Gå til innhold

Telenor ADSL bra, men hva med kundebehandling?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg benyttet meg av telenors student tilbud og skulle få 384/128 i løpet av ti dager. Bestilte gjør det selv pakke og hadde gjort alt klart og ventet utålmodig. Men det skulle gå en uke til før de i det hele tatt hadde tid til å gjøre klar oppkoblingen og da den endelig var klar var det selvfølgelig noe feil så det toke en uke til.

Det syntes jeg var dårlig!

Men linja er utrolig stabil har ikke blitt disconecta en gang og har vært på 24timer hver dag i ca 2 uker. Hastigheten ligger på 317-328.

Så nå er jeg vel egentlig veldig fornøyd.

Lenke til kommentar

Jeg hadde store problemer med forbindelsen min fordi Telenor hadde koblet for mange til Kr.sand noden uten å oppgradere den. Etter 5-6 uker med klaging kom jeg endelig igjennom til en som faktisk gjorde noe, og da ble det fikset iløpet av noen få dager. Jeg sendte en haug med ping lister og traceroutes, og ga de nøyaktig informasjon om hvor problemet lå, men uten noen effekt. Jeg har akkurat sagt opp Telenor ADSL siden jeg flytter, og neste gang blir det en annen tilbyder. Ellers har jeg også ikke hatt noe stort mer en 600kb, men pingen har vært veldig god.

Angående nedlastingshastigheter, så vil ikke de komme opp i de hastigetene man har på linjene fordi all data du henter ned er "framet" i flere nivåer med protokoller(PPPoE?,ip,tcp,++), såsant ikke tilbyderen faktisk gir deg mer båndbredde enn det de sier de har solgte deg. NextGenTel gjør vel det som er riktigst mot vanlige brukere, og gir dem faktisk litt mer båndbredde. Telenor derimot, gjør ikke dette, noe som dog ikke kan sies å være galt. Her er det jo snakk om brukere som ligger på et mellomnivå av kunnskap, slik at de ser at dl hastigheten ikke tilsvarer det som tilbyderen har reklamert for, men ikke innser at overheaden til protokoller også tar noe av kapasiteten. Forskjellige protokoller har forskjellig overhead.

 

Min anbefaling når man skal ha bredbånd:

1. Aldri UPC

2. Ikke Telenor så lenge det finnes en

annen tilbyder uten dårlig rykte.

3. Send brev til Teletilsynet og krev at Telenor mister monopolet på aksessnettet, de tar 3 ganger mer enn Telia for leie av kobber. Det er vi som har betalt for dette nettet uansett :razz:

Lenke til kommentar

Jeg synes Telenor har altfor lav opplastningshastighet!!!

 

Der konkurrentene har f eks ca 600 ned og 300 opp, har telenor 704 ned og 128 ned!! Dette gjør at hvis en annen maskin i nettverket bruker opp de 128 opp, faller all nedlastingshastigheten mot 128!!!! Vannvittig plagsomt!!!!

 

Bare synd at Telenor er de eneste leverandørene som kommer der vi bor!

Gleder med til BKK's 10Mb...... :smile:

 

_________________

AMD XP 1600+

MSI K7T- Raid Pro

Kingston 256 MB DDR RAM

MSI GeForce3 64MB DDR RAM :smile:

ViewSonic p95f Perfect Flat 19" :grin:

Chieftech kabinett

Logitech Dual Optical mouse :grin:

 

[ Denne Melding var redigert av: Kenny000 på 2002-01-03 20:54 ]

Lenke til kommentar

Unødig klaging!.

 

Mange her klager unødig.

Hastigheten ut på internett ER ikke og vil aldri bli stabil (ok, kanskje engang om mange år, men det er en stund til.)

 

CD'en til telenor er får dem som ikke kan så veldig mye. (Noe jeg tror passer til mange her)

 

Support er kostbart! Hvis dere vil ha bra support må dere også betale får det! Jeg vil heller betale den prisen som er nå en å betale 100 kr mer får bedre kunde support. Dessuten, hvis dere hadde brukt cd'en riktig uten å prøve på får mye hadde dere kanskje ikke hatt behov får support i det hele tatt.

 

Jeg har tatt kontakt med support 2 ganger.

Det er vanskelig å ventet på brev i posten når en vil ha det NUUU. Brukte chat funksjonen på telenor siden. Fikk svar på mindre en 2 min. Det er bra nok.

Lenke til kommentar

Quote:


On 2001-12-20 15:35, Kenny000 skrev:


Gleder med til BKK's 10MB...... :smile:



 

Jeg får dette (forhåpentligvis) mellom jul og nyttår... Hvis ikke da, kommer det rett ut på nyåret..

 

Fast ip ble det og, og alt sammen til den nette sum av 430kr i måneden.

 

Forøvrig er det 10 Mb .. (Megabit ..)

