Gå til innhold

Når kan man spise søtsaker?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hadde tenkte å ta en om gangen.

 

Så rett etter trening er det optimale altså. Gjelder det karbodrikker og?

7948295[/snapback]

 

Ja, det er visst veldig lurt å få i seg noen raske karbohydrater rett etter trening for å få opp blodsukkeret.

 

spise raske karbohydrater for å fylle opp igjen glykogenlagrene etter treningen, både for å bistå muskeloppbyggingen og for å ha energi til neste gang du skal trene samme muskelgrupper

 

Vil dog ikke påstå at snickers er det optimale, men det smaker jo pokker så godt.

Lenke til kommentar
New energi er bedre !:p

7948583[/snapback]

 

Uenig, i mine øyne er Snickers bedre enn NE både på smak og innhold, men om du bare snakker om smaken så skal du selvfølgelig få ha din egen mening om det :p

 

Jeg ville forøvrig helst spist en snickers før trening enn etter trening av den enkle grunn at man etter en trening spiser for å bygge opp igjen kroppen og derfor trenger "kvalitets" karbohydrater. Før trening spiser man for å "komme igjennom" treninga, og derfor er det ikke så viktig at det er "kvalitets" karbohydrater bare du får boosten gjennom treninga.

Lenke til kommentar

Kommer litt an på treninga hvis det var opp til meg, hvis du skal kjøre en intens kardio økt e.l kan det være litt kjipt å spise den rett før treninga, i og med at du kan bli ganske slimete i munnen og kan gjøre det vanskeligere å opprettholde pusterytmen

 

En time før trening ville jeg ha spist den, stort inntak av karbohydrat og får opp blodsukkeret som hjelper deg gjennom treninga.

 

Etter treninga ville jeg spist som tidligere nevnt mere kvalitetsmat, eller mat som går under den normale betegnelsen av sunn mat.

 

Før man legger seg hadde jeg droppa, jeg holder meg unna raske karbohydrater før søvn, forbrenningen synker ved langvarig soving.

 

Når man står opp hadde jeg og droppa, jeg liker å starte dagen med en kraftig frokost, med mye fiber, vitaminer, proteiner, og karbohydrater"i form av fruktsukker" Føles mye bedre.

 

 

Energidrikken hadde jeg tatt rett før, eller under trening. Øker blodsukkeret og man blir mer motivert.

Lenke til kommentar

Fikk du sukkerkick da eller?:p du er ganske god hvis du klarer å svi av disse kaloriene på en dag, men tror nok ikke det er farlig, så lenge det ikke skjer hver dag. Det er godt for sjelen å skli ut en gang i mellom. Men kan hende du føler deg litt kjip dagen etter da, for mest sansynlig orker du ikke like mye "mat" som normalt, så kan hende du får litt energiunderskudd.

Lenke til kommentar

Spiste over en kilo godteri på en kveld for noen helger siden. Men siden det skal være sunt å skli ut litt av og til, så tok jeg den helt ut. Ble helt ødelagt i magen etterpå da. :p Så det skjer neppe igjen, det vil jeg ikke. Kan bli for mye av det gode også av og til. :)

Endret av Brian_N
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...