Gå til innhold

Skal lage hjemmeside til skoleprosjekt


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg og en kamerat skal lage en hjemmeside til prosjektet vårt. Vi er ikke så alt for flinke med html og design så vi trenger litt hjelp der. Litt hint og tips hadde gjort seg.

 

Vi vet forøvrig ikke hvilke programmer som er lette å bruke heller.

 

Men det viktigeste for oss er at siden får et fint design, gjerne med muligheten til å bruke litt flashmenyer og den slags.

 

På forhånd, takk! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Flashmenyer ja, gratis download av KoolMoves (http://www.koolmoves.com)

7586275[/snapback]

Ta et søk på Google

7592509[/snapback]

Flash er ikke egnet til den slaks siden den hindrer søkemotorer og blinde å finne ut hva det egentlig står der. I tillegg er den en propetier standard som krever tileggsprogramvare og som bl.a. kan være vanskelig å finke skikkelig på Linux.

 

Vis du ikke vil lære deg html og css (noe som er absolutt å anbefale) ville jeg brukt en What-you-see-is-what-you-get-editor som f.eks. Dreamweaver, Frontpage erstattern til Microsoft (husker ikke hva den heter).

Endret av JonT
Lenke til kommentar

Planene mine er å designe alt i photoshop, så bare uploader jeg designet som bilde. Og for linkene så legger jeg bare skrift over bildet der jeg vil ha linkene, vist dere fårstår. Hvilket program burdte jeg bruke til det? Jeg prøvde en gang geocities.com å legge tekst over bildene, men når jeg publiserte det og fikk se det som en internett side (ikke editoren) var ikke teksten helt der hvor jeg hadde den i editoren, dvs litt mere til venstre, så det såg rart ut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...