Gå til innhold

Morrowind


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
ok...finner liksom ikke Master Thief i Vivec. Har sett i hvert eneste av de husene i vivec(men ikke godt nok tydeligvis), men finner ikke det stygge biblioteket hvor han er...Kan noen veilede meg bittelitt? i det minste hvilken "sektor" i Vivec han befinner seg

Ta deg en tur i The Foreign Quarter du, så tenker jeg du finner han til slutt.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Hvis "senatorene"(Councillors) har gitt deg sin stemme er alt i boks. Det er vel gjerne en sjæf i telvanni du kan snakke med, men "mediene"(mouths) til senatorene er ubrukelige til dette. Drit i dem

 

Det er mulig å skaffe seg et par 100k, ja. Selg unna stasjet du finner til Creeper eller den spydige krabben. Litt ut i spillet er det MYE som er verdt opp mot 80k. "Kreativ" kjøpslagning vil si at du bytter et dyrt sverd mot et mindre dyrt sverd og får mellomlegget. Hvis du har et sverd til 80k, og kjøpmannen bare har 30k, gir du ham 80k-sverdet ditt og kjøper et 50k-sverd av ham. Da får du 30k pluss 50k i form av et sverd. Så er det bare å gjenta når han får tilført flere penger.

 

Eller du kan skaffe rike handelsmenn i byene. Logisk sett er det i byene slike handelsmenn vil samle seg, og siden DU klarer å legge deg opp så mye penger er det ikke ulogisk at flere i Vvardenfell skulle klare det? ALLE kan ikke gå rundt og være fattige.

 

Det finnes også en mod(momoney) som gir alle kjøpmenn litt mer penger. En mer realistisk mengde, spør du meg.

 

Når det gjelder armour rating synes jeg hverken 104 eller 216 høres mye. Det finnes MYE bra utstyr der ute. Hjelmen til Oreyn Bearclaw for eksempel. (240etellerannet i armourrating)

Lenke til kommentar

Jeg fullførte spillet for første geng for noen dager siden :yes:

Jeg kjøpte det dagen det kom ut :woot:

Det er veldig stort... og noen går lei :shrug:

Det har ikke jeg gjort... For å ha det gøy er det smart å ikke lage noe hysteri om å lage de beste våpnene, eller karakterer.

 

Men spillet krever endel hardware :lol:

 

Jeg synes at Morrowind og Daggerfall(forgjengeren) er de beste PCspillene noen gang!

Lenke til kommentar
  • 9 måneder senere...
CurSe:

 

Du skulle blitt Hortator FØRST. Altså blitt champion av de tre store husene.

Dette sto godt beskrevet når du snakket med hu dama.

En viktig ting som står i "alle" FAQ'ene:

IKKE gå opp i level for fort. De fleste monstrene blir mektigere etter som du går opp i level. Ang. Armour rating.. 8) Jeg har vel ca. 220 med min komplette Daedric armour. Problemet er at jeg måtte prioritere altfor mye styrke, brukt masse penger på trening og nå kan knapt bære med meg noen ting lenger :-/

En ting JEG ikke anser som juks er at du legger til en kjøpmann med en god del penger som du kan selge til.

 

Et spørsmål til dere andre:

 

1.) Hvor finner jeg folk i Ghostgate? Finner ingen ting, fant bare den Shrine-saken.. Har henta Wraithguard og vært inne i Raw Glass gruva og stjælt litt..

har du vært oppi gosthgate bygget, den porten?? der finner du folk

inkludet glas å abony armour, har du en bra nok tyv så er det bare å stjæle.

 

hehe

 

 

i helgen må jeg ta meg en tur opp dit igjen, eneste problemet er jeg er ikke sterk nok til å bære noe av de tingene enda :( 250 kan jeg . ny gubbe jeg har laget

 

 

MR_T

Lenke til kommentar

er vel blitt lvl 37 elns (dark elf thief), men har omtrent ikke gjort noe som helst på maini-questn... Men nå ser det ut til at jeg virkelig har fucka d helt up... Wise woman i aarnshubani (elns, whaevva:)) ber meg om å skaffe noen sjeldne bøker profetier... jeg har fått tak i disse bøkene i ei hule som er enchanted slik at døra bare vises ved soloppgang... til nå høres alt greit ut, men på min glade vandring rundt om på vvardenfell (& i mournhold for den saks skyld) har jeg klart å rote bort disse bøkene... Jeg har ikke peiling på hvor de er blitt av, mest sannsynlig har jeg solgt dem ved en feiltakelse... Jeg har sjekka de shoppene som jeg kom på, og jeg har sjekka hjemme i huset i tillegg til at jeg dro ut i hula og sjekka om det var mulig å få tak i et nytt sett.... Ingen av disse tingene var vellykket...

