Gå til innhold

Anbefalte innlegg

SPILL AGGRESIVT, cs er beregnet for det, hvis laget du er på taper, så er det fordi hele det andre laget stormer, stormer 3 stk så er det kamikaze, stormer alle så vinner de, i cs var det i starten ikke ventetid, men så oppfant noen idioter sniperrifler og camping og plustelig måtte 20-30 stk vente på 3 som basecampet eller campet. cs er utrolig bra, men mye mongo folk som spiller det - de som cheater og camper. awp er drittvåpen, det skulle vært eraset fra spillet, detter du ned broen på aztec er du snipet før du lander i vannet, awp er ikke skill, scout er skill. folk som spiller cs første gang dreper haugevis med awp, det er innbilning og tro at det er skill.

noen tips, vær rask, jeg stormer alltid og slakter de som fortsatt holder kniv eller granat og går rundt banen og skyter mange i ryggen. skyt burst, ak skyter du 1-3 skudd om gangen, para 3-4. ikke ver feig og camp, gå rundt og skyt, det er det som er gøy, det du blir god av og det du får mye kills av.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

AWP er skills. Man skal ha en ganske bra aim-kapasitet for å treffe en fyr som strafer sidelengs.

Hvis man går sammen med en gruppe på to andre. En bruker AWP, og de to andre bruker Colt'en eller AK'en så er det en ganske sterkt gruppe. Men camping med AWP...det er ikke skills. Syns CS VAR fett! Likte CS'en når versjon 7.0 og 1.0 var ute, men nå er det så mange som jukser og Punkbuster og alle de andre såkalte anti-cheat programmene hjelper jo ikke akkurat mye. Nei, det blir nok Medal of Honor: Allied Assault som ruuuler i framtida. Har du ikke prøvd det enda...vil si at det er enda mer lag-spill på MOH:AA enn på CS. Hvertfall ikke mindre. Så for de som liker realistiske plaffe-spill...prøv MOH:AA nååååå!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...