Gå til innhold

The office US=UK?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke sett noen av dem, men gløttet innom UK -versjonen..

 

..og, hvis jeg ikke bommer HEEEELT nå, så er jeg 99 % sikker på at UK versjonen er den "eneste som gjelder" og er overlegen best.. Det er hva jeg har hørt, og hva jeg videre har hørt er at dette er opplest og vedtatt, uten innvendinger..

 

:)

Lenke til kommentar

Har sett alt av UK, og sesong 1 av US. Den første episoden er en kopi, hvor den engelske er klart overlegen. Dette forandrer seg utover i sesongen. Som Bone sier, UKversjonen er "must see", USversjonen er og blir en kopi. Den er også svært morsom, og blir faktisk mer og mer morsom så lenge den tør å stå på egne ben, istedenfor å kopiere UK. Steve Carrell blir aldri en Ricky Gervais, men resten av rollebesetningen holder til ståkarakter.

Endret av JacEr
Lenke til kommentar

Med unntak for den første episoden, som alt er nevnt, så er det ganske store forskjeller. I den britiske så fokuseres det veldig mye på de fem hovedpersonene, mens de andre har bare små gags til tider. I den amerikanske så har fem figurer definitivt en hovedrolle også, men man blir mye mer kjent med alle de andre på kontoret.

 

Stemmer at Gervais sin portrettering er mer realistisk enn Carell sin, men Carell sin blir man også fantastisk glad i etterhvert.

 

Hvis du har sett den britiske og har lyst til å se den amerikanske så vil jeg advare deg mot den første sesongen. Den første sesongen er OK, men ikke spesielt god. Den er grei for en introduksjon til karakterene (selv om de ligner litt mye på de orginale britiske), men ikke for å representere hele showet. Heldigvis er sesong 1 bare seks episoder på 20 minutt, mens sesong 2 har over 20 episoder og sesong 3 er godt i gang.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Takker for svar. Skal prøve å få sett begge seriene, men det virker som jeg skal prioritere UK først og fremst.

7678909[/snapback]

UK er i mine øyne den klart beste. Dette er en typisk engelsk komedie og utmerkede skuespillere gjør denne versjonen til den klart beste i mine øyne. Jeg anbefaler alle å se den engelske versjonen før de tar fatt på den amerikanske.

Lenke til kommentar
  • 9 måneder senere...

Har sett alle episodene av begge seriene. Den engelske er helt klart best. Gervais er strålende som Brent. Carrels figur blir ofte litt vel slitsom og urealistisk, men er likefullt morsom. Høydepunktet i den amerikanske versjonen er Dwight og samspillet hans med Jim.

 

Enig at den første, og halve den andre, sesongen av Office US ikke er kjempebra. Det tar seg imidlertid opp mot slutten av den andre sesongen. Den tredje syntes jeg er veldig bra. Synd at manusforfatterene fortsatt streiker. . .

Endret av Computerwelt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...