Gå til innhold

Et eget HipHop forum.


Ville du benyttet deg av en HipHop kategori?  

264 stemmer

  1. 1. Ville du benyttet deg av en HipHop kategori?

    • Ja
      70
    • Nei
      179
    • Ingen formening/vet ikke
      15


Anbefalte innlegg

En grafittitråd under "annen kultur" hadde jo vært noe. HipHopfolk kan jo bruke den kategorien aktivt. Skulle det ta helt av med HipHop både der og i musikk så er det noe som i fremtiden kan brukes som argument. Slik det ser ut nå er det Metall som tar mest "plass". Men jeg er i utganspunktet skeptisk til å dele opp ting i sjanger. Både når det gjelder musikk, film og tv-serier.

8355551[/snapback]

 

 

Jeg forstår noe av det dere sier, men en tankegang sjønner jeg ikke.

Dere gir "Dyrehold" et eget forum pga det er så mange som ønsker det, (16stk). Vi er 60 stykker som vil opprette aktivitet på et HipHop forum.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vi gir dyrehold egen kategori fordi det ikke var noe sted å diskutere dyrehold. Noe som medførte at de to sprengte kategoriene Annet og ikke minst OT-Baren ble enda mer overfylt. HipHop har et sted man kan diskutere det. Ikke bare et heller. Det er en vesentlig forskjell. Det var ingen kategori for å diskutere dyr, men det finnes mer enn en til å diskutere HipHop. :)

Lenke til kommentar

Jeg er ikke imot et dyrehold forum, jeg bare "Spam_understreker" at det fortsatt 4x ganger fler som ønsker et HipHop forum enn dyreforum ;)

 

Men ja, jeg vet vi har et forum som vi "Kan" diskutere HipHop på. Men når den eneste tråden som blir lagd der (utenom HipHop tråden) er at HipHop salget går nedover og hvor glade metallfolka er for det, sjønner jeg godt hvorfor VGD HipHop forumet bare øker og øker. Jeg bare sier ifra :p

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...