Lenke til kommentar

Jeg har Telenor Avidi (Cable modem) og er STORFORNØYD har ca 410 kb på en 384/64kb linje. Det koster bare 400 i måneden, og nå nettopp har de satt ned prisene slike at jeg nå får en 512/128 linje for 349 per måned. HURRA!!! Dvs at jeg øker bånbredden med 33-100% og det koster 50 lapp mindre i måneden. Jeg vuderer defor å ta inn 1024/256 som koster 550 i måneden. Så derfor er mitt råd dump ADSL hvis dere har mulighet for Telenor Online-via kabel, det er en av de beste tilbudene på markedet som har en viss utstreking i landet vårt.

 

Nerdy

Lenke til kommentar

Jeg bestilte Telenor ADSL i begynnelsen av oktober, da var jeg oppe i midten av noveber synes dette tok lang til.

Deler nettet mitt med pappas maskin men med telenors egen cdinstallasjon fikk han ikke sendt e-post med vedlegg eller kommet inn på sikre sider(sykt). dette kunne ikke kundeservice hjelpe meg med, det var en feil hos meg fikk jeg høre. Så fant jeg omsider raspppoe-driveren og nå funker alt mye bedre. Hastigheten min økte med 10% etter at jeg installerte raspppoe driver også!

Lenke til kommentar

Jeg har 439 kbit/s. på en 256/64 kabelnett linje. Er fornøyd med det! Det jeg ikke er fornøyd med er IP'n min. Den har flere på nettverket, noe som fører til IP krasj. Ikke bra! Har prøvd å fixe det, men ingenting hjelper.... Det er ikke fast IP så i prinsippet skal jeg få tildelt ny IP hvis jeg slår av og på kabelmodemet. (+ renew IP i dos) DEt får jeg ikke...

Lenke til kommentar

Hei alle sammen!!

Har endelig (etter 4 mnd) fått ADSL...bestilte fra NGT først men de klarte aldri å levere...

Hoppet til Telenor ADSL...

Funka veldig daarlig i begynelsen...ble anbefalt av kundeservice og installere RASPPPOE...

Da begynte ting å funke bedre...

Men nå blir jeg kastet av servren hvert femte min...

Det er Dårlig det!!!!!

Skal ringe å klge i morgenn...

Lenke til kommentar

Hei,

 

Jeg har selv bestillt Student tilbudet til Telenor, men har aldri fått vite at dette skulle inneholde gratis installasjon. Jeg fikk opplyst at dette var et GDS (Gjør det selv) produkt. Jeg følgte manualen og koblet i vei. Alt kom glimernde opp og fungerer utmerket. Tror søstra mi på 3 skulle ha klart det dersom hun kunne lese manualer.

 

Så det er bare å sette igang. :smile:

 

Lykke til, du har noe å se frem til når det fungerer..det kan jeg love deg.

 

 

 

Quote:


On 2001-12-20 01:31, Sephiroth skrev:

Jeg kastet meg på student tilbudet til Telenord for 6 dager siden. jeg bestilte meg 384/128 + at det var gratis hvis jeg skulle ha en som kom å installerte dette.. så jeg tenkte at det er jo like greit,, så slipper jeg å knote med DET ihvertfall...


Etter noen dager så fikk jeg Modemet, en annen box, CDen og en TP kabel.... men ikke noe nermere beskjed når noen kommer å installerer detta for meg.....

Får jeg snart besked? noen som vet??

Jeg har hørt at det tar 2 uker før jeg er oppe å går.. er det tilfelle??

skal jeg vente til det har gådt 2 uker å så se om jeg får noe nærmere info kansje?,., nei jeg vet ikke.. Noen som hvet hva som skjer videre nå??


mvh

Sephiroth


Lenke til kommentar

Alle som ikke sitter med gode gamle ISDN eller til og med 56k'ern kan bare gå og dø med seg! Vet dere hvor sinnsykt jeg vil ha adsl nå? Uansett leverandør?? MYE!

Men nei da. Ingen kan levere der jeg bor. Alle andre i klassen og greier kan få, men ikke jeg. Er koblet på en annen sentral jeg, som sikkert ikke blir oppgradert før rundt år 2034 eller noe..

 

Slutt å syt!! :evil:

Lenke til kommentar

HELT enig, mange av mine venner har ADSL, greit vi er litt nerdete, men hos oss fungerer ting glimrende :smile:

Jeg kan tenke meg at MANGE av disse problemene ligger hos brukeren og ikke hos Telenor.

 

Quote:


On 2001-12-20 12:35, alaruz skrev:

Til alle dere som klager på Telenor ADSL :

Telenor ADSL er ikke dårligt !, men i noen sammenhenger ja !


Bruker daglig Telenor ADSL, sammen med min Linux BOX og dette fungerer helt smertefritt, stabilt, og ofte raskere enn det jeg egentlig skal ha i hastighet.


Slett den derre jekla windowsen sier nå jeg,.. istede for å klage !!!




Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...