Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Maskinen restarter hele tiden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
du sier at du ikke klarer å boote før den reseter seg gang på gang...

hadde det samme problemet med min egen pc.. mitt problem var at i BIOS stod den reset klokka på 15sek, den skal stå på 0 sek ... hvis du klarer å stikke innom BIOS og leite deg frem til hvor du stiller den klokka.. kanskje det er det?  jeg satt klokka på 0, og da var problemet mitt løst...

7834899[/snapback]

Er det noen som har peiling på hvor den resetklokka er? Jeg fant den ikke i BIOS.

 

Men jeg har funnet ut en ting. Hvis jeg ikke har brukt maskinen på en stund tar det lengre tid før den restarter. Når jeg prøvde maskinen i sted tok det ca 5 minutter før den restartet.

Lenke til kommentar
Hei igjen :)

 

Jeg er usikker på den klokka eller har vel aldrig hørt om den?

Men for meg høres dette ut som hovedkortet er problemet. Er kortet gammelt? Kanskje du får byttet det på reklamasjon eller garanti? Hør med forhandler og forklar problemet.

 

Greb

7840930[/snapback]

Det er helt nytt. Jeg får igjen på garantien, men jeg sender det ikke inn før jeg har prøvd å ordne det på alle mulige måter. Noen andre som har hørt om den klokka?

Lenke til kommentar
har du 2 hardisker? prøv å fra koble den ene... se om det fynker...viss du skall jøre d så må du jo selfølgeligt ikke ta ut den me windows på :thumbup:  d hjalp hoss neg :thumbup:

7835301[/snapback]

 

 

bruker du et usa-tastatur eller noe? sjekk stavinga di! teksten din følger under (rettet)

 

har du 2 hardisker? prøv å fra koble den ene. Og se om det fungerer...hvis du skal gjøre det så må du jo selfølgelig ikke ta ut den med windows på. :thumbup: det hjalp hos meg.

Lenke til kommentar

Varmeproblem? Da jeg investerte i nytt utstyr for halvannet år siden opplevde jeg et tilsvarende problem som deg. Alt fungerte fint til jeg hadde spilt et par minutter, etter dette ville maskina restarte/skru seg av i hytt og vær til jeg lot den stå og kjøle seg ned.

 

Du kan prøve å heve temperaturgrensa i BIOS om du har mulighet og undersøke om temperaturen stiger til nevnte grense, gjerne med et medfølgende program. I mitt tilfelle var det en CPU med produksjonsfeil som førte til problemene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...