Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det kunne faktisk funka det :hmm: Må bare få tak i materiale osv. Men det kommer til å skje om en stund i såfall.. rekker ikke det før jeg drar på ferie, og da kommer jeg ikke hjem før 19. august.. Så det får nesten bli en egen worklog når det skjer :) Men skal sterkt vurdere det :D

 

:thumbup:

Lenke til kommentar

Og noe å lage den av:P Men om jeg skal lage en grill selv, vil jeg jo lage den litt anderledes da, så må tegne den først osv :) Men først vil jeg bare få alt på plass i Cuben. Grillen er jo enkel å bytte ved en senere anledning :)

 

Akkurat nå har jeg litt problemer med å få på plass den braketten LCD-skjermen skal sitte i :hrm: Den er for stor, så den passer ikke i åpningen foran på Cuben :dontgetit:

 

 

:thumbup:

Lenke til kommentar

Om noen lurer på hvorfor det ikke har kommet noe update enda, er det fordi jeg må skrive updatene på den bærbare PCen jeg har fått låne fra skolen, som sikkert sier seg selv er noe råttne greier :hrm: Men når den klarer å få bildene uploadet uten at den klikker, skal det nok bli noen updates med bilder her også;)

 

:thumbup:

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Ja, men har vært borte hele ferien, så har ikke hatt bruk for den heller da ;) Og hadde jo PCen helt til jeg skulle sette inn komponentene :) Venter som sagt nå bare på at den nye CPUen skal komme, så blir den ferdig :thumbup:

 

Men begynner å lengte etter ytelser som er hakket bedre enn den bærbare jeg bruker nå :wallbash:

 

:thumbup:

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...