Gå til innhold

chest pain and swimming


Anbefalte innlegg

I have had chest pain (like you get when you run too hard without having warmed up first) for the last 3 days. It comes and goes. I suspect it has something to do with my swimming and possibly breathing technique (or lack thereof). I have only been swimming for a few months, after being totally inactive for about 3 years due to illness. In the past couple of weeks I may have pushed myself beyond the limits of my current lung capacity and/or I use the wrong breating technique (i.e. holding my breath too much). Anyone?

 

Beklager engelsken.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tror ikke det skal komme av å holde pusten for mye. Jeg kan svømme langt (1-2000m) med f.eks pust på 3., 5., 7. og 9. crawl-tak og med god intensitet (ca. 160+/80%+ i puls), uten å få liknende symptomer. Og så har vi undervanns-serier med f.eks 5x50 meter uten pust (med en del pause), og jeg har heller ikke merket noe der.

På de lange 3-5-7-9-seriene kan jeg få litt vondt i hodet av og til, men det er mest pga. varmen tror jeg.

 

Nå har jeg kanskje ikke riktig sammenlikningsgrunnlag siden jeg svømmer temmelig aktivt og med jevngode treningskamerater.

 

Det som derimot har hendt noen ganger, er at det på lange treninger (3 timer) har blitt dårlig luft i hallen og det blir vondt å trekke pusten helt inn. Det gir seg heller ikke når man kommer ut i frisk luft, men etter en halv til én dag er det helt vekke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...