Gå til innhold

Nokia N95 vs Windowsbaserte telefoner


Anbefalte innlegg

Jeg har vanskelig for å bestemme meg. Jeg går som mange andre å venter på nokia N95. Jeg personlig liker menyene på nokia sine series 60 meget godt og de fungerer utmerket til mitt bruk.

 

Samtidig synes jeg det er interessant med Windows telefoner, som har fullverdig Msn messenger; Hotmail, Internett Explorer Word Exel osv. Jeg har brukt HTC TyTn en periode og likte denne veldig godt.

 

De to negative sidene jeg fant med denne telefonen var at den var hakket klumpete, og at det er krunglete å slå et telefonnummer når man ikke har et "normalt" telefontastatur.

 

Jeg har sett litt på HTC P4350 og liker design og utforming veldig godt. Eneste problemet med denne er at den ikke har 3g noe jeg må ha.

 

Når jeg først skal handle telefon vil jeg ha en GPS funksjon som faktisk fungerer som jeg kan bruke i bilen. Hvordan N95 fungerer med gps og eventuell betaling er vel ikke klart. Vil det lønne seg for å få en løsning som virker og kjøpe tomtom med uavhengig modul uansett? Når man skal bruke gps i bil er man jo også avhengig av en stor og tydelig skjerm.

 

Forøvrig bruk av telefonen uten om msn, mail, og gps er jeg vel som den gjengse mobilbruker av sms og ringe og motta samtaler. Surfer også en del på nett så Wlan kunne vært ok, men ingen nødvendighet, men som sagt litt avhengig av 3g pga hastighet, og noe videoanrop. Et kamera som tar gode bilder er også å sette pris på.

 

Noen som har noen anbefalinger?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tror N95 er et absolutt godt valg når den kommer fordi den er bra på det meste, men jeg vet ikke hvordan GPSen fungerer helt.

Bare søk litt rundt på google eller youtube (det er noen som har fått testa N95). Selv har jeg en Dell Axim X51v og en K800i, men Aximen mangler kjente spill og K800i har en god del med gode spill.

Lenke til kommentar

såvidt jeg vet så har n95 ordinær gps og ikke agps som krever at mobilnettet støtter det og at bruken koster penger.

 

Dvs at så lenge du har kart så vil bruken av gsp være gratis.

Ser at du prøver å få flere svar, foreløpig er det veldig få som har brukt mobilen så det er ikke så mye å få tak i, bortsett fra å lese spesifikasjonene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...