Gå til innhold

Endre symbolnavn med gcc


Anbefalte innlegg

Jeg sliter litt med å integrere to biblioteker (SPARSKIT og Diffpack) skrevet i henholdsvis Fortran og C++. Selve integrasjonen av Fortran og C++ er grei, problemet er at noen av symbolnavnene koliderer. Håpet er å få g77 til å legge til en brukerdefinert streng på starten eller slutten av alle symbolnavnene fra SPARSKIT. Nå har jeg lest man-sider til øyet ble stort og vått, men kan ikke finne en slik mulighet.

 

Et alternativ er å patche SPARSKIT og endre navnene i kildekoden, men dette vil gjøre det vanskeligere å ta i bruk løsningen min, og jeg blir nødt til å vedlikeholde patcher.

 

En siste mulighet er å bruke -fleading-underscore for å få en ekstra underscore foran alle symbolnavn. Dette er enklere enn å pathce, men føles litt usikkert. Det er mye sikrere å bruke en brukerdefinert streng som er litt mer spesiell enn en underscore.

 

 

Så: Har noen en løsning for å få gcc til å legge til brukerdefinerte strenger til symbolnavnene? Har noen noen komentarer til løsningsforslagene mine? Har noen noen andre løsninger?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...