end-innmat som vil ha et lydløst/stillegående system i idle. Da spørs det om de to strømforsyningene fra Antec er det riktige valget. Ville heller ha satset på én stk strømforsyning fra Corsair eller Seasonic. Likevel kan det hende at to PSU vil være stillegående når de deler på å avgi strøm til komponentene inni kabinettet. Blir spennende å se tester fra SPCR snart.

 

Problemet med to stk PSU i dette kabinettet er at PSU-ene ikke kan ha 12 cm-vifter på flatsiden, dvs på den siden av PSU som har størst areal. PSU-er med vifte på kortsidene har en tendens til å bråke mer. Generelt så bråker små vifter mer enn store, når de avgir samme luftvolum per tid. Man kan alltids prøve å bytte ut viftene inni PSU-en, men man risikerer høyere temperatur og ustabil strøm.

Lenke til kommentar

Det er jo veldig hyggelig at Antec tråden her har fått mye oppmerksomhet, men la oss holde denne litt on-topic. P190 er jo et annet kabinett, men jeg kan godt endre trådnavnet til Nyhet! Antec P182/190, så kan vi samle dette her. Er jo tross alt kjempeflotte kabinetter med mye til felles.

 

Hva synes dere?

Lenke til kommentar
Tror dere 12v kablene vil være for korte for å nå hovedkortet i 180B?

 

Asus P5N-E SLI

Thermaltake TR2 550W

8712511[/snapback]

 

Skulle ikke tro det. Siden man kan legge kablene bak HK, gir det mulighet til å skrå dem direkte til der det blir nærmest å ta dem inn mot kontakt på HK.

 

Har selv en OCZ 600W og hadde mer enn nok å gå på. Heller ikke problem å nå opp til DVD spiller som jeg monterte øverst i kabinettet.

 

Tror nok at når en snakker om stømforskyninger på 500W+ så kommer disse med kabler som er beregnet for både full og midi tower kabinett.

Lenke til kommentar

Off-topic... Meeen ingen som gadd svare i egen tråd :innocent:

 

Hei! Etter å ha hatt pcen installert i mitt Antec P180B, fant jeg ut at jeg skulle fikse litt på den allerede ganske gode kabelføringen jeg hadde fått til. Jeg ser at d har kommet et P182, og har nå fått til ganske mange av de forbedringene som er gjort fra P182 til P180, på mitt P180. (Off vanskelig setning.. ) Nå har jeg fått det til slik at jeg kun har 1 kabel som kommer ut fra PSU rommet og opp til HK. Dette er 8pins kabelen, og den skal helt opp i venstre hjørne av HK. Resten av ledningene ligger mellom HK plata og sidedør. Jeg hadde allerede 8pins kabelen liggende ganske ok under grafikkortet, men det jeg lurte på er om det er forsvarlig å la den ligge rett under HK. Altså mellom HK og bakplata? kan dette være farlig, og blir det varmt der?

 

BTW, har vannkjøling på CPU, men ellers alle viftene som følger med P180.

 

mvh -isaksn-

Lenke til kommentar

Hei,

 

jeg fikk endelig mitt oppsett på fredag og har brukt helgen til å sette herligheten sammen. Kjøpte bl.a:

 

- MIST 500W modulær, med kort kabelsett for high end pc (langt var utsolgt)

- ASUS P5N32-SLI HK

- MIST 120mm vifter x 3

 

 

Må si meg veldig fornøyd med løsningene i P182 kabinettet, å kunne plassere ledningene bak hovedkortet er helt genialt mtp luftflyten i kabinettet.

 

MEN:

12V 8pin 45cm ledningen til MIST blir for LITT for kort - kjøp den på 65 cm!

Dette avhenger av plasseringen på HK naturligvis med min sitter oppe i venstre hjørne.

 

Viften som blåser ut på "toppen" av kabinettet har en egen festeanordning der ene siden av viften festes på 2 haker i kabinettet. Den andre siden festes med 2 skruer. Uansett, denne MIST viften har en utforming som gjør at den IKKE passer her (pga "hakene"). :thumbdown:

 

SPØRSMÅL: Noen som har byttet "toppvifte" og kan gi meg en anbefaling? Ser etter en som er stille. :hmm:

 

Forøvrig ANBEFALES P182 på det STERKESTE! Masse smarte løsninger, du bruker litt tid på installeringen av komponentene, men jeg har aldri hatt det så ryddig og oversiktlig i noen av mine tidligere kabinetter... :thumbup:

 

Bob

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...