Gå til innhold

Skal gutter ha hår under armene?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er så jævli lei av dette her. Kvinner skal faen meg være hårfrie over alt, mens menn kan leve et liv med hår både her og der. Jenter med litt hår under armene og en liten pusebart gjør INGENTING. DERE gir jenter med en liten pusebart dårlig selvtillit. Jeg har selv en svak liten "bart", men nå har jeg begynt å vokse den (noe som er et jævla herk) ettersom media og folket legger så mye press på utseende og siden dere menn sier at bart er det verste man kan se på en kvinne.

Dere gir oss dårlig selvtillit. Jenter med litt hår her og der er fint, om typen deres ikke aksepterer det liker han deg ikke godt nok.

 

 

 

Korrekt! stolt over menn som deg

Hvorfor kan du ikke gå med litt pjuskebart? Denne damen her takler hverdagen sin fint med ekstremt mye hår.

 

978x.jpg

Lenke til kommentar

Mange postere i denne tråden som mangler toleranse ser jeg, samtidig er det ganske kjipt å se 10 sider med mer av det samme. Trådtittelen er også feil etter min mening, "skal" skal ut. Skjønner at det er Mote og velvære tråd, hva som faktisk er mote i dag kan man kanskje diskutere i stedet for bare å utbasunere sin mening om menn "ser bra ut" med hår der eller ei. Hva som er velvære er opp til hver enkelt.

 

Som en velværekommentar kan jeg melde at jeg trimmer det på sommeren for å begrense svettelukten og tørke fortere etter en dukkert ;)

 

I forhold til hvordan mange unge gutter i byen kler seg i dag, så ville det nesten være rart om de ikke barberte seg der også, brystet, skrittet og for syklistene leggene er jo allerede barbert. Eller så er kanskje armhulene og trynehår de resterende kroppsdelene som ikke skal friseres i følge kroppshårpreferanser blant menn i dag. Mange har meninger, men hva er folkeopinionen? *sende mange forespørsler til programmet Brille for å få svaret fra et representativt utvalg*

Endret av mandela
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...