Gå til innhold

Flight Simulator på 5 skjermer


Bata

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

1. Ha minst 5 skjermtilkoplinger, dvs. 5 skjermkort eller kort med flere utganger.

2. Kople til skjermene.

3. Sette disse opp i Windows display settings til å utvide skrivebordet med.

4. Starte FS og åpne nye vinduer, deretter plasserer du disse på de ledige skjermene. Husker ikke helt hvor man åpner nye vinduer, men der du velger hva som skal vises (antakelig View menyen) tror jeg at man velger noe som "Open in new window" e.l. Har ikke FS innstallert for tiden.

 

OBS: Jeg (og andre) har opplevd at 3D grafikk går sakte på sekundær skjermene. Dette har jeg testet ut med to up to date skjermkort så det skulle ikke ha noe med GPU'en og gjøre. Prøv deg frem, men jeg endte opp med å kun ha kontroller, kart, o.s.v. på sekundær skjermen.

Lenke til kommentar

Man trenger ikke å splitte opp bildet når man skal kjøre MS FlightSim.

Som jeg forklarte, man åpner bare et nytt vindu og plasserer det dit en vil ha det. Det kan være to like vinduer, men man kan også vri dem litt slik at det ser ut som om man ser ut av sidevinduene e.l.

 

Hvordan man kan få bildene til å vise på en annen maskin har jeg aldri prøvd, men det skal være mulig å sette opp maskiner som en "instruktør" maskin, som multiplayer game i observer-mode. Denne skal kunne se fra alle slags vinkler. Om dette er tillegsfunksjoner til FS vet jeg ikke, men jeg vet at det er slik de gjør på flyskoler.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...