 

Det jeg lurer på er om det går an å finne ut hvor jeg har gjort av bøkene, slik at jeg kan springe å hente dem, helst uten juks av type innsetting av nye objekter o.l.

 

På forhånd takk for svar!

 

god jul :xmas:

Lenke til kommentar
ok...finner liksom ikke Master Thief i Vivec. Har sett i hvert eneste av de husene i vivec(men ikke godt nok tydeligvis), men finner ikke det stygge biblioteket hvor han er...Kan noen veilede meg bittelitt? i det minste hvilken "sektor" i Vivec han befinner seg

Gentleman Jim Stacey, ikke sant? Han er hos en bokselger i Foreign Quarter.

Siminic Fralinic tror jeg.....nede i Underworks :yes:

 

HERREGUD! :scared: hvor finner jeg den tåpelige krabben! jeg hører mye bra og jeg er i Vivec veeeldig ofte så det blir ikke noe problem.

Lenke til kommentar
Hvordan kan jeg på enkleste måte få tak i glass armor?

Er jo altfor dyrt! :shrug: Er det noe sted der jeg kan *naske* det?  :wink:

Ghostgate.

Hos våpen handleren.

Det ligger et sett i hylla i butikken hans.

Husker ikke navnet, men det er i underetasjen

Har du og tribunal tilleggspakken kan du finne glass rundt om kring og få en smed til å lage armor ut av det. Men du skal ha litt glass for å få full armor. Glass armor er god armor for dei som bruker light armor. Den er lett og gir bra beskytelse. Høgste level veit eg ikkje, men eg er rundt lvl 55 nå. Har ikkje spelt på lenge riktignok, ikkje så masse som er utforandrande nok lenger så det blir litt kjedeleg.

Lenke til kommentar
Når det gjelder armour rating synes jeg hverken 104 eller 216 høres mye. Det finnes MYE bra utstyr der ute. Hjelmen til Oreyn Bearclaw for eksempel. (240etellerannet i armourrating)

Kan folk lære seg en gang for alle... Armour rating kommer an på hvilken type armor det er snakk om (glass, bonemold, dreugh, ebony, daedric osv) og hvor god man er med akkurat den armoren (altså, skill i light, medium og heavy armour)

 

Seff er Ebony og daedric de beste (med enkelteunntak av visse items, som f.eks. enkelte hjelmer og enkelte mails)

 

*edit* Når det er snakk om å finne Glass Armor så kan dette gjøres flere plasser i spillet, dog er ikke dette fulle sett men men, alt er bedre enn ingenting:

 

1. Fighters guild i Ald Ruhn, nede i "kjelleren" står lederen og ta til venstre når du kommer ned trappa så er det vel ei dør med lock level 80 (eller 90?) tror jeg, så den kan være vrien å få opp i starten såfremt man ikke har magi med alteration og Open 80 on touch spell (som ikke koster noe mye forøvrig)

 

2. I Mar Gan (tror det var det byen het, ihvertfall den langt øst, den som er oppholdsted for pilgrimer) Nede i Waistworks er det et eller annet strongholdet hvor det er flere personer som vandrer rundt i glass armor (taunt = kill = gratis anyone?) Men som sagt, disse er ihvertfall vriene å få tak tidlig i spillet (tok de for et par dager siden som level 27 nå:))

 

3. En eller annen shrinet en plass (fant det for over et år siden med helt annen characther og har ikke klart å finne det siden)

 

4. I Mournhold som noen sier viss man har Tribunal, er det noen som lager det bare man finner nok raw glass (noe som ærlig talt ikke skal mye til)

Endret av Sakris
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

du kan også lete i ghostgate.. uhyre lett å stjele seg en glassarmor der... bare litt chameleon-effekt kombinert med litt snike-skills, så går det unna som bare det.. husker ikke om du får det komplett da, men hvis det ikke er komplett, så kan du jo bare terge på deg ett par av de folkene der som har full glassarmor.. litt mer tungvint seff, men det er nå sånn det engang er...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...