Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Sying av seter til bil


kimla

Anbefalte innlegg

Hey.

 

Dama er en kløpper på å sy og generelt fikse/gjøre ting med div. stoffer.

Jeg lurte bare på om det fins en side el. som viser hvordan man kan sy stoff til bilseter?

 

Tror verdien på bilen min hadde gått rimelig mye opp hvis ho hadde klart å sy til nye setetrekk.. :!: Og den hadde jo blitt finere å se på, samt deiligere å sitte i.. :)

 

Vet det er et vanskelig spørsmål, så all hjelp mottas med takk! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Arbakadarba:

Vel, er nok ikke bare å sy. Må vel fort demontere seter, klippe og lime(?), hvilke type tråder, hvilke typer stoff, vi skal også prøve å legge inn ekstra foring i setene så det blir bedre støtte (så man ikke sklir i setet mener jeg) + en hel del til sikkert :)

 

abducted:

Skal sende de en mail, takk! :)

 

Rs125:

Det er akkurat sånne ting jeg mener, hvordan stoff burde man bruke, hvordan tråd osv... Dama kan vel litt mer sånn enn meg, men fint å få input fra andre steder om sånt også. :)

Lenke til kommentar
Jeg trenger noen seter sydd så hvis du starter og får til det der er jeg meget intressert i det :D hvis dere vil ha utfordringen da.

7681118[/snapback]

 

Hehe, vel, det er nok mest opp til dama. Men satt faktisk å tenkte på at det kunne bli en bra hobbybedrift å ha på siden tror jeg.. :)

 

Kan prøve å få ho på tanken :)

Lenke til kommentar

Skal ikke begi meg ut på hva slags stoff du bør bruke, men av egen erfaring vet jeg at vanlig sytråd type ekstra sterk duger. Som foreslått over er det egentlig ikke verre enn å demontere setetrekkene og bruke delene av de gamle som mal, gjorde dette på min egen bil nylig og resultatet ble overraskende bra med tanke på at jeg aldeles ikke er noen kløpper med symaskin.

Lenke til kommentar

Bare hold deg unna slikt jukseskinn, den typen som billige ettertrekk er laget av. De er fantastisk lite holdbart, utrolig stygt og lite behagelig å sitte i. De beste setene er egentlig delskinn. Ser bra ut, og man sklir ikke så veldig i skinnet. Kanskje litt vanskelig å få til, dog...

 

Lykke til, fortell oss hvordan det går da, om det blir noe av prosjektet! :)

Lenke til kommentar

Rs125:

Høres bra ut, skal si ifra.

 

OML:

Ja, hater jukseskinn, skjønner ikke at folk vil ha det i det hele tatt. Er jo så stygt, og så... slappt.. :)

Liker delskinn jeg også, men kan få til seter rimelig godt med helskinn må jeg nå si også. Får man det ordentlig til med skum og tight sying så blir det knall :)

 

Ellers var jeg innom biblioteket med dama og prøvde å finne noe info om salmakeri o.l. Var ikke veldig mye for å si det sånn, men litt fant vi da.

 

Tror egentlig det bare er å sy som på vanlig måte, bare med litt sterkere tråder og materialer generelt. Går ut fra at det fremstår som ganske logisk når man først tar ut setene og "river" av trekkene :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...