Gå til innhold

Nokia N76 - Diskuter!


Anbefalte innlegg

Hei!

Er ikke lenge til denne kommer ut. Synes den har et utrolig flott design (ligner jo veldig på Razr).. Gleder meg veldig til å se nærmere på den når den kommer ut, ser ut som en aktuell mobil da jeg snart skal ha meg ny.

 

Bilde av telefonen.

 

Her er det litt tekniske data: http://europe.nokia.com/A4305114

 

Lurer på hva dere synes?

Har hørt at batteriet er svært dårlig, Nokia BL-4B på 700 mAh. Er det mulig å skifte ut dette batteriet senere, med et som har høyere kapasitet?

Prisen vil vel ligge et godt stykke under N80, og sannsynligvis litt mer enn 6290, eller tar jeg feil?

Endret av Speedbug
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kameraet kunne godt vært litt bedre ja, enig i det. Iallefall tatt med autofokus, men det er ikke noe jeg tenker så mye på. (Er iallefall glad for at den har fått blitz/kameralys.) Vil ikke komme til å bruke det som erstatter for et vanlig kamera uansett.

Det er kanskje litt vanskelig å få plass til bedre kamera i en såpass tynn mobil?

Endret av Speedbug
Lenke til kommentar

Lekker mobil synes jeg, og tror denne vil gjøre Series 60 mer utbredt blant unge og de som ikke kjøper mobiler som f.eks. N95 og N93.

 

Minuset med denne er desverre batteritiden, som Nokia igjen har nedprioritert.. Men, vi får vente til den er blitt testet litt før vi gir batteriet dødsdommen..

 

Lekker design, massevis av funksjoner, og forhåpentligvis en pris vi overlever.

Lenke til kommentar

Skjønner ærlig talt ikke hvordan det kan være mulig å sette inn et så svakt batteri som 700 mAh, håper det er en feil altså :dontgetit: Telefonen jeg har nå, SE K300i (:D), har også 700 mAh.. For å sette det i perspektiv har Nokias egen lilleputt 6101 et batteri på 760 mAh. Begriper det ikke. Det MÅ være mulig å finne et annet batteri som har større kapasitet enn det som (forhåpentligvis ikke) følger med telefonen?

Er det noen andre produsenter som lager batterier i samme størrelse og sokkel?

Lenke til kommentar

En interessant telefon dette her. Lekkert design, Series 60 og 3,5mm minijack trekker kraftig opp, og mangel på A2DP og autofokus får bare la være.

 

Men er litt i tvil om hva jeg synes om fargene. Den svarte er helt klart stilig og elegant, men den røde frister også en del. Er litt redd den kan bli litt for rosa og feminin, ettersom jeg er en gutt. Hva synes dere?

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...