Gå til innhold

jej.. netopp blitt slått ned..


Beyma

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

respekt.. skal jeg jeg liksom vise at de er tøffere en meg.. serriøst. kanskje en tøff påstand og noe rasitisk, mange utlendinger har ikke normal folkeskikk. hvor er forelrde... åssen kan man gå rundt å slå folk??

 

 

Man får respekt av å vise respekt... ikke av å slå..

Lenke til kommentar

Jeg bor midt i Oslo sentrum. Det er helt texas her på lørdager i denne tiden.. Folk som flyr drita ute rundt i gaten her med kebabsjappe-eiere hakk i hæla.. En gang så jeg to eiere som løp rundt med en stokk hver. De var tydeligvis på jakt etter en som ikke hadde betalt for seg eller noe slikt. Hyling og skriking.

 

Det har vært merkelig stille i natt.. rart.

Lenke til kommentar
Du tar nok feil, gutten min. I selvforsvarssammenheng har du bare lov til å bruke tilsvarende kraft tilbake, så vidt jeg vet. Altså, blir du angrepet med et drapsvåpen har du lov til å forsvare deg med et.

7662730[/snapback]

 

Skal ringe politiet i morgen og spørre:P

Lenke til kommentar

Huff, blind vold er ikke noe fint. Har sett mange episoder hvor folk har gått helt amok i Bergen sentrum. Alle jeg har sett har vært norske folk, ikke utlendinger. Alle gjør det, ikke begynn med noe utlending snakk nå :) Har hjulpet politiet to ganger med å få fatt i personen(e) som gjorde handlingene.. Hvis du er i smerter så ta deg en tur ned på legevakten. Du kan ha noen indre skader, hjernerystelse osv.. Best å bare få det sjekket ut for sikkerhets skyld! Lykke til :)

 

- hsds

Endret av hsds
Lenke til kommentar

Det er den som slår først som sliter uansett om du slår tilbake..

Hvis du har ikke har fått brudd i nesen, vil du ikke komme langt med en anmeldelse heller.. Grunnen til det er at det da er snakk om legemsfornærmelse. Det straffes ikke hardt.

 

Hadde du fått brudd i nesen, er det snakk om legemsbeskadigelse med en strafferamme på 3år, alt ettersom hvor grovt det er..

Endret av Vasily
Lenke til kommentar

Hvis du tror at du kan ha fått hjernerystelse burde du oppsøke legevakten. Hvis du ikke drar til legevakten, burde du ikke sovne.. Personer som har hjernerystelse skal vekkes regelmessig.

Vet ikke hvordan man kan se at man har fått hjernerystelse, men legen ser det ved å lyse på øynene dine..

Endret av Vasily
Lenke til kommentar

- Hva er symptomer ved hjernerystelse?

 

- Noen blir bevisstløse. Andre har bare hukommelsestap etter at de har slått hodet. Varighet av bevissthetstapet er et uttrykk for hvor alvorlig hjerneskaden kan være. I ukompliserte tilfeller varer bevisstløsheten i hvert fall ikke mer enn ti minutter, men som oftest mye kortere. Dersom man er bevisstløs mer enn ti minutter, dreier det seg om mer enn en hjernerystelse. Da kan selve hjernevevet være mer skadet. Kontakt med lege og sykehusinnleggelse er i slike tilfeller helt nødvendig.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...