Gå til innhold

Lenge siden en skikkelig Netcom kampanje...


Anbefalte innlegg

Siden jeg ikke er bundet av noen taushetsavtaler mot NetCom :tease:

 

NetCom kommer etter det jeg vet med ActiveTalk Pluss

199,- i mnd og hele 10 øre billigere å ringe enn med vanlig AT. Telefonene skal også bli littegrann billigere med dette abonnementet.

 

En hard konkurrent til Telenor Superminutt der altså :p

7777051[/snapback]

 

Hvor har du denne informasjonen fra da?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nei, advarselen om at det er konfidensielt står jo bare med STORE, ORANSJE BOKSTAVER på nettportalen til forhandlerne. Litt vanskelig å se det og holde på taushetsplikten sin, i hvert fall hvis man er blind på begge øynene  :no:

7796144[/snapback]

Nå syns jeg det virker veldig som om du anklager meg for å ha "lekket" noe. Det vil jeg ha meg frabedt, og foreslår at du leser igjennom tråden på nytt. Jeg skrev bare at jeg ikke hadde fått inntrykk av at informasjonen om dette nye abbonementet var ment å være konfidensiell. Jeg skrev det samme dag som informasjonen ble lagt ut på internportalen, og hadde ikke sett denne meldingen.

7800780[/snapback]

 

Jeg anklager ingen for noen ting, bare påpeker hva som er nedskrevet. Men det går an å bruke hodet også i visse sammenhenger, og man kan tenke seg til at noen ting er ment for intern bruk, kanskje som informasjon til gode kunder. I lukkede tilstelninger for forhandlere blir det kanskje gitt informasjon om kommende produkter for de ulike operatørene, men den gir ingen rett til å gå ut på et forum med mange tusen brukere, si at man ikke har noen forpliktelser ovenfor netcom og spre slik informasjon slik at veldig mange kan se den. Sunn fornuft det der.

7801175[/snapback]

Jeg har ikke deltatt på noen lukket tilstelning. Da jeg fikk informasjonen fikk jeg den fra min forhandlerkonsulent. På samme måte som vi hele tiden får informasjon som NetCom vil at ska kommuniseres ut mot kunde. Det ble aldri nevnt at dette skulle være konfidensielt. Hvis du også ser på flere andre svar i denne tråden kan det virke som om informasjonen som har kommet fra NetCom har vært tvetydig med tanke på om dette er konfidensielt eller ei. Med all den informasjonen som kommer fra f.eks NetCom hele tiden forventer jeg å bli informert dersom opplysningene er konfidensielle. Dette skulle i så fall blitt opplyst om da jeg fikk informasjonen muntlig.

 

Jeg ville ikke hatt noen betenkeligheter ved å fortelle en kunde i butikken om dette abbonementet. (Intil jeg så meldingen på inernportalen selvfølgelig)

 

Grunnen til at denne informasjonen dukker opp tror jeg ene og alene er på grunn av dårlig kommunikasjon fra NetCom ut mot sine forhandlere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...